С бурка в мол в Берлин? Може, с риск от обиди, преследване...

Мюсюлманка стана обект на нападки заради скритото си лице
86
С бурка в мол в Берлин? Може, с риск от обиди, преследване...
Снимка: Reuters, архив

Мюсюлманка с бурка, покриваща изцяло лицето и тялото й, стана обект на нападки и словесни обиди в голям търговски център в Берлин, съобщи германската полиция, цитирана от Асошиейтед прес и БТА.

Още по темата


28-годишна жена започнала да обижда потърпевшата и издърпала булото от главата й.

Нападателката последвала 54-годишната мюсюлманка и извън магазина и продължила да сипе по неин адрес хули срещу чужденците, преди да бъде задържана от полицията.

Не се съобщават повече подробности за инцидента.

АП припомня, че м.г. германският парламент одобри правителствено предложение да се забрани носенето на бурки, които изцяло покриват лицето, от обществени служители в училища, съдилища и други публични институции.

Антиислямски групи в страната настояват за пълна забрана в Германия на бурки, които изцяло покриват лицето.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


86
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
То нали ние българите пък си нямаме такива махарабадуби та се присмиваме на германците. Вършеят ни из моловете и българина си ги подминава като кротко агънце. Не съм виждал някоя българка да каже им каже нещо освен да мармори под нос на мъжо си! Сервилниченето ни е в кръвта! А пада ли пара - *** оголваме!
22
13
 
3
 
! Отговори
??? преди 6 години
Понеже троловете постоянно употребяват думичката "***" биха ли ни обяснили с простички думи какво значи??
21
3
 
22
 
! Отговори
ПРАВИ СА преди 6 години
Хората са прави - Тази с Бурката може да е Терористка и в чантата и да има Бомби с които да избие Децата на Хората . Камерите няма да я снимат и тя ще се прибере в къщи при децата си .Подкрепям Бунта .
20
1
 
20
 
! Отговори
А бе преди 6 години
Швабите да са благодарни,че не им е взривила мола,ха-ха!Ама те си ги пуснаха,сега да не реват!Лошото е обаче,че и нас карат да ги приемаме!А ние много добре знае знаем колко е "приятно" съжителството след 500-годишен опит...
19
2
 
31
 
! Отговори
Mein Land преди 6 години
В Саудитска Арабия, Йемен, Катар и т.н. може да се носят бурки, но НЕ МОЖЕ да се ходи по къси панталони, къси ръкави, а за секси деколте, има наказание - бой с камшик. Затова всички забулени да си ходят там. А подире им да тръгнат и джендърите, да им обясняват за истанбулската конвенция.
18
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Докато не почнете да ги пляскате по задниците обяснявайки им че във ВАШАТА държава така е прието тези нагли същества ще ви се катерят по главите.Ако не им харесва,обратно от където са дошли.Не може когато нормален човек отиде в техните страни да се съобразява техните правила а когато те дойдат във ВАШАТА страна вие пак да трябва да се съобразявате с техните правила.
17
3
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Няма как от агне да я направят швайне! Арабкините никога няма да станат швайне. Така че немците да свикват. Ако не им харесва да се изнасят. Ако пък наистина си милеят за родината да хванат баба им Меркелица и да я пратят в Сирия!
16
1
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това на нищо не прилича, трябва да задължат германките да ходят с бурки, за да не обиждат с облеклото си бежанците. Тия германци съвсем го удариха през просото, Меркел да им обясни какво значи гостоприемство и първа да сложи бурката.
15
0
 
10
 
! Отговори
До джендър активист преди 6 години
Ти си генетична грешка на еволюцията.
14
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ами ако под чаршафа на бурката има зареден колан екслозиви.отиде МОЛА...
13
2
 
49
 
! Отговори
Работодател преди 6 години
Мюсюлманките са изключително нещастни жени! Имал съм много такива служителки - туркини, помакини...Всички тези глупости идват от мъжете им - жената е принизена до нищожество, овцете, кравите и кучетата имат повече права от жените в исляма!Да не мислите, че на тях им е добре да ходят покрити с чаршафи, да им се забранява всичко, да искат позволение от мъжа си дори да отидат до магазина...Ненормална работа!15 век през 2018 година...
12
0
 
37
 
! Отговори
Реалист преди 6 години
Вън от ЕС мюсюлманите ...Те са смъртна заплаха за Европа.
11
20
 
11
 
! Отговори
Джендър активист преди 6 години
Вие сте примитивни ! Не може така, не е толерантно. Какво като не са учили хората и крадат, какво като нямат сексуална култура и изнасилват? Ние трябва да търпим, защото либерално общество! Аз обичам да го поемам отзад, и вие ще свикнете !
10
0
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако европейска жена се покаже без фередже в ислямска държава ще я пребият с камъни разбира се ако преди това озверялата тълпа не я разкъса още на място.Така,че това какво някой и е казал е без значение.Мисля,че трябва да им спрат социалните помощи и детските.Щом ще превземат Европа със свръхраждаемост както непрекъснато се хвалят би трябвало да могат да си отглеждат чаветата на собствени разноски.
9
0
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това е дори хуманно! Що не напишете какво става с бяла жена с потник, къса пола и чехли в Афганистан ??
8
0
 
26
 
! Отговори
БЪЛГАРСКИЙ преди 6 години
Ами как няма да стане обект на нападки.... това *** да не е излезнало от ''Костенурките нинджа''......
7
0
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В Мароко и Сирия бурките са забранени, само в Афганистан и Германистан настояват да ги има. Що за реалност?
6
0
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Защо да глобяват пингвините, резултат няма. Полицията и удря десетина яки палки и да я пуска. Гарантирам, че една няма да излезе след като изяде няколко бича. С муслитата не става с убеждения и глоби. Шутове и тупаници. После затвор.
5
0
 
10
 
! Отговори
рязани бургии преди 6 години
ще има от сърцеза цялата годиназапазете си ред
4
1
 
30
 
! Отговори
Меркел Акбар преди 6 години
Просто реших да напазаря от мола и изневиделица ме нападнаха.