Викторио в "Пирогов" – досущ звезда? А иначе малтретирал Дарина

Подлагал младата жена на тормоз, забранявал й да се вижда с близки
2 ное 2018 09:30,
154
Викторио в "Пирогов" – досущ звезда? А иначе малтретирал Дарина

Психически тормоз, забрани за виждане с приятелки, деспотско отношение. Това е търпяла 23-годишната Дарина от Викторио Александров, който уби нея, а по-късно и детето им.

"От момента, в който е с него, тя нямаше приятелки. На кръщенето на детето, на рождени дни са само негови приятели. Дори брат ми и снаха ми не можеха да дойдат в апартамента, който те са купили", заяви Таня Найденова, леля на младата жена.

Още по темата

"Те нямаха право да идват, можеха да видят детето само с негово съгласие. Като се роди детето, беше започнал кампания да му се прехвърли половината апартамент. Започна да твърди, че те са искали да ги разделят", допълни тя.

"Много пъти говорих с нея, че това не е човек за нея, че няма да е първата самотна майка с дете, никой не е умрял от това. А тя умря от това, че просто замълча и не пожела да подаде жалба. Мълчеше за целия тормоз. Той я тормозеше най-вече психически, чупеше всичко около нея", допълни Валерия Филкова, приятелка на семейството на Дарина.

"Купиха им коли и на двамата. Затънаха в дългове към банките и той не позволяваше никой да идва в дома. Трябваше да се прави освещаване, тя искаше да ни покани, той не позволи. А ние не сме му направили нищо лошо", категорична беше тя.

"Докато е бил в "Пирогов", обслужващият персонал каза, че докато гледал всички репортажи, просто е бил доволен, че е станал звезда", подчерта Валерия Филкова.

Лелята на Дарина беше категорична: "Аз не искам смърт за него. Смъртта за него е избавление. Искам постоянно да гледа това. Сто години да живее му пожелавам. Той е страхливец. Имам чувство, че е убил детето, защото е чул полицейските сирени и е стрелял в момента. Той е убил, за да не го издаде, защото то е плачело".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


154
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
57
12
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тя и една ябълка, сигурно седи на балкона и пуши 2 кутии кифлата с големи очила докато си пържи мозъка на гсм и поства на фейса.
56
3
 
38
 
! Отговори
Косача преди 5 години
Тези, които го защитават са ненормални. Няма значение какви са им били взаиомотношенията убийството си е убийство, отнемане на човешки живот. Някой по-долу пише, че вероятно е имало намеса в техния живот от страна на роднините на момичето и за това едва ли не трябва да му бъде оправдана постъпката. Пълни глупости. И за този проблем има решение, а не да се стига до убийство. А още по-голяма жестокост е да убиеш собственото си дете. Просто трябва тоя да си получи заслуженото наказание и това е.
55
3
 
18
 
! Отговори
гого преди 5 години
за жалост се потвърждава поговоркста хубавите ябълки сви.ни ги ядат
54
6
 
21
 
! Отговори
до 50 преди 5 години
Следва ли да разбирам от коментара ти, че ако една жена е по-своенравна, лигава и даже скандалджийка, решението е убийство, нейното и на детето?
53
4
 
25
 
! Отговори
Burzum преди 5 години
Според мен две трети от тия под 30 години са като тия двамата, това отгледа България!
52
7
 
26
 
! Отговори
Ветрувианския човек преди 5 години
Стана модерно да се "спи", като си избираш половинката за цял живот.Пълно е с момичета дето са толкова глупави и наивни, че тези трагедии не са нищо нелогично.Здраво, право момиче къде го намери тоя пазач побъркан.
51
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Този изверг не трябва повече да види слънцето.Той е неличимо болен психопат и трябва да бъде приспан ,като звяр,неподлежащ на опитомяване и учовечаване.
50
4
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тъжна история. Не разбирам как е възможно да убиеш бебе. Нищо добро не пожелавам на убиеца.
49
29
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Погледнете ФБ на "жертвата" и ще ви стане ясно що за птица е била.Д.МинистерскаДа й имах и фамилията.
48
2
 
