Модрич, Ракитич, Манджукич... Не, хърватският кабинет!

Министерският съвет на Хърватия заседава с екипи на националния отбор
12 юли 2018 19:11, Красимир Ангелов
80

Снимка: Twitter

Хърватското правителство проведе днес свое заседание, на което всички министри бяха облечени в червено-бели фланелки на квадратчета, като екипите на националния отбор по футбол.

Още по темата
По този начин те отбелязаха историческата победа на страната на полуфинала на световното първенство по футбол, което превърна Хърватия в първия отбор от Балканите, стигнал до финал на Световно първенство по футбол.

Хърватия победи Англия с 2:1 след продължение в Москва и стигна до финал за пръв път в историята, а в неделя ще се изправи срещу Франция.

"Това, което се случи вчера в Москва, е най-добрата реклама за страната на глобално ниво. Това е успех за една малка страна с голямо сърце", заяви премиерът Андрей Пленкович в началото на правителственото заседание.

Вътрешният министър на страната Давор Божинович пък се появи с екип на националния отбор на срещата на министрите на вътрешните работи на страните от ЕС, която се провежда в Инсбрук.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


80
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
52
2
 
12
 
! Отговори
ПОВЕЧЕ... преди 5 години
от сърдечни поздрави от България изпращаме ние, българите на вас-хърватите. Винаги сме били, сме и ще бъдем рамо до рамо във всичко. Най-горещо ви пожелаваме да разбиете Франция и да вземете съвсе заслужени Световната титла. Бъдете здрави, живи и много непреклонни срещу Франция. Да живее хърватския непобедим дух, да живее великата нация на Хърватия!!! Напред и огромен успех на финала!!!
51
3
 
0
 
! Отговори
Щерю преди 5 години
Шахматисти неедни...
50
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Поканили ли са и Голямата Перука?.
49
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
до 50 Голяма градация, няма що. Да не искаше да кажеш деградация от уиски, баце? Ти на коя планета живееш впрочем?
48
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Нещо друго искаш да ми намекнеш- че нашите чалгари стават за отбор? Та те не могат да излязат от квалификациите вече 15 години. За какъв национален отбор ми говориш?"Сегашните начело с Хубчев имат потенциал, върху който да градят! Това ти казвам!
47
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"И какво като сме били Португалия и Швеция???"Стъпка напред, ето какво.
46
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
до 46Хубаво, Португалия и Роналдо са нямали ден...Нещо друго искаш да ми намекнеш- че нашите чалгари стават за отбор? Та те не могат да излязат от квалификациите вече 15 години. За какъв национален отбор ми говориш?Я си пий ракията и чакай един ден чалгарите ни да се класират за Евро или Световно!!Чакай, баце!Надеждите умират когато умреш преди тях!)
45
0
 
3
 
! Отговори
Василев преди 5 години
И какво като сме били Португалия и Швеция???Христо Стоичков беше казал една култова реплика, че нашия президент на БФС, ще е първия който няма никога да види своя отбор на голям футболен форум!!!Агент Патси Шмидт!ЦРУ!!!
44
0
 
2
 
! Отговори
до 44 преди 5 години
Мачът беше крайно неприятелски, съдейки по безкрайните опити на Роналдо и компания да ни унищожат. Препоръчвам ти да си го пуснеш, за да си припомниш. За мачовете със Швеция и Холандия да разбирам, че ти е неудобно да ги коментираш?
43
1
 
6
 
! Отговори
Василев преди 5 години
По нагъл селски *** бек от Боби Михайлов няма в целия ЕС и НАТО!!!Агент Стан Маркъс!ЦРУ!!!
42
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
до 43 Да, бихме Португалия в приятелски мач. ))) Голям успех е!))))
41
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Англичаните кога за последно бяха на полуфинал на световно първенство? 1990-та година. Цял живот собствените им фенове ги осмиват и подиграват, обаче местата им винаги са пълни. Вярно, очакванията към нашият и техният национален отбор са различни, но човек никога не знае! Миналата година бихме Швеция, бихме Холандия, бихме Португалия. Може да е малко, но е напредък!
40
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
до 39 Барселона...какво искаш да дочакаш? Това което направихме в САЩ 94-та? Да ти кажа честно и внуците ти няма да дочакат подобен успех.
39
1
 
2
 
! Отговори
Василев преди 5 години
Дъртият крокодил в Бъкингам и неговите отрочета малките крокодилчета днес са ляли реки от сълзи!!!А педофилчето от Кремъл, след мача с Хърватия са му били нова порция ботокс, защото монголоидната му еврейска мут.ричката се е размекнала и сбръчкала, след голяма мъка и тъга!!!Жесток е хърватският меч!!!Агент Заки Шоли!ЦРУ!!!
38
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
до 40 Муахахаха..това че четеш само тоя изостанал и постен откъм новини сайт, не значи, че хърватските министри не са възхвалявали отбора още когато пребиха Аржентина в групите, бе келллеш смешен. Муахахахахаа...Ще ме разплачеш...
37
0
 
2
 
! Отговори
Барселона преди 5 години
Трябва да се подкрепят,така е...но кога за последно бяхме на световно....някой от защитниците тук да припомни...98...преди 20 год...И като ги подкрепяхме какво стана...нищо...Като не стават...вън от чадъра...Те са един вид работници...някой от нас ако не работи както трябва и го уволняват нали...Изпаднали в дупка.ок да изчакаме,но ние чакаме вече 20 год...и не се знае колко още ще чакаме...
36
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
до 36 Бойко Борисов и той е лицемер- прави се на приятел на Христо Стоичков и даже му позволи да си сложи син буркан на колата навремето....ама това е от лицемерие да ти кажа.))))
35
2
 
2
 
! Отговори
Василев преди 5 години
След мача англичаните плачеха!!!Хърватите са жестоки, мачкат наред!!!Дори пробиха Сталинградската крепост с дух и характер!!!Агент Лиъм Бонъли!ЦРУ!!!
34
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
до 35 Вярно ли, бе? Ти откога лично познаваш хърватските министри какви са по характер и какви симпатии изпитват към хърватския национален отбор? Ти си бил внук на баба Ванга бре!))))
33
1
 
2
 
! Отговори
до 30 преди 5 години
Ти по-добре приеми един съвет от мене- никога не защитавай лицемери като тези на снимките. Защото заради това говорим от доста време вече.