Убиецът Росен може да е с автомат! Предупреждават: Да се внимава!

Бившият затворник все още е в неизвестност, полицията продължава да го издирва
6 яну 2018 14:36,
598
Убиецът Росен може да е с автомат! Предупреждават: Да се внимава!
Снимка: архив "Булфото"

Убиецът Росен Ангелов е въоръжен по-сериозно от очакваното и трябва да се внимава! Това обяви военният министър Красимир Каракачанов.

Обвиненията за шесторното убийство в Нови Искър бивш затворник все още се издирва. Полицейската акция в околностите на село Луково продължава, но засега бе успех.

"Има информации, че Росен Ангелов е търсил да закупи автоматично огнестрелно оръжие. Много вероятно е да е успял да го направи", каза Каракачанов, цитиран от "Фокус".

Още по темата

Затова според него е възможно престъпникът да е въоръжен по-сериозно и не само с оръжието, с което е извършил престъплението – малокалибрен пистолет. 

"Така че човекът е опасен и трябва се внимава", беше категоричен Каракачанов.

По-рано той съобщи, че има индикации, че Ангелов се е обучавал в Чуждестранния легион.

Междувременно майката на една от жертвите в Нови Искър, 18-годишният Боби, се усъмни, че Росен Ангелов е истинският убиец. Според нея той е просто изкупителна жертва.

Прокуратурата и полицията обявиха вчера, че ДНК експертиза сочи по категоричен начин, че именно Ангелов е шесторният убиец. Мотивът му най-вероятно е личен, тъй като е бил в интимни отношения преди години с една от жертвите – 44-годишната Кети.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


598
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
538
4
 
0
 
! Отговори
Я,внимавай! преди 6 години
Ало, шапкарите! Много набързо покрихте първоначалната версия за икономически мотиви на фирмаджии - или се усетихте, че като кажете А, после ще трябва да кажете и Б.
537
5
 
2
 
! Отговори
nina преди 6 години
#538А вие откъде имате това инфо за сексуалността на убиеца?Да не пише тук самият Росен?Ако този индивид имаше нормални отношения с жени,нямаше да налита на 12 годишни деца.Хиперсексуален,ама във фантазиите си.Този е сбъркан от всякъде.
536
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Абе този няма ли да се"самоубие" най-после. Тъй ами излага ни пред Европата. А вижте МВР какви супер бързи ДНК анализи прави даже без да има матриал от Росен. Или поне МВР не изясни този въпрос. Все пак само 80% са дебелите ,или пък може би те смятат,че са 100%.
535
3
 
2
 
! Отговори
Кучкар преди 6 години
Кучето е най - невинната жертва?
534
2
 
3
 
! Отговори
Пешо преди 6 години
Значи Шкембо има информация за нелегални оръжейни продажби но няма информация кои са военослужещите служили в чужбина?Този *** не е ли министър на отбраната?
533
3
 
10
 
! Отговори
Бог да прости преди 6 години
Едно е сигурно в цялата работа - шестима души са убити. Бог да ги прости. Ако възрастните може да са имали някакви сложни лични или делови взаимоотношения, то какво са виновни децата? Красиво и умно момиче на 16, нежно полудете, и приятелят ѝ какво общо имат? Толкова е болезнено и грозно неживели млади хора да стават жертва на грешното ни общество, дано сега са на по-добро място.
532
4
 
4
 
! Отговори
qw преди 6 години
В МВР работят много кадърни и съвестни българи, разбира се има и плява, корумпирани и безхаберници. Като навсякъде, частни и държавни фирми.В историята на тази трагедия обаче, МВР и Прокуратурата забъркаха един мазен тюрлю гювеч. Противоречиви изявления от ден първи, абсурдни обяснения, заподозрения е вече осъден от МВР като доказания убиец и ако въобще го открият ще бъде екзекутиран на място.Ако се съди по коментарите на хората тук, никой не вярва на тази версия.Има политическа намеса.
531
4
 
3
 
! Отговори
наблюдател до 541 преди 6 години
Защо си мислиш, че сега убива за първи път? Според мен повтаря някоя мисия от джунглите, действа уверено, иска екшън. Готвил се е за това развитие на нещата.
530
4
 
7
 
! Отговори
lelka преди 6 години
Тоя за да изтрепе 6 човека не е само от ревност, струва ми се. Има и друга причина. Ако беше ревност щеше да убие само любовницата си, или пък само съпругът и. Човекът изглежда добре се е подготвил преди да стреля, подготвил се е и да изчезне безследно.Според мен няма да го намерят.Може и да не е в България вече.
529
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Каракачанов не е ли получил информация, че росен е купил балистични ракети и ги е е насочил към министерствата ?Пръщи от информация този министър.
528
2
 
4
 
! Отговори
Мони преди 6 години
Явно министър Каракачанов не страда от излишък на мозък. С какъв акъл казва, че имал информация че убиеца е опитал да купи автоматично оръжие, Близко е до ума, че убиеца да прочете, да си спомни и да разбере кой е дал информацията, но от къде толкова акъл при нашите алчни и корумпирани министри.
527
2
 
7
 
! Отговори
истина ли е преди 6 години
картинката от написаното което съм чел посредните дни е следната в държавата на по 15ина километра от столицата й в предградията е пълно със крадци обирджии автокрадци изнасилвачи рецидивисти за издирване които спът по чужди къщи но никой не им обръща внимание а никой и през ум не му минава да знае кой е служил примерно във чуждестранния легион а отвреме навреме такива хора бачкат по строежи таксита карат и подобниа накуп целия каймак на мвр и армията не могът да открият един заподозрян
526
2
 
0
 
! Отговори
Примерно преди 6 години
До Анонимен 567Неудобни свидетели, като изключим кучето, което може да го е нападнало и за това да го е убил. Само извършителя знае точните причини.
525
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
убил 6 човека,, понеже имал с едната интимна връзка? каква е логиката с другите 5?
524
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ех, за ония сестри белнейски 7 години се мотаха с експертиза, че чак в австрия пращаха, сега за 1 ден големи научни постижения са въвели..чрез бан :)
523
3
 
11
 
! Отговори
Поп Грую преди 6 години
ДНК експертиза за 24 часа???Хорейшо нервно пуши пред сандъчето с пясък...
522
2
 
5
 
! Отговори
Умен гущер преди 6 години
Ко става с Рошко? Има ли нещо ново?
521
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да извикат следовател Андреа Корнел.Само тя ще свърши работа.
520
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Освен товаТакива метаморфози - крадец, изнасилвач да се преустрои на стари години в убиец - невъзможно.-------------------Аве ти т=п ли си или да?Не си ли чул приказката за "наклонената плоскост"?Питай полицаите да ти кажат, че 90% от контингента върви от лошо към по-лошо.
519
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Той е виртуален