Юли, срещу ?10: Тайни клиенти проверяват бензиностанции, барове...

Бонусът за тайните клиенти: Консумацията се поема, имат и ?10 заплащане
20 юни 2018 07:00,
27
Юли, срещу ?10: Тайни клиенти проверяват бензиностанции, барове...
Снимка: Visualhunt

Към бензиностанции, заведения и други места ще се стекат десетки тайни клиенти този юли. Инспекциите в местата за хранене ще са за касови бележки, а при зареждане на гориво ще следят за чистота и добро обслужване.

На фокус на тайните клиенти ще бъдат първо бензиностанциите, а самите тайни клиенти ще проверят над 50 от най-популярните обекти.

За любезно обслужване, предлагане на по-скъпо гориво и допълнителни услуги като изминаване на стъклата ще дебнат служителите на колонки, пише "Монитор".

Касиерите пък ще бъдат оценявани дали ни връщат точно, губят ли ни времето и дали ни предлагат напитка за из път или в салона.

Чистотата на тоалетните и бара са сред най-големите проблеми на такива обекти, така че практиката е "под прикритие" да се снимат тези места.

Как да познаете дали имате посещение на "шпионин"?

Това е трудно, защото тайните клиенти зареждат за около 20 лева, колкото е най-честата сума при посещение в бензиностанция, коментират от фирмите, наели хората за проверка.

Но са търпеливи, изискват бележките, купуват си напитки и задължително посещават тоалетните. Заплащането им на обект също е 20 лева, така че се избива сипаното в резервоара гориво.

Парите за заплащането им идват от южноафрикански фонд за инвестиции в недвижими имоти.

В моловете тайните клиенти проверяват обслужването от охраната и бюрото за информация, но и дали има паркирани неправилно автомобили на местата за инвалиди.

В големите вериги за хранене също ще има акция преди активния летен сезон. Освен чистота и любезно обслужване в ресторантите ще бъде следено изкъсо дали се издава касов бон.

Бонусът е, че храната, поръчана за консумация, е извън заплащането, което отново е 10 евро. Задължението на тайния клиент е до 8 часа да извърши отчет и да прати снимки от посещението си в обектите, иначе "изгаря", коментират от агенциите за привидно пазаруване.

Сред най-големите желаещи да бъдат шпиони на търговски обекти са студенти, които вместват проверките между лекции и изпити, както и ученици, току-що завършили последния си клас в гимназията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


27
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
2
 
7
 
! Отговори
БОЛНИ МОЗЪЦИ преди 5 години
ЩО ЗА ФОНД И ЧИИ ИНТЕРЕСИ ЗАЩИТАВА ????
18
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Явно отдавна изчезналите и скатаващи се в ЮАР български мутро-бизнесмени са си направили фонд. Поне това става ясно от статията
17
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Влизам в ОМВ поръчвам си кафе, казват първо си вземете касова бележка , няма проблем взимам и ми дават кафето. После дъщеря ми и тя поиска кафе, взимам и касова бележка и отива да чака за кафето, минават 10 минути и какво да видя не и дават кафето и като попитах защо , едно младо девойче ми вика ; да не съм длъжна да знам чужди езици. Какви проверки, клиентите са най добри контрольори.
16
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Интересно защо пък чак от Южна Африка фонд за недвижими имоти проявил тази инициатива като изпитана марка в тяхната родина,че решили с цел реклама дали предложение и получили разрешение да е тестват в бедна държава кат нашта,най-бедната в разните съюзи дет има,поради туй че кой от къде се яви и ни забележи все акъл за експеременти дава и веднага вади експеримента от идейна фаза та чак на хартия с акълища разни що ще е ефекта от ефектите,вземе си парите за обяснения,а бедните остават да нагаждат
15
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Моля ви, не ги оценявате положителни, ако се опитват да ми пробутат каквото и да е от магазина. Не съм на 8 годинки, че да трябва да ми напомнят, да си взема водичка и сандвиче.
14
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако шефовете са "бели хора" трябва сами да се стремят към съвършенството в обслужването, но като се знаят що за стока са и гледат да влиза лев в чекмеджето и "бОли ги у я" за клиентите
13
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
,"тайни клиенти"Все наши ора проверени и предварително им е платено кой да окепазят и кой да похвалят стари изпитани да практики ха ха ха
12
1
 
15
 
! Отговори
Сп??нс !? преди 5 години
Добро обслужване - хахаха , На изхода на Варна спирам на една бензиностанция влизам да си купя нещо и питам госпожицата , дали имат апарат за да си надуя едната гума - "Не, няма" - поблагодарих обръщам се и виждам че до всяка колонка има един преносим компресор точно за тази цел.
11
3
 
24
 
! Отговори
проф. Ан преди 5 години
Кой ги праща, какъв е този южноафрикански фонд и каква му е далаверата да проверява обекти? Кой после глобява обекта при неспазване на стандартите? Зимбабвийският индустриален институт ли?
10
1
 
27
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА ! преди 5 години
Чакам да видя тайните клиенти дали ще посетят търговските обекти в Столипиново, Факултета, Шекер махала, Селеметя, Максуда ...
9
0
 
17
 
! Отговори
Алов преди 5 години
Човееееееееееееек записвам се за всичките по морето баров ще обиколя
8
0
 
21
 
! Отговори
Зоко преди 5 години
Хора мога ли да пратя таен клиент на жена ми ?Много ми е чудно какво ще каже, сигурно ще се хване за главата .
7
4
 
30
 
! Отговори
Самоков Бар Аператив преди 5 години
Тези тайни клиенти са пълна простотия.Бях наел една фирма и техния таен клиент изпи 4 водки.А в ревюто беше написал пълни безумици.Била много вкусна хрнаната, а ние храна непредлагаме.Ужас !!!!
6
1
 
21
 
! Отговори
бай Любе преди 5 години
Да дойдат на село тайни клиенти да видят качествено обслужване, Червеното Джони за 17лв вече е станало минимум синьо, толкова години стои на рафта...
5
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
От май месец обикалят. Предложиха ми такава работа за 9лв на обект. Казах им да си гледат работата. Бях от другата страна на барикадата за известно време. Знаехме кога ще дойде тайната клиентка, даже я чакахме. Познаваше се с шефовете на обекта. След ден- два дойде за услуга, уредиха я да закупи нещо от доставчици на ниска цена. Влизаше си през служебния вход като у дома си. Пародия!
4
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Аз не мога да участвам защото ще почна да се държа като инспектор Дюдю.
3
6
 
21
 
! Отговори
Хейтър преди 5 години
Аз и без пари мога стана доносник.
2
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Вместо двуеточие, сложете запетая! Пак заглавието е загатка.
1
1
 
23
 
! Отговори
Лобизъм преди 5 години
Тази публикация е в стил " платено предупреждение"! Явно не искате да има изненада! За колко евро " се изпуснахте" ?