Борисов в джамията "Шейх Зайед": Да живеем щастливо заедно!

Премиерът посети най-големия мюсюлмански храм в ОАЕ
21 окт 2018 20:19,
71
Борисов в джамията "Шейх Зайед": Да живеем щастливо заедно!
Снимка: МС

"Да бъдем умни и да живеем щастливо заедно! Всеки със своя Бог!", написа министър-председателят Бойко Борисов в книгата за гости на най-големия мюсюлмански храм в ОАЕ Голямата джамия "Шейх Зайед".

Още по темата


Тя е осмата по големина в света и носи името на основателя на Обединените арабски емирства шейх Зайед бин Султан Ал Нахаян, съобщават от пресслужбата на министерски съвет.

Премиерът Борисов посети и военния монумент "Оазис на честта" и паметника "Зайед" - монументална, триизмерна творба, която е открита в началото на тази година по случай 100 години от рождението на шейх Зайед бин Султан Ал Нахаян.

Българският министър-председател и част от българската делегация бяха съпроводени от държавния министър на изкуствения интелект Омар бин Султан Ал Олама.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


71
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
2
 
51
 
! Отговори
Любопитен преди 5 години
А танци-манци със саби имало ли е?Или те са само когато го придружава Симеон-Хасан?
37
3
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Той не ги мачка. Нали целия му род, както и тези от партията му са комунисти. :) Доказателства много, включително и документи, архиви и служби.
36
24
 
37
 
! Отговори
Професор преди 5 години
Голям българин и патриот. Да живее Генерала. Само Герб още един мандат за Бойко Борисов. Мачкай комунистите и да не го пука.
35
0
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Какво ли да кажем за твоето ниво...? :)
34
2
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Кога ще дойде най - щастливият ден, ти да си далеч от нас завинаги?! :)
33
19
 
38
 
! Отговори
Шико преди 5 години
Е, няма по тъпо животно от комунистите.Само като чете човек коментарите им е ясно на какво ниво е електората на БСП.Само простаци и ***.Та,*** от Крушовене на тях разчита.Но,ядец.Няма да се получи.Комунист никога на власт,пастърми скапани.
32
1
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не, не сме щастливи разни добитъци да вият от сутрин до вечер!!!!
31
7
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Борисов, още един пребит човек има и днес, това ли наричаш щастие???? Твоите роми и ислямисти ни превзеха страната, а ти ги насърчаваш.... Колко случая станаха за две седмици само? А колко са престъпленията им за десет години през твоето управление? Хиляди са жертвите, но нареждаш да се крие информацията от обществото.....
30
4
 
52
 
! Отговори
Да не чуе Меркел преди 5 години
Бойко, да мълчиш да не чуе Меркел дето си казал:,,да живеем заедно щастливо". Ще ти набута всички талибани в София. Тихо, тихо...
29
4
 
60
 
! Отговори
хей преди 5 години
Бойко Борисов да се спре в.България и да погледне какво става.с народа.*** бият. и . убиват българите той оправя света
28
5
 
53
 
! Отговори
жар птица преди 5 години
Те там си имат министър на изкуствения интелект, а ние си имаме тик'ва с изкуствен интелект. То така като се замисля ами че те всичките ни управници са с изкуствен интелект.Имат мозък само да крадат но не и да оправят държавата ни.
27
3
 
48
 
! Отговори
Боко до анонимен 1 преди 5 години
Прав си. Много грозни магнолии са нарисували на тая джамия. Аз Боко съм и художник. И хубави магнолии ще им нарисувам, също и кучета. Ще ги изненадам като нарисувам портретът на моята любима каракачанка. Само да разбера къде държат четките и боите... Цял свят ще я снима после джамията и ще стана известен с таланта си.
26
4
 
51
 
! Отговори
Бойко стайл преди 5 години
Аз Бойко знам, че по джамии не се драска, ама в *** на шейха, кой ще прочете, че съм написал САМО ГЕРБ. Ако нещо питат ще им кажа, че корейски йероглифи не чета. Може и другарят Ким Чен Ун да го е надраскал...Аз съм си умник, шейхът няма как да не е разбрал. Дори и на Цецо ще подаря по камила.
25
3
 
63
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Най-добре да живеем щастливо отделно.Навсякъде колкото повече араби има толкова по-мизерно става.Приказките за приказно богатите шейхове дето и тоалетните им били не с фаянсови плочки а с диаманти.Е хубаво ама поне в София повечето араби приличат на некви клошари.По скоро смес между клошар и талибан.Кой бе вярва да се разходи малко около женският пазар там има много.Тъмни брадати мъже облечени с накапани от дюнери стари анцузи силно дъхтящи на пот винаги стоящи на групички и гледащи лошо.Шейхове
24
5
 
54
 
! Отговори
Терсенето преди 5 години
Тикво банкянска, дори и поповете биха те прокълнати ако бяха на място.
23
7
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ми,живей си там щастливо, а ние тука без тебе-петорно по-щастливо!
22
16
 
40
 
! Отговори
Веско преди 5 години
Голям е!
21
7
 
57
 
! Отговори
Един от Северозапада преди 5 години
А тържество послучай сюнета му няма ли да има?
20
3
 
43
 
! Отговори
Гледа озадачено преди 5 години
и се чуди - бе кви са тези зеленчуци насреща - тиква ли е,краставица ли е?! Да пита монахинята до него - гид ще да е,ама го е срам нашият...
19
8
 
58
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Борисов в джамията "Шейх Зайед": Да живеем щастливо заедно!"Е, те там ще те ощастливяват колкото си искат. Няма нужда даже и да им намекваш. :)