Викторио в "Пирогов" – досущ звезда? А иначе малтретирал Дарина

Подлагал младата жена на тормоз, забранявал й да се вижда с близки
2 ное 2018 09:30,
154
Викторио в "Пирогов" – досущ звезда? А иначе малтретирал Дарина

Психически тормоз, забрани за виждане с приятелки, деспотско отношение. Това е търпяла 23-годишната Дарина от Викторио Александров, който уби нея, а по-късно и детето им.

"От момента, в който е с него, тя нямаше приятелки. На кръщенето на детето, на рождени дни са само негови приятели. Дори брат ми и снаха ми не можеха да дойдат в апартамента, който те са купили", заяви Таня Найденова, леля на младата жена.

Още по темата

"Те нямаха право да идват, можеха да видят детето само с негово съгласие. Като се роди детето, беше започнал кампания да му се прехвърли половината апартамент. Започна да твърди, че те са искали да ги разделят", допълни тя.

"Много пъти говорих с нея, че това не е човек за нея, че няма да е първата самотна майка с дете, никой не е умрял от това. А тя умря от това, че просто замълча и не пожела да подаде жалба. Мълчеше за целия тормоз. Той я тормозеше най-вече психически, чупеше всичко около нея", допълни Валерия Филкова, приятелка на семейството на Дарина.

"Купиха им коли и на двамата. Затънаха в дългове към банките и той не позволяваше никой да идва в дома. Трябваше да се прави освещаване, тя искаше да ни покани, той не позволи. А ние не сме му направили нищо лошо", категорична беше тя.

"Докато е бил в "Пирогов", обслужващият персонал каза, че докато гледал всички репортажи, просто е бил доволен, че е станал звезда", подчерта Валерия Филкова.

Лелята на Дарина беше категорична: "Аз не искам смърт за него. Смъртта за него е избавление. Искам постоянно да гледа това. Сто години да живее му пожелавам. Той е страхливец. Имам чувство, че е убил детето, защото е чул полицейските сирени и е стрелял в момента. Той е убил, за да не го издаде, защото то е плачело".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


154
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
77
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Kade izcheznaha psiholozite?PredI Imashe psiholozite v uchilishtata, v zavodite I predpriyatiya. Yavno, tryabva da se srestame s tyah oshte v ranna vazrast.
76
4
 
28
 
! Отговори
32 преди 5 години
Недейте да съдите нито убиеца, нито жертвата, защото наистина 70процента от двойките в България отношенията са им подобни, ок ? Тепърва ще берем плодовете , не е важно да караш БМВ, разберете селяни прости, важно е да имаш чест, морал и достойнство , кой го има това в днешно време ? Поставете какво сте яли и с кой сте се Е ба ли селяни прости, градите имидж за пред хората, а отвътре - гнилоч пълен
75
3
 
60
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Пичове, колкото и да му търсите алиби на тоя, само по-смешни ставате. Няма никакво, ама никакво оправдание да убиеш човек. Да не говорим за едногодишно дете. Ама майката МОЖЕ БИ била такава, ама СИГУРНО била онакава. Догадки и нелепици. Дори и да е било така - багажа и чао. Толкова пъти съм се разделял и никога, ама никога не съм правил проблеми. Просто ми е под достойнството. Почваш отначало и това е. А тоя мамин златен иска домашен арест, да е до мама, че сигурно сам не може и си смени дрехите
74
18
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Като гледам във фейса, жена му вече се е била вписнала да се рекламира във фейса. А това, дето и чупел всичко... лелята показа два счупени телефона. И каза, че родителите и всеки месец и купували нов.
73
3
 
37
 
! Отговори
Fck преди 5 години
Колко още ще ни занимавате с тоя психопат? Стига!!! Знаете ли ,колко още има навън ходят по улиците сред нас са имат оръжие и им липсва здрав разъшум пълно е! Пазете се тоя вече е в джаза ,но другите "такива" нормални изкарали психотестове и.т.н с газови и бойни пистолети ножове,боксове,шок палки. Всичко съм виждал. Тях кой ще ги спре утре да почнат да убиват в ракс наречения "момент на умопомрачение" . Стига глупости !! Ударихме дъното щом баща може да убие 1-годишната си дъщеря хладнокръвно .
72
3
 
