Руски вертолет се разби в Сирия, летците са загинали

Причината за катастрофата може да е техническа повреда
8 май 2018 09:40, Елка Василева
200
Руски вертолет се разби в Сирия, летците са загинали
Снимка: архив, Reuters

Руски вертолет Ка-52 е катастрофирал в Сирия и двамата летци са загинали, предаде ТАСС, като се позова на съобщение на руското министерство на отбраната.

При изпълнение на планов полет над източните райони на Сирия претърпя катастрофа руски вертолет Ка-52, като двамата пилоти са загинали, се посочва в съобщението.

Още по темата

След спасително-издирвателна операция телата на двамата летци са били доставени на летището, в което е бил базиран хеликоптерът.

По предварителна информация причина за инцидента може да е техническа повреда, каза източник от министерството на отбраната.

/БТА/

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


200
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
109
7
 
5
 
! Отговори
Боби преди 6 години
До Анонимен 109Кинжал - но не по журналистическата версияДокато ускорява след пуск е под права линияВ космоса маневрира във 3д зиг заг за да не го прехванат ПРО почти сигурно предварително заложена програмаНавлизане в атмосферата обвива се в плазма и намалява скорост под 4000км/чКогато е обвит в плазма само в ИЧ диапазона се вижанамалява под 4000км/ч и включва радараНасочва се по подходяща траектория към целта Може пак да е 3д зиг заг но не на хиперзвук
108
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 113Веднага ще ти кажа. Освен руското милиардерче виолончелист, няма нито един друг в познатата история с толкова пари взети като необезпечен заем от банка контролирана от държавата чийто президент му приятелче.
107
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До БобиМи *** са. Преди седмица и нещо даже не успяха да разберат отде им дойдоха ракетите в Сирия та се чудеха. Накрая дежурно обвиниха Израел.
106
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До До Анонимен 83Намерете ми конкретен човек, който да понесе лична отговорност за пътя, водещ към бъдещия мост между Русия и Крим, и когото да мога да обеся ++++Путин по темата за кримския мост :)))))
105
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 106От теб искам бързо и без да гледаш в Уикипедията имената на трима световноизвестни виолончелисти! Може и на двама, свирили в България! Времето ти тече! Сега!
104
5
 
13
 
! Отговори
умерен сириец преди 6 години
ПАДАТ КАТО ГНИЛИ КРУШИ
103
7
 
3
 
! Отговори
Боби преди 6 години
До Анонимен 95Ако го бяха свалили то трябва да го направят това от Лодка от която да пуснат ПЗРК - Не вярвам руснаците да са толкова *** да не осигурят периметъра и то в морето където наистина няма къде една лодка да се скрие.
102
5
 
7
 
! Отговори
До Анонимен 83 преди 6 години
Ти май искаше да кажеш нещо. Ами върни се, помисли и си формулирай членоразделновъпроса! Колкото до Кримския мост, светът го признава за огромно инженерно и строително постижение и се учудва от скоростта на строителството. Само хилядите стоманени пилоти, набити там са дълги по 90 м. Ние за един Дунав мост-2, където в по-сухи години кокошките можеха да минат реката, без да си намокрят трътките, платихме на испански фирми! Руснаците направиха за това време моста "Русский" до Владивосток.
101
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Бобида разбираме ли че кинжала пада хиперзвуково и маневрира непредказуемо ? При това маневрира на сляпо, щото радарите не работят на 8 МАХ ?
100
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Бобив руската дума всички стават милионери и милиардери СЛЕД като станат руски депутати.
99
5
 
5
 
! Отговори
Боби преди 6 години
До Анонимен 104Ю51 или хиперзвуковия глайдер(бойна атомна глава) наистина след навлизане в атмосферата докато намалява скоростта си (както го прави всяка совалка - реално Совалките са хиперзвукови управляеми глайдери) прави маневри с които шашка ПРО на противника - лети съ скорост по-висока от 10000км/ч и да тези са Хиперзвукови по целия маршрутКинжал само извън атмосферата лети с висока скорост За да открие цел и трябва радар а той работи под 4000км/ч ФактЗа това намалява под 4000км/ч
98
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До БобиЯ кажи за един американски виолончелист който не е известен с нищо - търговия, бизнес,... изведнъж да светват 2 млрд долара негови в една офшорка (бог знае колко има в други) ?
97
4
 
4
 
! Отговори
Боби преди 6 години
До Анонимен 98САЩ Сената и Конгреса 30%+ са Милионери(може да има и милиардери), 69% са над пенсионна възраст 63-67 години.САЩ колко са Милиардерите ... А колко са потомствените Милиардери като Родшилдови и прочие
96
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Бобиаха ... значи хиперзвуковата ракета не е хиперзвукова а малко хипер звукова. в космоса. и за колко време е хиперзвукова ? 1 секунда ? 5 секунди ? 10 часа ?Щото нали джуджето се изряза, че можел да порази всичко с хиперзвуока скорост.Не за друго, ми искам да изчисля колко гориво ще й трябва на хиперзвуковата ракета за да поддържа такава скорост и дали я презареждат в космоса ....:)))))
95
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 101В анимационните филмчета на Кремъл е така. Реалността е малко по-сурова - руските бракми падат като круши.
94
6
 
3
 
! Отговори
Боби преди 6 години
До Анонимен 97Журналистически измислициКинжал е АЕРОБАЛИСТИЧНА РАКЕТА - По времето когато лети във космоса примерно над 40км височина(счита се че космоса е над 100км височина но аеродинамично е 40-50км) ракетата наистина може да достигне Хиперзвук повече от 8 скорости на звука 9600км/ч или 2600м/сНо при навлизане в атмосферата НАМАЛЯВА ПОД 4000км/ч защото при по-висока скорост радара не може да работи заради плазмата обвиваща всеки обект бързо летящ в атмосферата.
93
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Таман повод за бурна радост и изливане на съдържанието на асенизаторския камион(лайновоза, демек!) на нашите русофоби! Радвайте се и нека това да е най-възвишенотоусещане в жалкия ви животец!За чифткопитните нищонезнаячи: Ка-52 е най-добрият боен хеликоптер В СВЕТА. Ненадминат по маневреност, скоростен, защитен, единствен В СВЕТА може да "отстреля"витлата си и пилотите да катапултират! Сигурно им причина това да не се е случило.Русомразци, сега е едва 14 ч. Колко поста ще успеете да пуснете
92
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Какво правят руснаци в Сърбия ? Пак ли ще палят клечката на Балканите , защото ги губят ?
91
2
 
13
 
! Отговори
AZ22 преди 6 години
Блъснала ги е същата птица, дето оня ден свали и самолета.
90
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До БобиВиолончелиста аверче на Путин има 2 млрд в една офшорка. Да не би да подценяваш Путин ?в момента в Рашка има 106 милиардери (при 4 преди него). Да не казваш, че са честни милиардери ? И не са се отчитали на джуджето ?! аре бе :))))