Новите оръжия на Русия - подготовка на Путин за изборите

Експерт: Обявените системи нямат аналог в света
6 мар 2018 22:30, Анисия Иванова
119

Изкарването и оповестяването от руския президент на военни оръжия е винаги притеснително. Действията на Владимир Путин са началната фаза на президентската кампания в Русия, заяви в "Денят ON AIR" регионалният директор на Европейската асоциация за международни отношения Димитър Гърдев.

Думите му дойдоха вследствие на новите оръжия, с които Путин "се похвали". Това обаче притесни САЩ, които смятат, че действията целят да внесат допълнително напрежение между двете страни.

"Путин не участва пряко в президентските дебати и това бе първата фаза от кампанията. Втората бе свързана с отчет на неговите предишни президентски мандати", допълни гостът на Bulgaria ON AIR.

Експертът бе категоричен, че обявените от руската страна въоръжени системи нямат аналог в света.

Представените хиперзвукови бойни глави са отличителни с това, че това са системи на бойни дежурства, обясни Гърдев.

"Всички средства, които бяха обявени от Путин, са насочени за преодоляване противоракетната отбрана", обобщи директорът в ефира на телевизията.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


119
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Както и да се гледа си е предупреждение който видял и чул да мисли жълтия картон е даден дано не се стигне до друг цвят.
3
10
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Мачкай, Вова!!!
2
9
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Когато краварите дрънчат оръжие и прокарват "демокрацията" си на слаби държави - добре!Ама сега, като видяха дебелата сопа - олеле мале!
1
18
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Голям експерт голямо чудо. И за най-гламавия човек е ясно че Путин блъфира а Русия няма ресурс да направи една норрмална тенджера, "експерта" обяснява колко много се притеснил и уплашил Запада и конкретно САЩ.