Новината на Gol.bg се потвърди! Васил Божков пое Левски

Бизнесменът ще наследи Спас Русев
Обновена: 13 фев 2019 18:20 | 13 фев 2019 18:20, Красимир Ангелов
32
Новината на Gol.bg се потвърди! Васил Божков пое Левски
Снимка: Булфото, архив

Васил Божков официално стана собственик на Левски. Новината бе съобщена от пресслужбата на "Нове холдинг".

Както е известно, Gol.bg първи обяви още на 12 ноември 2018 година, че бизнесменът сменя Спас Русев като собственик на 26-кратния шампион на България. В  крайна сметка днес всичко това бе официално потвърдено лично от Васил Божков и "Нове холдинг".

Ето какво се казва в прессъобщението до медиите:

Уважаеми спортни привърженици и медии,

Във връзка с повишения обществен интерес и въпросите, свързани с промяната в управлението на ПФК „Левски“, Ви информираме за следното:

Г-н Васил Божков и компаниите, свързани с него, повече от четвърт век подкрепят и работят в посока развитието на българския спорт и в частност българския футбол.

"Левски" е безспорно най-популярният и разпознаваем бранд в родния футбол и като такъв предоставя потенциална възможност за успешно бизнес партньортво.

Това е причината групата компании, в които г-н Божков има участие, да се включат в необходимото оздравяване, управлението, финансирането и дългосрочното развитие на клуба. Партньорството ще продължи, докато съществуват възможности за растеж и бизнес интересите на двете страни съвпадат", отчитат от "Нове холдинг".

Още новини от лагера на Левски четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
0
 
0
 
! Отговори
Аз знам преди 5 години
СПИРАМ ДА ИГРАЯ И БЕЗ ТОВА НИЩО НЕ ДАВА )
24
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
до СМО-ТАНЯКДа бе, разбрахме че ще точи вода на Герена...друго нямаПий една студена вода и се успокой!
23
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 21СМО-ТАНЯКЧЕРЕПА НИКОГА НЕ КУПУВА ЗА ДА ПОМАГА А ЗА ДА ПЕЧЕЛИ КАКВОТО Е ОСТАНАЛО ЩЕ ЗАМИНЕ И ТО!БУДА, ЧЕРЕПА И ОЧИТЕ ТОВА СА 3-ТЕ ЕМБЛЕМАТИЧНИ СИМВОЛА НА ПРЕСТЪПНОСТТА В БЪЛГАРИЯ!
22
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Изтъркай талонче спаси Левски 1914.
21
11
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Хаха, какво ще източи от Левски при 30 милиона дългове, бе умници? Ще продаде стадиона ли? Или двама трима за 2 милиона...Само проЗти тук са писали...
20
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Сега ще има талончета за търкане Левски 1914.
19
5
 
19
 
! Отговори
АнонимеН преди 5 години
ТОЗИ КОЙТО РАЗОРИ ЦСКА И Я ИЗТОЧИ !ТОЗИ КОЙТО ИЗТОЧИ И ФАЛИРА ХОЛДИНГ ПЪТИЩА АД!ЖАЛКО ЗА ЛЕВСКИ!
18
1
 
5
 
! Отговори
Анускоп преди 5 години
Само поискайте от журналята да изпишат,кои са били собствениците на Левски и ЦСК за последните 32 години,и ще разберете в каква ,,държава'' живеете.Едни и същи зад кулисите,само депутатите се подменят от време на време.А овцете седят и блеят,чакат заколение.Ама нямаме нито един смел журналист да напише такова нещо,както няма да се намери и журналист който да направи списък на хотелите по Черноморието,от граница до граница
17
7
 
18
 
! Отговори
Киро Х преди 5 години
Tова е зверство и варварщина! Защо този кръволок е със статут на звезда? Кога ще плати за всичките си тежки престъпления? О, чакай! Този не беше ли партньор на Бойко???
16
6
 
21
 
! Отговори
Ангел преди 5 години
От тук сега забележете от къде минават паричните потоци!!Тиквата с нашите данъци храни най-прос.тото население на БЪлгария.Черепа ,играейки с техните мечти им взима тези пари ,""" те и без това не ги заслужават""!!!Но крайната сметка е такава ,че нашите пари отиват при черепа и компания. Знаейки това Божков,(човека въобще не е глупав) решава да вземе Левски за да защити порочния си Бизнес които се прави на гърба на най-бедните хорица на България!
15
5
 
35
 
! Отговори
Ангел преди 5 години
Тиквата и Черапа са имали среща преди около 3 месеца. Тиквун кратко и ясно, му е дал да се разбере ,че или ще поеме любимия му отбор , или ще забрани рекламите на хазартните игри на Божков по телевизията.Имайте на предвид, че от създаването на Националната Лотария през 2012 година, са реализирани над 5 млрд. лв Брутна печалба(около 2 млрд нетна). Тоест Божков и другите му двама партньори са прибрали милиарди от най-бедното ,респективно най-про.сто население на България !
14
4
 
21
 
! Отговори
Цска-Сф. за смях преди 5 години
Попитали радио Ереван: Защо за оранжево-червените креетени от Цска-Сф. емблемата е толкова сладка? Оттам отговорили: Как защо? Купена е с откраднатите пари от ДеДеСето за захарта на Гришата!
13
6
 
10
 
! Отговори
Ха-ха преди 5 години
Първо Божков,после Лупи и накрая Левски изчезва като ЦСКА....Левски -София,може би?Като цесекарското менте?
12
15
 
18
 
! Отговори
ЦСКА преди 5 години
Ай честито, гувяда! "Щ" група ви очаква!!!
11
2
 
21
 
! Отговори
Додо преди 5 години
В България мафията си има държава, а тежките криминални престъпници вместо да са в затвора, се разхождат на свобода, радват се на медийна популярност и за разнообразие си купуват футболни клубове! Надеждата на редовите Българи, че членството на България в Европейския Съюз ще донесе някаква законност, ред и спокойствие са мъртви! Защото ЕС има други планове - пълното разрушаване и заличаване на Християнската Цивилизация и Бялата Раса!
10
13
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Черепа и известен че източва други ФК и Лецки ще фалират
9
9
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Известен с прякора Черепа, в САЩ той е определян като най-печално известния бандит на България
8
8
 
8
 
! Отговори
House M.D. преди 5 години
Значи човекът, който публично изказа пред медиите сквернословието "Само ЦДВ-Съдийско знаме" става собственик на "Лесни с ***". Сега е моментът господин Башар Асад да оглави ИДИЛ.
7
16
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Може аз да съм абсолютно зле, но това не е важно. Важното е Вуте да е зле.Важното е, че Цска не съществува !!!
6
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Може аз да съм абсолютно зле, но това не е важно. Важното е Вуте да е зле!