Гавра с бездомник! 14-годишен го бие и убива, друго дете снима!

Клошарят бил нападан от момчетата няколко пъти, последният - фатален
Обновена: 23 яну 2018 11:10 | 22 яну 2018 17:04, Камелия Цветанова
244
Гавра с бездомник! 14-годишен го бие и убива, друго дете снима!
Снимка: Булфото, архив

Заради жестоко убийство на бездомник прокуратурата във Варна привлече като обвиняем 14-годишно момче.

53-годишният Красимир Куртев е издъхнал след брутален побой, а убиецът му е в ареста за 72 часа, уточниха от държавното обвинение.

Съучастник на задържания е 13-годишно малолетно момче, което не може да носи наказателна отговорност по закон и заради това е пратен в Дом за временно настаняване на малолетни и непълнолетни извършители на престъпления.

Бездомникът бил намерен в безпомощно състояние в района на пазара до блок 20 в кв. "Владиславово" във Варна. Случаен минувач повикал Бърза помощ.

Лекарите са установили, че по тялото на клошаря имало видими следи от наранявания.

Аутопсията на тялото е показала, че смъртта е настъпила вследствие на тежка черепно-мозъчна травма. Починалият е и със счупени ребра, причинили разкъсване на вътрешните му органи.

Зад смъртта му стоели две момчета на 14 и две на 13 години. Разследващите са категорични, че извършители на тежкото криминално престъпление са 14-годишният Д. Ж. и 13-годишният му съучастник К. М. 

Засега не е установена вина на останалите две момчета - едното от които снимало грозната сцена на зверския побой, а другото наблюдавало случващото се.

На 16 януари 2018 г. момчетата се скарали с бездомно живеещия Красимир. На следващия ден го набили.

Три дни по-късно двете момчета отново го нападнали като този път боят се оказал фатален за бездомника.

Досъдебното производство е образувано за умишлено убийство по особено мъчителен начин, извършено в съучастие и по хулигански подбуди.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


244
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
141
6
 
10
 
! Отговори
Борисов 3 преди 6 години
Такива убииства никога не е имало през комунизма .Тинейджъри на 13 години правят деца и раждат убиват старите и бездомните .Това е въспитанието на чалга култарата която възпитава младежите да убиват в иметона ГЕРБ и ЧАЛГА МУТРЕНИЗАЦИЯТА бедни в БГ не трябва да има и това е начина ...
140
0
 
10
 
! Отговори
Решение преди 6 години
Създадено от ***, възпитавано от ***...какво да стане...логично ***! Крайно необходимо е вече връщането на смъртното наказание! Приспете един, двама, трима....четвъртия ще се очовечи!
139
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Съвсем нормално нещо за ***.Страната известна по цял свят с липсата на правораздаване.Територия с деградиращо население и особено младеж.Родина на неуки и прости ***,вдъхновяващи се от компютърните игри с насилие
138
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това според мен е случай за тъмната мрежа. Като видях че са го снимали и веднага ми стана ясно. Искали са да го качат в тъмната мрежа и да изкарат малко нелегални и мръсни пари (така мисля аз)
137
1
 
14
 
! Отговори
на Крум брат му преди 6 години
НЕ, НЕ сме ги създали ние тези момчета, създали са ги няколко от братчедите и са ги захвърлили по улиците, и както пише в статията, заради това единият изрУУОд е пратен в Дом за временно настаняване на малолетни и непълнолетни извършители на престъпления!!!!!!!Това е поредното убийство, извършено от членове на БХК!
136
0
 
10
 
! Отговори
Лили преди 6 години
На тези трябва да им жигосат задниците със "убиец" и ако тръгнат да правят кекс някога, партньора им да изгуби интерес.
135
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ще се признаят за виновни и хоп...присъдата намалява с една трета..така е у БГ.На 14 год и убиец...кофти тръпка...деградира обществото...
134
0
 
