Съседи за убиеца Росен: Тих и скромен човек, пиели кафе

Издриваният е пребивавал и в други два квартала -"Надежда" и"Люлин"
6 яну 2018 20:34,
362
Съседи за убиеца Росен: Тих и скромен човек, пиели кафе
Снимка: МВР

Росен Ангелов, който се издирва заради шесторното убийство в Нови Искър, е живял в блока в Дружба до преди 5-6 месеца в продължение на около година. Имал и съквартирант, но и той заминал още преди Нова година, съобщава Нова телевизия.

Още по темата

Силите на МВР и армията издирват Ангелов, но от него няма и следа. Снощи полицаите тръгнаха по новата гореща следа и с десетина патрулни автомобила и четири буса с тежко въоръжени мъже обградиха блок 29 в столичния квартал "Дружба", за да търсят рецидивиста, но без резултат.

Според вече бившите му съседи Росен бил тих и скромен човек, редовно пиел кафе с тях, не ползвал кола, а само градски транспорт. Разказвал за службата си във Френския легион, дори показвал свои снимки от тогава. Живеел при наемателя на апартамента – Владо. Той също заминал преди Нова година, според съседите му – за Франция. Никой в квартала обаче не знае какво точно работят двамата.

А Росен Ангелов е живял и в други два столични квартала -"Надежда" и"Люлин". И там съседите го познали веднага, щом от МВР пуснали снимката му.

Именно от"Люлин" тръгва първото дело за блудство срещу Ангелов. Посегнал на 12-годишната дъщеря на жената, с която живеел тогава. За това бил осъден и лежал в затвора шест години. Излязъл на свобода през 2002 г. Само няколко години по-късно отново е обвинен и осъден за блудство, но полицията така и не го открива.

Росен Ангелов най-вероятно все още ползва мобилен телефон и интернет, защото профилът в социалните мрежи, който се предполага, че е негов, вече е изтрит. Изтрити са коментарите и харесванията на публикациите му.

Все още не е открит и собственикът на тефтера, намерен до тялото на убитата в Нови Искър Кети Кюхова. Вътре, освен името на мъжа й Неделчо Юнаков и записки за ипотечен кредит, какъвто семейството е теглило, фигурират и данни за последните парламентарни избори.

Макар Кети Кюхова да не е в списъците на секционните комисии, тя си е водела записки за това как се смятат преференции и как се броят гласове.

Издирването на Росен Ангелов продължава и Искърското дефиле остава под полицейска блокада.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


362
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
240
3
 
43
 
! Отговори
Още по тихите преди 6 години
Евелин Банев Брендо е новият собственик на столичния хотел РилаЗа това, че България е офшорна зона на беззаконието в ЕС, примерите не са малко. Ето още един, от края на 2017 г. - докато две европейски държави (Италия и Румъния) издирват чрез Интерпол осъдения за наркотрафик Евелин Банев-Брендо, той безпроблемно разгръща инвестициите си в недвижими имоти в България, която от тази седмица председателства Съвета на ЕС
239
5
 
35
 
! Отговори
БГ преди 6 години
Така като го гледам 100 % е електорат на ГЕРБ ! Най-добре да го потърсят из клубовете на ГЕРБ из София и страната. А като го намерят Живко Суджука да му даде препоръки и да почва в МВР веднага !
238
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Може да е изчезнал пак във Франция. Интересно как разбраха че е точно той !!??Каква полза е имал този убиец да изтрепе невинни хора.?
237
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 334 Полицията казва и медиите пишат това което ТЯ казва! Прави ти разлика!
236
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Правете разлика между "полицията каза" и "медиите писаха"!!!
235
2
 
12
 
! Отговори
Дейвид Линч преди 6 години
А аз си мислех че мога да правя хоръри.
234
4
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 330 Каква контролирана информация подават ченгетата, бре? То не беше че Кети ги избила, то не беше, че са избити заради ДДС...Хиляда версии.. На това ли му викаш контролирана информация, младеж?
233
2
 
27
 
! Отговори
65 преди 6 години
Ако нямаше жертви, просто щеше да е забавно да слушаш и четеш. ДЕВЕТ??години не една и две,той ена сеобода ,наема квартири,без работа ,но със доходи,със съседи за които е чудесен човек.винаги готов да даде сол и.пипер назаем.Смешници.Кажете поне как стигнахте до него.Колко ли такива има на свобода.А и тия тефтерчета,джип за хиляди левове нещо ми намирисва на ,,криеница.Само да не го гръмнат,преди да си е отворил устата с пикантни новини
232
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Наистина пишат хора неграмотни и бзработни. Още не сме се събудили и те си избиват комплексите по сайтовете. Иначе не забравяйте , че имате информация от медиите , а там МВР подава контролирана информация и не всичко е вярно .
231
7
 
7
 
! Отговори
x преди 6 години
ПРОЧЕТОХ НЯКОЛКО КОМЕНТАРА-КАКВА ПРОСТОТИЯ,ПРОСТО НЯМАМ ДУМИ...!
230
2
 
3
 
! Отговори
Доктор Куин преди 6 години
до 325 Май май ....
229
2
 
31
 
! Отговори
Агент от КГБ преди 6 години
От къде почицияга разбра че тоя е убиец? Казват че е ползвал калибър но не може ли да е избягал от мястото защото има друг убиец? Ще го хванат гръмнат в главата и делото ще се приллючи
228
3
 
40
 
! Отговори
Скъли преди 6 години
Да не би този Росен да единствения оцелял и избягал, а сега да го обвиняват за да бъде незаловен, а убит.
227
30
 
3
 
! Отговори
Grigori преди 6 години
Много ясно,че е той . Отдавна я тормози,човек без морал и бъдеще .Какво му остава да затрие каквото е създал и жената с която го е създал.Аз го познавам.
226
1
 
27
 
! Отговори
Peho преди 6 години
До GrigoriЗвучи като сценарии от екшън.Защо му е да влиза в къща и взима заложници, като всяко второ кафе има безплатен wifi?Второ не е ясно дали изобщо е виновен - не е доказано - вероятно бяга заради това, че го търсят за блудство.
225
16
 
7
 
! Отговори
Grigori преди 6 години
Човека който търсите вероятно има много Къщи в Който Живее и няма проблем с комуникацията ,другата вероятност е да е влязал в някоя къща и да е взел Заложници и от там да комуникира.Но по всяка вероятност пише и в този сайт.Трябва да го проследят по нета. За такива прошка няма.
224
7
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
По времето на комунистическия диктатор Тодор Живков немахме тоалетна хартия и банани и милицията ни биеше. Сега вече имаме тоалетна хартия и банани и полицията не бие никого и работа не върши, както се вижда.
223
2
 
24
 
! Отговори
Айде сега съседите.. преди 6 години
Ми те и на Боко съседите тъй приказват...
222
2
 
87
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Убиеца" може да го наричате едва когато и ако се докаже че е такъв. А ако се окаже невиден има право да ви съди всички медии наред.
221
21
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ехааа, какви конспирации, паранои, мафиотски замисли, схеми и безкрайни измишльотини се въртят в нета! А просто един психар,арогантен изнасилвач, човек, осъждан 2 пъти за блудство на 12 и 13 годишни,и първата му присъда за това е от 97г. , убива хладнокръвно 6 човека, защото е свикнал да му се разминава толкова пъти, не само последните 9 години, защото се чувства БЕЗНАКАЗАН да прави каквото си иска, а сега и на изкупителна жертва ще се изкара. Но не е луд, който яде мекото на баницата, неееее