Промоутър на Кобрата: Рано или късно ще се бие с Джошуа

Не е тайна, че търсим такъв мач, заявиха от щаба на българина
25 сеп 2018 15:30, Красимир Ангелов
46
Промоутър на Кобрата: Рано или късно ще се бие с Джошуа
Снимка: БТА

Кубрат Пулев отново не беше споменат сред възможните претенденти за световната титла по бокс в тежка категория от шампиона Антъни Джошуа.

Още по темата

Англичанинът защити успешно три от поясите в кралската дивизия на феноменална галавечер в Лондон. Пред 70 000 фенове на стадион "Уембли" той нокаутира руснака Александър Поветкин в седмия рунд.

Непосредствено след успеха Джошуа начерта своите планове. Той се консултира със своя мениджър Еди Хърн дали трябва да прави защити на своите титли срещу официалните претенденти. Кубрат Пулев има шанса да стане такъв, ако победи Хюи Фюри на 27 октомври в зала "Арена Армеец". Той ще бъде в своето право да предизвика Джошуа за пояса на Международната боксова федерация (IBF).

Когато Джошуа разбра, че може сам да избира своя съперник, той посочи непобедения американец Дионтей Уайлдър.

Вторият вариант на британеца е неговият сънародник Дилиън Уайт. Следващата среща на шампиона ще бъде на 13 април, отново на стадион "Уембли".

"Ако Кубрат спечели срещу Хюи Фюри, ще натиснем докрай, за да се бием за титлата", обясни мениджърът и промоутър на Кубрат Ивайло Гоцев.

"Не е тайна, че търсим мач с Джошуа. Рано или късно тази среща ще се проведе. Хората на Джошуа са в добра позиция и затова манипулират всички останали".

Гоцев смята, че Джошуа си е направил тренировка срещу Поветкин. "Срещата беше интересна, но Джошуа игра като на спаринг", анализира мача Ивайло Гоцев пред "България днес".

Още новини от света на спорта четете в Gol.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


46
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
43
0
 
0
 
! Отговори
ББ преди 5 години
Да се бие с Бойко. Там поне има шанс и кеф на народа ще направи!
42
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Хахахахахха, спуквам се от смях, като чета коментарите, напълно сте прави, хора! :) :) :) Никакъв шанс няма нащо момче срещу AJ, класите са космически различни. Гаранция, че това са само приказки и надувки, жалки опити да поддържа реноме селския бияч. Никога, ама никога няма да се изправи срещу него, 1000000000% гаранция. Веднъж вече напълни гащите, сега някакъв промоутър, разбираш ли, приказва за мач :) :)
41
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Пульо единствено може да бие шамари на сервитьорките в чалготеките в студентски град.
40
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не разбрах промоутър ли е този или погребален агент на кобрата
39
9
 
2
 
! Отговори
Венцислав преди 5 години
Кубрат има шансове да победи Джошуа за мача с Фюти опита му ще си окаже думата
38
6
 
2
 
! Отговори
Венцислав преди 5 години
Какъв е Гоцев да умаловажава Поветкин явно той бил на ринга по добре да уреди по бързо боя на Кубрат с прехваления Джошуа вместо да дрънка глупости
37
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Промоутър на Кобрата: Рано или късно ще яде бой от Джошуа
36
2
 
9
 
! Отговори
Не ! преди 5 години
До 32..Не съм фен на Джошуа, но специално за мача с Поветкин - това беше игра на Джошуа за по-дълъг и интригуващ двубой.., дори играеше без защита и без да пуска дълги прави...в момента, в който реши, нокаутира Поветкин.
35
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Никой няма нищо против Кубрат Пулев. Хората се дразнят от голямото му самочуствие, несъотвестващо на способностите му. Безспорно е добър боксьор, но на друго ниво - по-ниско.
34
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Все ми се струва че тоя залък е малко голям за устата на Кобрата.
33
1
 
26
 
! Отговори
Гoшу преди 5 години
Ама какъв шанс търсите бе, че нали вече го имахте? Ама тогава дадохте заден и беж лиске да бягаме. Сега отдалеч пак се почнаха заканите :) Но дори и хипотетично да предположим, че отново се появи шанс за техен двубой, той ще е кой знае кога, а всички знаем, че времето не е никак добър съюзник на Пулев. Мач между двамата ще може най-рано след 2 години. На колко е Пулев сега?
32
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Прави ми впечатление, че когато Джошуа игра с Кличко, имаше момент в който Кличко можеше да го нокаутира, но г остави за "после. Същото се случи и с Поветкин, който в началото на мача имаше шанс да нокаутира Джошуа. Това отлагане на нокаута за "после" ще изиграе шега на много боксьори, които играят с Джошуа, защото англето се възстановява много бързо на почивката и оттам обръща мачовете.Има ли шанс да се нокаутира, бой до дупка трябва, а не като Кличко и Поветкин и след това двамата - на земята.
31
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Опулев май скоро не са го Опулвали на ринга.Иначе го знаем, че само тича от студио в студио да се хвали.И журналистките се подмокрят като го слушат.Ама на ринга нещо нещата стоят по доста по-различен начин.Защо ли така се получава.
30
2
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
На Пульо мястото е като охрана в някоя селска дискотека, където да бие по главата 50-килограмови абитуриентки и гаджетата им.
29
2
 
27
 
! Отговори
хаха преди 5 години
Много ясно че ще се бие!Ще го отупат като брашнян чувал и за 20 мин. ще изкара няколко милиона. После в пенсия.
28
2
 
25
 
! Отговори
r4e преди 5 години
Иначе е много велик пред репортерите от БТВ.
27
4
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тоя селски самохвалко е същия като идола си Тиквата.Нали го гледах срещу Кличко. Това ми стига за цял живот.Никога не съм се срамувал толкова силно, че съм българин.
26
2
 
25
 
! Отговори
ШибиРиби преди 5 години
Кобрата е чист мазохист. Не му ли омръзна да ко млатят в празната манерка.
25
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нали целия свят го видя Пульо как припадна още преди първото кроше на Кличко, който дори не бе във форма в мача срещу Пульо. Какво ще дири Пульо срещу Джошуа? Ще трябва да скочи на ринга заедно с Тервел и то с метални бухалки за да има минимален шанс срещу един истински боксьор като Джошуа.
24
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Каква кобра?