Бащата на Меган все пак я води пред олтара! Последно?

Родителят обаче може да получи забрана от лекарите
16 май 2018 08:10,
15
Бащата на Меган все пак я води пред олтара! Последно?
Снимка: Reuters

Бащата на Меган Маркъл все пак ще отиде на сватбата на дъщеря си с принц Хари в събота. Единствената възможност това да не стане, е ако лекарите му забранят да пътува.

Това съобщи Франс прес, цитирана от БТА.

Агенцията цитира изявление на родителя на американската актриса пред сайта Ти Ем Зи. Томас Маркъл обяснил, че е трябвало отново да бъде хоспитализиран, тъй като получил силни болки в гръдната област.

Лекарите го били предупредили, че сърцето му е сериозно увредено след инфаркта, прекаран преди седмица.

"Противна ми е мисълта, че мога да пропусна едно от най-важните събития в историята и да не заведа дъщеря си пред олтара", заявил Томас Маркъл.

Той обяви това само ден след като каза, че няма да отиде на сватбата на дъщеря си, за да не я излага допълнително.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това не ни интересува. Личния живот на просттитутките си е техен и моля не занимавайте обществото с него! Има по- важни неща при оцеляването ни в България от това кой ще води крантата на водопой.
12
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Боже, ако може английската певица от Евровизия да пее на сватбата им, ще е страхотно! Тъкмо да бъде реабилитирана от шока който изживя на този конкурс, който е пълен фарс , пък и като малка е пяла на тържество пред принц Чарлз и е завършила Кралската музикална консерватория! Мен ако питат, това е истинска английска принцеса, макар и без синя кръв
11
1
 
0
 
! Отговори
Менделсон преди 5 години
Тъжна история.
10
2
 
7
 
! Отговори
Клара преди 5 години
Ох, вече да се свършва с тази сватба, че психясахме! Пробиха ни ушите и по теревизията. От какъв зор няколко национални телевизии ще излъчват директно събитието.
9
2
 
9
 
! Отговори
Олеле, олеле, ах, ах преди 5 години
Ох, скосих се от притеснения!...Ще я заведе ли този човек до олтара или няма да я заведе?Ще има ли още някое изненадващо присъствие на тази сватба?Ами някой от вече поканените дали няма да го разкарат в последния момент и да му кажат да не идва?Ами ако в деня преди сватбата им хрумне да ме поканят мен? Бойко дали ще ми даде фалкона да ида с него? А? Дали да не си изгладя абитуриентските дрешки, за всеки случай?
8
5
 
4
 
! Отговори
dedo преди 5 години
хубава е...
7
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Наследственост е това,явно им е слабост.....майка му с арабин,той с мулатка.....
6
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Последно вечерта преди сватбата ще хвърлят боб и спрямо резултатът от гледането ще решат баща и ще я води ли, няма ли. Чух, че за целта са наели специална гледачка на боб.
5
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тя дъртата Лизи си отърва от Даяна за да не се опозори фамилията от връзката и с арабина, но сега ще и е хак като Меган народи един куп мулатчета.
4
3
 
8
 
! Отговори
Лорд Минчев ъф Люлин преди 5 години
*** се оказа малкият. И перверзник. А бабата горката ако знаеше какво ще и дойде на главата с тез внуци щеше да оправи майка им още докато е време.
3
2
 
16
 
! Отговори
Шопо преди 5 години
Разорана нива е тая ! Принцо нема да се мъчи ...
2
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 1 - Пич, моля те спри да пишеш глупости ... Не, всъчщност продължавай ! Забавно е ! Все едно гледаш умствено изостанал съученик, който се опитва да пише с химикалката, преди да е махнал капачката. Хем тъжно, хем сладко, хем много забавно :)
1
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ЗНАЧИ МАЙКАТА НА МЕГАН Е ОТ ЗАНЗИБАР. ТАКА ЩЕ ПОДОБРЯТ МАЛКО КРЪВТА И ТЕНА НА ГЕРМАНСКАТА ДИНАСТИЯ, КОЯТО УПРАВЛЯВА АНГЛИЯ ОТ 300 ГОДИНИ.