200 полицаи дирели Росен... А той – открит от военни в барака!

Наказват шефа на сектор "Издирване" в полицията
Обновена: 10 яну 2018 08:41 | 10 яну 2018 08:15, Елка Василева
86
200 полицаи дирели Росен... А той – открит от военни в барака!
Снимка: Булфото

Служители на Военна полиция са открили къщата с тялото на Росен Ангелов, заподозрян за шесторното убийство в Нови Искър. Това е станало в неделя – на четвъртия ден след акцията за издирване в района на софийското село Луково.

През цялото време близо 200 ченгета от МВР минали по 10 пъти по пътека около постройката, без да я забележат, пише "Труд".

Още по темата

Бараката, в която за последно се крил Росен, била на 500 метра по-надолу от къщата, в която живеел от няколко месеца. 13-те униформени от сектор “Издирване” с шеф Юлиян Василев видели пресни следи от отсечени сухи дърва и място, на което човек се е подхлъзнал по нанадолнище.

Те тръгнали по следата и така стигнали до бараката, която отдавна била необитаема и пътеката към нея била обрасла с храсти. В една от стаите бил открит трупът на самоубилия се Росен.

Шефът на сектор “Издирване” в Главна дирекция “Национална полиция” Ивайло Димитров ще бъде наказан, пише "24 часа". Причината е, че Росен Ангелов е бил обявен за издирване още през 2009 г. заради присъда за блудство, но въпреки няколко акции не е бил задържан и вкаран в затвора.

Засега не е ясно как точно ще бъде наказан Ивайло Димитров. Интересно е да се отбележи, че той не е бил на поста през 2009 г., и е работил в СДВР до 2012 г. Там ръководил същия ресор, а през 2009 г. е бил оперативен полицай във 2-о РУ към СДВР. Блудството, заради което е осъден Росен Ангелов, пък е извършено на територията на областната полиция, а не на столичната. Последният известен адрес на Ангелов обаче бил в София.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


86
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
2
 
44
 
! Отговори
ямболлия преди 6 години
Пълни некадърници и мишкари са всичките толупи. Никакво увеличение на заплатите за тия. Съкращения и изграждане на изцяло нова система с нови кадри обучени по нови методи и строг контрол. Да не им шарят ръчичките много.
35
0
 
29
 
! Отговори
Защо ли? преди 6 години
Те са се подготвяли за протестите и не са имали възможност много,много да се съсредоточът в търсенето.Мисля че качеството на работата ,определя заплащането,а в този случай........??????
34
1
 
42
 
! Отговори
бай х преди 6 години
.... близо 200 ченгета от МВР минали по 10 пъти по пътека около постройката, без да я забележат...... 340 Евро заплата , а ? Много са ви !
33
16
 
6
 
! Отговори
Гост преди 6 години
Ееее, ужасни сте журналистите... бяха разделени на екипи по махали...просто на тях се падна. Сутрин имаше абща оперативка, разпределение на маршрутите и на ход. Не са тръгнали сами, видите ли, да покажат колко могат на полицаите. Координацията беше обща. Екип на полицията проверяваше през няколко къщи.
32
0
 
33
 
! Отговори
АБЕ преди 6 години
Я стига!Съдът ще го оправдае.Мниналата година,един граничен полицай, на въпроса ми защо не се премести на работа в града-има пристанище и летище,отговорът беше"Я стига,много ни знае някой какво правим в гората"
31
3
 
36
 
! Отговори
българка преди 6 години
"Засега не е ясно как точно ще бъде наказан Ивайло Димитров." - Ясно е, ясно е - ще го преместят на по-добра случжбичка, ще му увеличат заплатата, ще го покрият някъде да не се набива на очи некадърността ....... макар че безхаберието и некадърността на българските полицаи не може да се скрие дори от децата, и в Евросъюза я виждат с просто око......НО ЗА ЗАПЛАТИ СА ПЪРВИ ДА ПРОТЕСТИРАТ И ДА ИСКАТ !!! РАБОТА - НУЛА !
30
0
 
48
 
! Отговори
Защо ??? преди 6 години
Остава да виси въпроса, защо след като намериха кървави дрехи във вилата, не го търсиха с кучета, а хеликоптер и танк ?! Щяха да го намерят за 30 мин. Кое е по-страшно ? Че не са искали още тогава или че не са можели да го намерят ?
29
0
 
20
 
! Отговори
до 24 преди 6 години
От тези дето хрупаха чернобилските марули, и им плющяха ушите!Щом власта каже нещо - то е 100% истинаГлаванаците като този никога няма да свършат!
28
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това са от елитните части на полицията.
27
1
 
13
 
! Отговори
маке преди 6 години
ай стига с любовните историй на мене па ми се кръка
26
0
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кучето ми щеше да го открия за няколко часа.
25
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
бандити
24
2
 
40
 
! Отговори
до кога преди 6 години
Този шеф на издирване 15 години не си е вършил работата и чак сега щял да бъде наказан? в полицията наричана бардак е пълно с кухи полицай който нищо не работят но са на първите редици да искат пари.....
23
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Професор Гайдаров,вие от кой народ сте!?
22
0
 
31
 
! Отговори
Джъстиса преди 6 години
Всички новини се поднасят като на ***. Не вярвам на нищо идващо от медиите и политиците.Само Бог не лъже!
21
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Сега пък наказали шефа на службата за издирване!Нова глупост!И после "толкова си може ли!"Какво означава това!?Моля не пишете такива неща!Трябва всички да се изметът и да се скрият дълбоко!Толкова се провалиха,че просто няма накъде!Сега чакаме да чуем "неопровержимите доказателства!"
20
36
 
11
 
! Отговори
проф. Гайдаров от УО преди 6 години
Изумен съм от българския народ, такова раздвоение на личността- не вярват на очевидни неща, съмняват си във всичко, съчиняват дървени философски теории, играят си на детективи, ще речеш- такъв народ за нищо не можеш го излъга, тва са най-будните хора в света, а пък то-кой ли не ги лъга, че ще ги оправя, и те като стадо гласуват. И са превърнали родината си в *** на Европа...
19
1
 
58
 
! Отговори
бай х преди 6 години
защо не кажат че в малка България се издирват / само на книга / - 7000 престъпника и реално никой не ги търси .. и тоя от сектор издирване и тия под него не знам за какво взимат заплати
18
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Росен се превърна от категорично доказан с днк убиец - в заподозрян.... Яко!
17
1
 
28
 
! Отговори
15 преди 6 години
И още - писаха ли някъде - дали с намерената Берета са застреляни жертвите?Има ли гилзи? Намерени ли са по тях отпечатъци?