Руски вертолет се разби в Сирия, летците са загинали

Причината за катастрофата може да е техническа повреда
8 май 2018 09:40, Елка Василева
200
Руски вертолет се разби в Сирия, летците са загинали
Снимка: архив, Reuters

Руски вертолет Ка-52 е катастрофирал в Сирия и двамата летци са загинали, предаде ТАСС, като се позова на съобщение на руското министерство на отбраната.

При изпълнение на планов полет над източните райони на Сирия претърпя катастрофа руски вертолет Ка-52, като двамата пилоти са загинали, се посочва в съобщението.

Още по темата

След спасително-издирвателна операция телата на двамата летци са били доставени на летището, в което е бил базиран хеликоптерът.

По предварителна информация причина за инцидента може да е техническа повреда, каза източник от министерството на отбраната.

/БТА/

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


200
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
89
4
 
8
 
! Отговори
добрутро русофили преди 6 години
Този кой подред е? Вече спрях да ги броя.
88
3
 
8
 
! Отговори
ЖАН ВИДЕНОВ преди 6 години
1 ДОЛАР = 3 000 ЛЕВА!
87
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До БобиСУ-30 лети единствено надолу когато го свалят. Оправданията с птиците са за децата :)))))
86
8
 
5
 
! Отговори
Боби преди 6 години
До Анонимен 90Су-30 може да лети с един двигател но не и ако е натоварен по пълна програма и при излитане на малка височинаСу-27 семейството правят въздушната си акробатика ако имат гориво само в ОСНОВНИТЕ СИ РЕЗЕРВОАРИ(обсег около 2500км) Семейството самолети има допълнителни резервоари във корпуса които увеличават обсега до 4000кмНатоварен с пълни резервоари + 1-2т бомби + 4-6 ракети или 4 ракети и 2 РЕБ контейнера Фантасмагория, на малка височина ако ти излезне от строя единия двигател...
85
4
 
8
 
! Отговори
доуточнение преди 6 години
До уточнениеАкциза у нас е два пъти по-нисък в сравнение с останалата част от Европа, но цените на горивата са ни същите.Разликата отива в братска Русия.От къде мислиш Путин има 220 милиарда?
84
1
 
7
 
! Отговори
Петър Младенов преди 6 години
1989г.Народното ни стопанство се намира в период на прогресиращ икономически спад. Много години наред държавният бюджет приключва с големи дефицити. Непризнаването на инфлацията ускорява обезценяването на българския лев, намалява неговата вътрешна и външна покупателна сила. Създаването на аграрно-промишлените комплекси в началото на 70-те години отслаби връзката на селяните със земята. От традиционни износители България стана ежегоден вносител на картофи, фасул, зеле, лук, фураж
83
5
 
6
 
! Отговори
Боби преди 6 години
До Анонимен 84"Пак ли бе? Докога ще падат руските трактори от небето?"07.06.2018 - Ка-52(разбил се двама загинали) , Ф-16АМ(аварийно кацане след сблъсък с птица), Цесна 182(катастрофа при кацане), Б-737(сблъсък на земята), Паипер ПА-28(катастрофа при кацане върху ЖП линия), Цесна 210(катастрофа при кацане след спиране на двигателя ранени), Ронсон 22(хеликоптера се разбива ранен пилот)Това са Авариите, инцидентите и катастрофите за днес по света до сега може още да излезнат има още 12 часа.
82
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Руското самолетче дето го свалиха наскоро, уж птица влязла в двигателя. Самолет дето уж с два двигателя и проектиран така, че да лети и само с един двигател. На хартия. При това пилота даже не успял да катапултира.Сега - поредната бракма паднала заради техническо повреда. Така е. Като те гръмнат в двигателя и той не работи - поврежда се.Те това е руската военна технология - сваля се и с прашка.
81
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До БобиДокладът на Петър Младенов ПРЕДИ свалянето на Т.Живков показва, че 80те години сме ВНАСЯЛИ зеленчуци и плодове иначе традиционно отглеждани в България.
80
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 12Абе то не е като да потрошиш ЕДИН ТРИЛИОН $ за да направиш летяща "невидима" тухла, ама нейсе...
79
4
 
