Мечтите се сбъдват! Русия предложи гражданство на Борисов

Премиерът ни се пошегува, но Кремъл му отвърна сериозно
16 фев 2018 09:10,
445

Прессекретарят на руското външно министерство Мария Захарова, коментирайки изказването на българския министър-председател Бойко Борисов за президентските избори в Русия, му предложи да получи руски гражданство и да участва в тях, предаде ТАСС.

В началота на февруари българският министър-председател заяви, че в света има две неща, които никой не избира – родителите си и президента на Русия, припомня Bulgaria ON AIR.

"Борисов има шанс – може да получи руско гражданство и да гласува за президент“, заяви Захарова. „Мечтите се сбъдват", настоя Захарова.

Президентските избори в Русия ще се състоят на 18 март 2018 година. За поста се борят осем кандидати, но с непреодолима преднина по популярност пред останалите е държавният глава Владимир Путин.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


445
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
316
21
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 352 :Не се обаждай бе рубладжийски ***.Русия е една бананова република с мизерстващ народ и разпадащи се градове.Никой не се интерсува от руско гражданство.Трябва да си много безмозъчен и увреден ,за да искаш да имигрираш там !
315
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 351Поправка: на кибернетиката в СССР и викаха "буржоазна ЛЪЖЕнаука".
314
7
 
11
 
! Отговори
Алооууу рускинята преди 6 години
Този сайт е САМО за българи.
313
7
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Бойко Борисов пак изръси поредната глупост..................пожарникарска работа.............пак гласувайте за него и герберите.............селяни прости..........затова сте бедни и зомбирани -по-прости от гъбена чорба!
312
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До наблюдаващотдалечДа добавя и "научното светило" Лисенко, който отричаше генетиката, а до 70 години на миналия век в СССР кибернетиката се считаше за "буржоазна наука" и изоставането в тази област руснаците не могат да го наваксат и до днес.
311
9
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
България е една плюнка държава населена с безгръбначно предателско население. Като почнеш от предателите на Левски и стигнеш до наши дни. Посочете ми един пример в историята ни в който сме взимали правилно решение с което може да сте горди? Гробокопачи на себе си. Сега седнали да плюват срещу Русия, а бе голтаци вижте си собственият двор първо, най бедните и крадливи мизернице по света, управлявани от същите предатели като самите тях.
310
20
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В света има две неща, които никой не избира - родителите си и Президента на РусияЕ, за това изказване пак ще гласувам за Борисов !
309
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До рускиня до 271Да добавя още една забележка към руските културни приноси. Ако малко си се интерисувала от балет, не си ли забелязала че и до днес стъпките се броят: Un, deux, trois, un, deux, trois и т.н. Раз, два, три го има но това е при военните.
308
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До антизападопоклонникТи колко пъти вече копи и пайст едно и също, вече го чухме
307
8
 
13
 
! Отговори
ГУРБЕТЧИЯТА преди 6 години
ПИЧДЕМОН ДЕТО ГО ГРОЗЯТ 30 Г. ЗАТВОР В ИСПАНИЯ НЕ ПОИСКА ГРАЖДАНСТВО ОТ РУСИЯ ,ТА БОРИСОВ ЛИ ЩЕ ИСКА ГРАЖДАНСТВО ОТ РУСИЯ !ЕВАЛЛА ЗА ДУМИТЕ НА БОРИСОВ -в света има две неща, които никой не избира родителите си и президента на Русия !НО ТЪЙ КАТО ЕРДОГАН МУ Е ПРИЯТЕЛ ,БОРИСОВ НЕ ДОБАВИ ,ЧЕ И В ТУРЦИЯ НИКОЙ НЕ ИЗБИРА ПРЕЗИДЕНТ !
306
3
 
4
 
! Отговори
антизападопоклонник преди 6 години
До рускиня,Не знам неговата злоба колко е смешна и жалка и вас, руснаците, явно Путин и олигарсите около него ви "водят за носа"!Отговори ми на следния въпрос, след като Путин се пишете за опонент на запада, защо позволява на чело на най-голямата руска банка да стои отявления западопоклонник и родоотстъпник Герман Греф? Защо всяка година бедна Русия влага милиарди в американския държавен дълг? Нещо тук не се връзва!Опомнете се и гласувайте за Грудинин! Иначе изобщо не ви завиждам!
305
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До герберИма една проста причина да не обичам руснаците, а тя е че те също не ни обичатТи ако си Руснак би ли обичал държава която е член на НАТО и има чужди военни бази на своя територия насочили оръжие срещу теб?
304
8
 
8
 
! Отговори
Омичам всичко .... преди 6 години
Обичам всичко Руско = обичам всичко Скотско
303
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Меделеев не е руснак, а еврейн- Мендел. Освобождението сме си го отвоювали със злато и хилядите опълченци и доброволци българи в руската армия. Вие руснаци, трябва да знаете, че без нас българите сте заникъде. Направихте ни приврат и свалихте Живков и ни продадохте без пари на западняците. Сърдете се на себе си.
302
5
 
9
 
! Отговори
гербер преди 6 години
Има една проста причина да не обичам руснаците, а тя е че те също не ни обичат.
301
8
 
8
 
! Отговори
наблюдаващотдалеч преди 6 години
До рускиня до 271Та каза "освобождението" Трябва да знаеш, че ако Българските опълченци не бяха спрели Сюлемановата армия на Шипка, над кремъл е щяло да се вее знаме с полумесец! Менделеевата е както радиото на попов, самолета на можайски, парната машина на някойси измислен. Менделеева е само в р00сия. В света е Таблица на хим. елем.
300
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До рускиня до 271Съвет: Българският ти е полуруски. С него правиш анти руска реклама. Затова по-добре си затрай.
299
10
 
9
 
! Отговори
Обичам Путин преди 6 години
Защо ли ?Проклятието за България се казва Русия, а Путин прави всичко възможно да загроби Русия по-скоро -- за това го обичам.
298
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
То пък една мечта? По-скоро кошмар!
297
10
 
5
 
! Отговори
рускиня до 271 преди 6 години
"трябва да целувате ни ръката за азбуката"1. Не вярвам,че точно такъв *** като тебе е създал азбука. Тъй че на тебе не дължа нищо. 2. но щом си приписваш заслугите на Св.Кирил и Методи ,то постъпя по същия начин и запитам - кога ще целуваш ръката на руснаци за освобождение? - Кога ще целуваш ръката че ви дадохме таблицата на Менделеев (ако знаеш какво е това)? - че ви дадохме руски балет? И много много друго? Но иначе ваша безсилна злоба е толкова смешна и жалка.