Надеждата им е в Борисов, търговци искат среща с него

Собствениците на малки бензиностанции на протест
21

Спорният проектозакон за горивата, чиито текстове предвиждат редица нови изисквания за фирмите, засягащи предимно по-малките играчи на пазара, се оказа причина за нови протести в София. По-късно днес представители на бензиностанции ще се съберат под прозорците на парламента с надеждата да бъдат чути.
Още по темата
"Молим премиера Борисов да ни обърне внимание. Блокади няма да има, аз съм оптимист че ще бъдем чути", заяви търговецът на горива и собственик на три бензиностанции Ангел Даскалов.

Даскалов обясни пред камерата на Bulgaria ON AIR причините за недоволството.

"Направихме протеста във връзка с приемането на закона - ние сме против вида, в който законът ще влезне на второ четене в парламента. Никой не е влизал в преговори с нас, ние имаме идеи", каза Даскалов.

Той обясни, че най-малко с 10% ще поскъпнат горивата. "Ще се елиминира конкуренцията. Малките български фирми ще загинат. Ние сме 99% сигурни, че представители на картела са лобистите - те ще издържат основно на пазара на горивата на едро и дребно. Ще си правят каквото си искат", бе категоричен той.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Я па ти...Я, па ти! Нито Банкянският Тиквун, нито Курнелка решават. Решава Народното събрание.Земи малко да се ограмотиш! Ама, то Боко като е неграмотен, к'во да иска човет от такива.
17
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Още един пример, показващ, че нещата в България са сбъркани. "Надеждата им е в Борисов", смехотворно! ЗАКОНИТЕ СЕ ПРИЕМАТ ОТ ПАРЛАМЕНТА, а Борисов, пардон Бакянският Т. е изплнителната власат, не законодателната. БОРИСОВ НЕ КОМАНДВА ПАРЛАМЕНТА.
16
4
 
1
 
! Отговори
Я па ти... преди 5 години
До Кратун 15 Ами Кратуне , стани и ти вожд и решавай всичко. Човека е премиер , а не лукова глава като теб. Ако не той , Корнелка ли да решава?
15
1
 
4
 
! Отговори
Кратун преди 5 години
Превърнали сме се в племе от родовообщинния строй. Вождът решава всички еднолично и без вожда-слънце никой не се помръдва в държавата, защото не се знае какво ще сънува вождът довечера и дали жена му ще му пусне. Жалка работа!
14
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Надежда Борисова за търговците в храма.
13
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тиквата е надежда.хааахахаа
12
1
 
8
 
! Отговори
Ъъъ преди 5 години
Нещастници! Защо сами превръщате тиквата в някакво божество, което с вълшебна пръчка решава за миг всички проблеми? Той и без това се е самозабравил! Не виждате ли, че заради дребния си личен интерес създавате едно чудовище, от което после десетилетия няма да можем да се оттървем?
11
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Видяхме ви конкуренцията с големите. Никой от малките не се конкурираше с големите и заедно си бяха един картел с минимум 50-70 ст. на литър печалба, която даже не им харесваше и още я вдигаха.
10
1
 
9
 
! Отговори
House M.D. преди 5 години
Господин Даскалов трябва първо да обясни:1. Защо при 120$/барел и при 60$/барел цената на бензина е една и съща?2. Защо дизелът е по-скъп от бензина? /в целият останал свят е обратното/3. Как се влиза на този пазар и как се създава верига от бензиностанции с МРЗ?
9
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
На вас Надежда , а българите да забравим ,че го е имало !
8
1
 
12
 
! Отговори
Така е преди 5 години
До СТРАНДЖАТА Борисов не е рекъл , не е станал и Патриарх. Кво да праиш? Съдба!
7
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Искайте СОБСТВЕНИКА на ГЕРБ цената на парното и тока да увеличи .
6
14
 
3
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 5 години
До ГробокопачПо - добре ще бъде да се КУРнинолишем... - да се лишим от Нинова...
5
14
 
4
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 5 години
Надежда може да очакваме, ако Борисов, освен Премиер - министър е и главен прокурор и председател на върховния съд...
4
3
 
15
 
! Отговори
Гробокопач преди 5 години
До Така еБорисов е "надежда" само за 1,1 млн. лумпениат обитаващ територията. Просто чакаме, тези 1,1 млн. да се самоубият ритуално чрез Борисов, за да се куртулишем и ние.
3
21
 
6
 
! Отговори
Така е преди 5 години
Борисов е надежда за всички българи. От БСП и Корделка не чакаме нищо добро.Вече три пъти ги видяхме какво могат.
2
4
 
20
 
! Отговори
Гробокопач преди 5 години
Точно така, г-да;))) Бойко взема, но Бойко и дава;))) Ако му се помолите, не само ще отмени тези закони, които сам той, чрез правителството си, ви налага, но може и да ви даде;))) Вие, трябва само на следващите избори, да не го забравите. Затова правилно казват, герберите - народа си иска Бойко, и не само, народът жадува Бойко. По този повод си спомням една поговорка: "Ум царува, ум робува, ум, патки пасе".
1
4
 
17
 
! Отговори
Борисов преди 5 години
Приемам търговци само със свалени *** казах