6
 
! Отговори
Боби преди 6 години
До Анонимен 83Ако заради санкции примерно престанем да внасяме зарзават в България какво ще стане?Ние бяхме 80 години на миналия век царете на зарзавата в Соц лагераЩе има примерно 6 месеца недостиг и след това ще почнем да произвеждаме поне колкото консумираме.Разбираш ли че ние в София консумираме Турски и Гръцки зарзават ... СРАМ И ПОЗОРПо същия начин беше срам и позор за РФ да внася щото и беше по-евтино толкова промишлено производство от Украйна
78
5
 
7
 
! Отговори
До 79 преди 6 години
Хаха мариците са си руски, просто руснаците ползват техни фирми, но регистрирани в САЩ! Въобще няма да коментирам Лукойл, единствената рафинерия в света работеща на "загуба " докато в същото време печели милиарди на нашия пазар без да е дала и 1 ст. данък печалба.
77
3
 
6
 
! Отговори
Боби преди 6 години
До ГЕОРГИ КОРИТАРОВ 82Имаме не Руски Агенти а ЕНЕРГИЙНА МАФИЯ и в частност АТОМНА МАФИЯ - просто не им стигна властта да си осигурят не само закупуването на чарковете а и последвалото строителство.И с Фалиралата в последствие Уестингхауз искаха да правят реактор.
76
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Пак ли бе? Докога ще падат руските трактори от небето?
75
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Заради Кримския мост 19км само производството на метални изделия в РФ се е увеличило с 45% за 3 годиниИ ти смяташ това за нещо похвално?
74
9
 
8
 
! Отговори
ГЕОРГИ КОРИТАРОВ преди 6 години
АЗ ДА ПИТАММ : КОЙ КОГО ОСЪДИ В ПАРИЖ НА ТЪРГОВСКИЯ СЪД ?? ДА ПЛАТИМЕ ПОРЪЧАНИЯ РЕАКТОР ''ВВЕР ТИП ЧЕРНОБИЛ'' ...ЗА 1 МИЛИАРД ЕВРОО !! ?РУШИЯ ИЛИ *** НИ ОСЪДИ ДА И ПЛАТИМЕ РЕАКТОР ЗА 1 МИЛИАРД ЕВРО = 2 МИЛИАРДА ЛЕВАС .ИМАМЕ РУСКИ АГЕНТИ, УМИШЛЕНО НИ ПРАВЯТ БЕДНИ .
73
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Сухо дупе риба не яде.
72
8
 
5
 
! Отговори
Боби преди 6 години
До Берлин 75Тези хора са отишли там да убиват КОГО?Жени и деца - Много си наивен - Жените и децата стават жертви когато ДЖИХАДИСТИТЕ които ПРАВА НА ЖЕНИТЕ И ПРАВА НА ДЕЦАТА са нищо не значещи словосъчетания поставят въпросните невинни жени и деца като ЖИВ ЩИТ в или около своите обекти които се ползват за Убиване на всички които не щат да следват техните религиозни и политически възгледи!Но какъв да е Жив Щит никой никога не спрял атакуващия да унищожи съответния обект. От памтивека до сега!
71
8
 
8
 
! Отговори
Боби преди 6 години
До Анонимен 72Нещо ти е КРИВА СМЕТКАТАЗаради войната в Сирия Русия продава оръжие включително на такива страни като САрабия и Турция които са верни пъпети на САЩЗаради Кримския мост 19км само производството на метални изделия в РФ се е увеличило с 45% за 3 години А Летището в Симферопол, А тръбопровода Силата на Сибир, А обновлението на БАМ и Трансиб а 14км мост над незнам коя си река свръзка с Китай? - всичко това натоварва руската промишленостНе знам как Украйна печели като не изнася за РФ
70
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До АнонименБогати сме. Всяка година подарявама на американските ТЕЦове 330 милиона!-------Спри си тока и нищо няма да "подаряваш" на американските тецове които са всъщност руски.