Новите оръжия на Русия - подготовка на Путин за изборите

Експерт: Обявените системи нямат аналог в света
6 мар 2018 22:30, Анисия Иванова
119

Изкарването и оповестяването от руския президент на военни оръжия е винаги притеснително. Действията на Владимир Путин са началната фаза на президентската кампания в Русия, заяви в "Денят ON AIR" регионалният директор на Европейската асоциация за международни отношения Димитър Гърдев.

Думите му дойдоха вследствие на новите оръжия, с които Путин "се похвали". Това обаче притесни САЩ, които смятат, че действията целят да внесат допълнително напрежение между двете страни.

"Путин не участва пряко в президентските дебати и това бе първата фаза от кампанията. Втората бе свързана с отчет на неговите предишни президентски мандати", допълни гостът на Bulgaria ON AIR.

Експертът бе категоричен, че обявените от руската страна въоръжени системи нямат аналог в света.

Представените хиперзвукови бойни глави са отличителни с това, че това са системи на бойни дежурства, обясни Гърдев.

"Всички средства, които бяха обявени от Путин, са насочени за преодоляване противоракетната отбрана", обобщи директорът в ефира на телевизията.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


119
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
44
14
 
20
 
! Отговори
ГАДОРЯН преди 6 години
Хайде продължавайте да се подигравате че Русия не произвежда перални и климатици?! Хахаха
43
11
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 73Как можеш да наречеш човек който е написал такива глупости като в пост 59 освен глyпак? Пък на всичкото отгоре иска и доказателства. Ами какви по-големи доказателства от пословичната руска некадърност. Как си представяш ти руснаци с по една гънка неспособни да се изпикаят без да си изквасят панталона да правят оръжия които поне малко от малко да съответстват на американските. Не разбираш ли че си смешен?
42
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Хич не им върви на тия от Вагнер. Пак се оказва че генералите и офицерите са от Вагнер идващи в Хмеймим за да отпътуват за Русия тъй-като е предстояла ротация и попълване на силно разредените редици на Вагнер. В Хмеймим е трябвало да хванат докаралия прясно пушечно месо Ил76 за Ростов на Дон където да си получат премиите в зелено за ежедневните убийства на сирийски жени, деца и безпомощни старци. Пак ще отидат в Ростов на Дон но в цинкови костюми. На Путин пак му провървя с харчовете спестява.
41
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 70Тогава ти благодаря за високото мнение към моята скромна персона - ти започна спор с мен в пост 62. Или фосфорът не ти стига за повече от 15 мин.? Повече риба и зеленчуци!
40
7
 
5
 
! Отговори
СатаНАТО™ преди 6 години
От 20 февруарий т.г. Казахстан мина на латиница и премахна официалния статут на руския език като държавен
39
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тактиката на Путин"Малка победоносна война" за повдигане на рейтинга сред впиянчените руснаци не сработи тоя път. Дори всеки ден от Сирия пристигат много неприятни новини за победоносната и несъкрушима червена армия. В Украйна пък нещата съвсем утекоха в нужника за Русия.Поради тая причина Путин премина на вариант БГолямо победоносно хвалене, блъфиране и хвалипpъцкане.
38
0
 
3
 
! Отговори
59 до 62 преди 6 години
До Анонимен 62Останах с чувството, че искаш да кажеш нещо.Сравнявам оръжия с едно предназначение, намиращи се на въоръжение в момента в двете армии напълно коректно. Някакви претенции още? Можеш да развиеш темата с обосновки! Prego!
37
8
 
4
 
! Отговори
СатаНАТО™ преди 6 години
Ако Просията е скалъпила такива оръжия, трябва незабавно да бъде ударена - докато руснацитата не са произвели много бройки.
36
6
 
5
 
! Отговори
Ракета до 59 преди 6 години
А рублата към долара как е?
35
9
 
3
 
! Отговори
СатаНАТО™ преди 6 години
Най-вероятно са го гръмнали този Ан-26, бил е препълнен с военни.Приятна новина.
34
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До СатаНАТОСатанаиле, пшел ты нахерь! Хватить пиздеть, зараза! "Перестаньте черты, клясться на крови..." Утре другаде ще падне самолет, за който няма и да съобщят тук, но в специализираните сайтове ще го намеря!
33
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 59В интерес на истината ако обърнеш знаците за неравенство ще бъдеш наистина достоверен. В повечето случаи дори не можеш да правиш сравнения защото сравняваш оръжия с разлика във времето от 50 години.
32
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 51Какво значи най-добрият танк, след като той може да бъде отворен като консерва със същото оръжие с което се отварят консервите Т-72. Танк за $20 милиона като Армата може да бъде стопен с ПТРК за $1000. От 30 години САЩ са наясно че да правиш нови танкове е бесперспективна работа и излишно пилеене на пари. За да бъде защитен един танк от съвременни противотанкови оръжия той трябва да тежи над 200 тона. Такъв мастодонт не можеш нито да го транспортираш нито да го ремонтираш.
31
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Русия в изолацияНикакъв военен колос не е русия а е същото джудже каквото е и главнокомандващият на русия. Не може да ти загробят 600 души срещу нула и ти да си военен колос.
30
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Новите оръжия на Путин са същите като старите оръжия гола вода.
29
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 38Да, паднал е при кацане в Хмеймим един стар Ан-24. Лошо! Моите съболезнования към близките на загиналите! Постоянно падат самолети. Даже има такава поредица за разследване на самолетните катастрофи по Ntnl.Geo, мисля. Не е повод за радости - утре ще се случи другаде! Т-14 "Армата" е най-добрият танк в света за сега. 1000 пъти ви обясняваха инцидента на Червения площад - нервен срив на танкистчето. Щом се качи техник, танкът веднага запали и тръгна. А УАЗ? УАЗ-ките са много добри
28
12
 
8
 
! Отговори
Русия в изолация преди 6 години
Никой не се съобразява с Русия, защото тя е военен колос на глинени крака, тъй като е икономическо джудже.
27
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Путин няма полезен ход. Анимациите му са заемка от другия луд Ким, но дали е притеснително за Запада ?Естествено, че е притеснително - като знаеш, че двама луди си играят с огън до оградата ти, а ти си си направи пикник с децата си !
26
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Които не иска ЕС да отива да работи в *** за 5900 рубли на месец.
25
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Новите оръжия на Путин са старите, само дето ги обяви за невидими, но Тръмп предупреди, че неговите са си видими и няма да се подвоуми да ги използва и срещу хакерски атаки !