15
 
! Отговори
До Анонимен 19 преди 6 години
Като гледам колко си неграмотен не се учудвам че защитаваш тези "млади момчета"!!!
133
0
 
24
 
! Отговори
Чичо Вичо преди 6 години
Тези малки непълнолетни дупенца трябва да си го получат :) Дайте ми ги !
132
0
 
14
 
! Отговори
1 век без ценности преди 6 години
Това се казва комплекс за малоценност и най-често се проявява сред нищожни хорица, на които им липсват мозък и умения, но търсят някак да си захранват егото. Болните са характерни с това, че са страхливи, глуповати, слаби, с явни пристъпи на социопатия. Това състояние се развива вкъщи (където семейните ценности са мъртви) и на училище (където образователната система е мъртва). Решението е едно - няколко десетилетия тези не разбраха от дума е време да разберат от "действия".
131
5
 
19
 
! Отговори
user преди 6 години
Застрои се всичко. Няма нито едно безплатно футболно игрище, където децата да играят. Всичко е запълнено с автомобили, всеки обижда и скача да се бие. Тези деца само това виждат агресия и неуважение.Тези деца трябва да имат истинско детство, а тяхното е лайковете и това е най-важното нещо.Не са виновни децата, а цялот общество.
130
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Po vremeto na komynizma gi nqmashe tezi izvrashteniq. Tezi izrodcheta trqbva da budat sudeni kato vuzrastni -dojivoten.Vseki den, vse poveche se otvrashtavam ot durjavata ni I horta v neq. Veche mi e strah da se pribiram v Bulgaria. Detenceto mi se naricha bulgarche I govori edinstveno bulgarski , makar da e napolovina takova. Vmesto gordost, izpitvam ygorchenie.
129
2
 
33
 
! Отговори
Крум преди 6 години
Това са децата на демокрацията слабоумни идиотчета убиват разни бездомници.Като пораснат вече са готови килъри за поръчкови убийства.Не разбрахте ли че няма ли дърво и тежки закони няма нищо да мръдне в тая държавица
128
0
 
1
 
! Отговори
643546 преди 6 години
До Анонимен 119 това е от ноември 2017-та тримата ги осъждат на 15-18 години затвор , ама те обжалват и искат нов процес и оправдателни присъди или да ги намалят , прокуратурата и тя обжалва - иска поне по 20 на човек тези дни изтича срокът , в който да се произнесе варненския апелативен съд
127
0
 
32
 
! Отговори
Баладжията преди 6 години
Вместо да се оплаквате, че "такъв е материала" и "до както положение сме се докарали" вземете си възпитайте децата. Родителите са мързеливи, вечно недоволни страхливци, та какви да им станат децата? Невъзпитани, неграмотни чалгари и наркомани! Този материал го създадохме НИЕ, до това положението отново се докарахме НИЕ и никой не ни е виновен, че целеустремено се превръщаме в още по-голяма *** от колкото вече сме. И последните капки морал и ценности са на път да изсъхнат в този "народ".
126
22
 
8
 
! Отговори
Нищо чудно преди 6 години
След повече от 70 години комунизъм... Каквото посяхме,това ще пожънем.
125
4
 
18
 
! Отговори
ът преди 6 години
Ами.....Чалгария.....Свършила е тази държава.....
124
0
 
35
 
! Отговори
виво преди 6 години
Гледам онзи ден 120 минути как се обясняват,че терористите отсекли ръката на момченце, което според тях е откраднало. Може би трябва да вземем малко пример от тия. Не съм Господ, но тия нямат място на белия свят. Загубена кауза и погубени животи. Цари потресаваща свободия. едни милиони изчезват,закони се променят удобно, възпитатели бият деца, деца убиват хора, възрастни убиват животни, мъже бият жени. Упадък и е страшно.
123
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Единственото утешение на слабака е да тъпче някой по-слаб.
122
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Родителите трябва да обяснят.