Facebook отново продава данните ни на трети страни

С документите се сдобила фирма, разработваща приложения
5 дек 2018 20:35,
16
Facebook отново продава данните ни на трети страни
Снимка: Reuters

Британски депутати публикуваха документи за вътрешно ползване на Facebook, според които социалната мрежа продължава да дава специален достъп на някои компании до данни на потребители, съобщи Ройтерс.

Още по темата


С документите се е сдобила фирма, разработваща приложения, която е страна по съдебно дело срещу Facebook, предава БТА.

Говорител на социалната мрежа каза, че тази информация е "много подвеждаща и без допълнителен контекст". Той добави, че Facebook се придържа към промените в политиката си за поверителност, приети през 2015 г.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Оф то пък кой знай какви данни има там... нищо което сам не си пуснал. Аман от глупости. Тия просто се чудят как да вземат повече пари от Фейсбук.
10
1
 
2
 
! Отговори
niki преди 5 години
Не вярвам да има толкова наивни хора, които да мислят, че веднъж въведени личните данни в интернет и никой няма да ги продаде или използва не по предназначение.Не вярвам да има и такива, които вярват на празните приказки на един богаташ.
9
0
 
4
 
! Отговори
Кольо преди 5 години
Нямам социална мрежи вече от 3 години и не живея по различно от останалите даже бих казал, че социалните ми контакти навън са се увеличили.
8
0
 
7
 
! Отговори
за рекламите.. преди 5 години
Няма скрито вече!! Преди седмици бях снимал керемиди в строителен хипермаркет. Пратих снимките за мнение. (Не съм терсил с Гугъл, Яндекс, или каквото ви дойде на акъла, още по малко в соц.мрежи). Почнаха да се появяват разни реклами на покриви, а след като кликнах няколко пъти, идват и на телефона-за мое удобство!!?? Вече съм навътре по наклони и видове покрития, оказа се, че има много начини да се направи покрив...и това заради 2-3 снимки..т.е не винаги е вредна рекламата
7
1
 
2
 
! Отговори
МАШИНОТРОН ЛОБОТОМОВ преди 5 години
До ТHE ПатриотВсички риби плуват всички риби плуват сам пържените не !!!!!!Трий народе профили и вземи живота си обратно във ръце нека си припомним добрите стари времена без антисоциални мрежи хранещи хейтъри злобари и крадци на личното ни пространство и взломяващи се в личният ве живот доносници агенти и сяква *** и сурогат наркоанизирана пропаднала деградирала паратизираща *** марионетки на конци убийте удоволствието им на гадовете_i_
6
4
 
9
 
! Отговори
ТHE Патриот преди 5 години
днес си изтрих фейсбука,призовавам всички да го направят!
5
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Айде сега да им треснете 1 милиард долара глоба, защото бяха предупредени. Само глоби за американските наглеци! Точно както и те действат към всичко вносно в САЩ.
4
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Хахаха, те били нямали фейсбук... Приследяващите кутийки за споделяне във фейсбук и Google analytics са в почти всички сайтове и ви проследяват дори да нямате профил и пак продават данните. ...
3
0
 
4
 
! Отговори
Чичо Тони преди 5 години
Ами да ги продава. Така ще имате повече лайкове.
2
3
 
11
 
! Отговори
Циник преди 5 години
Еврейска измислица...ще продава ... докато гоите стават все по - прости , така ще е
1
4
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Facebook отново продава данните ни на трети страни"Твоите може да ги продава, само че аз нямам фейсбук.