13
 
! Отговори
Почетен мултак преди 5 години
Охранителя Викторио Александров-"досущ звезда"То и Премиерът Бойко Б. е бивш охранител та явно затоваИ този убиец за ИНФО на незнаещите бил от ЖК"Хаджи Димитър" и нямал нищо общо с квартал Надежда до запознанството си с Дарина която е от там
47
36
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Бързате с коментарите! Само като й видях физиономията на жертвата! Само като гледам цирковете на роднините. Не го оправдавам този люхман! Аз си изтърпях 20-те години докато порасне детето в постоянно пилене, мачкане и намеса на роднини. Както и разбирах, че навсякъде е плакала, че съм я малтретирал физически, дето един шамар не е изяла от мен.След всяко гостуване при родителите си ставаше непоносима.Затова не бързайте да я изкарвате светица.И вижте каква е ролята на родата.Монетата има 2 страни!
46
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А защо като два пъти е подавал жалба срещу жена си, Съдът и Полицията не са взели мерки преди това ?Защо са изчакали да се стигне до убийството ?
45
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Библията и Корана могат да са източник за каквото и да било, ако сме пети век.Сега си има закони. Според тях, този ще лежи в кафеза доживот. Това и заслужава."А едно време траките са вдигали пиршества и са се радвали, когато някой умре. Особено ако умре в Битка, иначе за страдалческата любов на Орфей и Евридика може да си спорим до утре, защо е страдал, че е умряла и т.н.Значи хайде да се настроим, че убийството не е повод за скръб и да променим закона. Пак по твоята логика. Да няма скръб.
44
5
 
20
 
! Отговори
началник ГСМ преди 5 години
Аре стига с тоя психопат вече ! Една седмица статия след статия - журналистическа хранилка !Да го тикнат в дранголника доживот и толкоз !С многото дрънkaници и писания за тоз u3pog няма да върнете нито детенцето , нито майката !А и в затвора ще го "възпитат" правилно .
43
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 15За какво да е виновна? Като не му е изнасяло, можел е да се раздели с нея и заобикалящите я. Ни първи, ни последен. Ама не, той да ликвидира, защото не може да претлътне, че е сгрешил с преценката на човека, с който би могъл да живее.
42
5
 
13
 
! Отговори
до 36 преди 5 години
Иран е една от десетките страни където има смъртно наказание. Там обаче и в някои други, се прилага обесване. Мисля, че този не заслужава инжекция, а въже.
41
7
 
39
 
! Отговори
NoName преди 5 години
Живеем в 21 век бе хора. За извършеното от този младеж НЯМА ИЗВИНЕНИЕ!! Но винаги е имало луди и винаги ще има. Нищо хубаво не е излязло от така нареченото извращение ЛЮБОВ (което всъщност е измислено от комунистите, за да не плащат за секс). От любов ли е убил жената и детето си, от ревност, от страст... НЕ ХОРА, УБИЛ ГИ Е ОТ ЧУВСТВО ЗА СОБСТВЕНОСТ! Кретена си е мислел, че са НЕГОВИ, че той решава дали ще живеят или не. Е надявам се Властите да го осъдят до живот!
40
6
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Щом баща му е бивш военен, това обяснява всичко. Познавах неколцина синове на военни - тотални егоисти и некадърни за нищо. А щерките им стават пеперудки. Едно време за военни се женеха най-меркантилните сеуенки.
39
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Всички тия комплексари с амбициите на рамбовци си избиват комплексите точно върху по-беззащитни от тях.
38
4
 
32
 
! Отговори
Гoшу преди 5 години
Убил жена си, защото спряла да му вика "мило". Е, сега в затвора ще му викат "мило" до края на живота и ще му отдадат подобаващото внимание :)