37
 
! Отговори
Хора, преди 5 години
Зарежете тоя фейсбук, четете книги, ходете на работа и гледайте да направите нещо със себе си. Ако правите деца, гледайте да им осигурите минимален стандарт и да ги възпитате добре. Ако не се разбирате, разделете се, не се стреляйте. Моделът на страхотен живот ви е грешно подаден и психиката на много хора не издържа. Можете станаха *** по характер, жените урви , децата - невинни жертви или нагли , невъзпитани ***. Държавата е пълна лудница начело с правителството. Лошата работа...
71
30
 
3
 
! Отговори
Ху преди 5 години
Естествено че жената има вина, настъпала е мотиката, мотиката не е виновна за това че има причинно следствена връзка между настъпването и последвалият сблъсък.
70
4
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Но това НЕ ИЗКЛЮЧВА версията, че жената носи определена вина." - Психопатите не свършват! Единствената вина на убитата жена е, че е направила ГРЕШЕН избор!
69
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Dojivotna zatvori za"zvezdata", a apartmentat da se varne na roditelute na ubitata ot nego, majka na dete to im, sashto zastrelja o ot basta si. Zashtoto te sa go kupili.
68
9
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А рокерите че оргинизарат ли Нощно бдение в маалата му ?Само питам за един прЕател от Русе.
67
15
 
9
 
! Отговори
Поручик Ржевски преди 5 години
Предполагам няма нормален човек, който да оправава този психопат.Но това НЕ ИЗКЛЮЧВА версията, че жената носи определена вина.Нито променя нещо в присъдата на психопата.
66
3
 
41
 
! Отговори
nina преди 5 години
Изпял 'Зайченцето бяло" на бебето и го застрелял в окото за лека нощ..А майка му ще излезе в ефир да обяснява какъв прекрасен баща бил-тази не е добре,нищо чудно цялото семейство да са си чисти психопати всичките.
65
3
 
29
 
! Отговори
nina преди 5 години
Пълен психопат,планирал всичко,никаква емоция или разкаяние.Даже сигурно обиколката с таксито е само да направи алиби за стреса и психическия натиск..Този е отработил всичко,планирал го е-правилно каза психиатърката от Курило-злоба,ярост,гняв.И сега играе сценки.Нагъл,доленмконтролиращ ***. С право родителите на момичето не са го искали,за жалост не са знаели каква абсолютна гад е прибрало детето им...
64
3
 
48
 
! Отговори
... преди 5 години
Всеки подкрепящ тоя извер.г е потенциален убиец, като него. Няма оправдания убийстовото на жена и собственото ти дете, НЯМА! Без значение, какви са роднините, каква е тя, това не е решение! Има съд, като твърдиш, че не е добра майка ще е съдиш за родителски права, не да е застрелваш! А детето какво е виновно, че да убиваш и него?!?
63
3
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"НЕ ХОРА, УБИЛ ГИ Е ОТ ЧУВСТВО ЗА СОБСТВЕНОСТ! Кретена си е мислел, че са НЕГОВИ, че той решава дали ще живеят или не."Точно така! Но това *** нещо е и НАСЛЕДНИК на жената и детето си...Убил ги е и от АЛЧНОСТ, за имота...Смъртното наказание трябва да се върне!
62
3
 
24
 
! Отговори
За преди 5 години
тези, които му съчувстват и го оправдават. Ще влезе в панделата-няма разминаване. И надзирателите и пандизчиите имат деца. Ще бъде подложен на такива извращения, че едва ли ще излезе жив. Много ви здраве!
61
5
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
млади мъже докъм 30те а с манталитет на комплексари и архаично ориенталско отношение към жените....и как ги търпят тез момичета....селски бекове...
60
8
 
27
 
! Отговори
Zz преди 5 години
Ето защо едно време възрастните са избирали женихите за младите.Генът, семката се проявяват винаги... може да са били неуки, но житейски са разбирали живота по добре от днешните модерни хора, които си мислят че могат да променят човека до себе си след време. Няма такова нещо.
59
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Типичен психопат-садист.Хубаво е да има смъртни присъди в Бг защото след 10 години ще го пуснат и ще очисти още някоя.
58
8
 
11
 
! Отговори
Поручик Ржевски преди 5 години
Този е типичен психопат без да изпитва дори вина за случилото се.Типичен пример за смъртно наказание.От това което чувам, жена му също се е държала гнусно.Аз имах такава жена, от която не съм си виждал детето от 5 години. Не ми се разправя със съдилища, полиция адвокати. Не-острата жена си мисли, че ме наказва, но тя наказва детето си.Но на някой мъже тези гнусни игри им идват повече и не издържат.