Психиатрията в Пловдив пламна, трима загинаха

Евакуирани са 61 пациенти
28 мар 2019 09:52,
16
Психиатрията в Пловдив пламна, трима загинаха
Снимка: архив "Булфото"

Малко след полунощ е възникнал пожар в пловдивската психиатрична болница. След потушаването на пламъците са открити три трупа в мъжкото отделение на лечебното заведение, съобщава полицията.

Още по темата


На телефон 112 е бил получен сигнал за възникналия огън в сградата на бул."Пещерско шосе", веднага към Центъра за психично здраве е изпратен противопожарен екип. Пожарникарите са успели да евакуират 61 души от болницата.

След потушаване на огъня в една от стаите на мъжкото отделение са открити три трупа с все още неустановена самоличност. Местопроизшествието е запазено, извършен е оглед.

Причините за възникване на пожара се изясняват. Образувано е досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
2
 
3
 
! Отговори
л здравчева преди 5 години
до 1Знаем за Иван Балински , знаем и ролята на психиатрията , в България , но с доктор Господинова мисля , че е невъзможно!!!!
11
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Те и така ги тровят с антипсихотици психично болните, така наречените психиатри са престъпници . А има и набедени за психично болни, вкарани принудително, и то в острите отделения, спомнете си случая Иван Балински, който беше освободен след намесата на бтв. И може тези трима мъже да са сред невинните, мир на праха им, а виновните да нямат покой на онзи свят.
10
13
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
БСП остана без трима сигурни избиратели. Каква драма за другарката Нинова.
9
5
 
15
 
! Отговори
ТЪЙЙЙ ЛИ преди 5 години
До Анонимен 6Много ви е криво, че българите избраха човек извън системата за президент. И е свестен!
8
3
 
15
 
! Отговори
до 6 преди 5 години
До АнонименНещо бъркаш - не е виновен Радев за ужасното състояние на здравеопазването - цялата изпълнителна власт е в ръцете на гербавите; в това число МЗ с вашия министър Ананиев, който не е лекар. Я да видим къде работи сина му, според излезли данни в медиите - в частна болница в Бургас срещу скромните 20-25 000 лв. месечно...
7
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това е сюжет за филм на Хичкок.
6
19
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Промяната на Радев!Наиграхте ли се, доволни ли сте, вдигнаха ли ви се заплатите, подобри ли ви се жизненият стандарт?Хак да ви е!
5
4
 
14
 
! Отговори
до някой по-долу преди 5 години
Не бре, Василев, Минко 47 и оня дето го облъчват с холограмни стикери , но те са на "Пети километър", та ще скоро пак ще очакваме включванията им. Сиднито Афстралиеца се изгуби, но като пуснат тока въм Венецуела и пак ще е на линия.
4
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да не би жертвите да са Тонката, Странджата и Гледна точка те са в психиятрията но не знам в коя.
3
2
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Там без това приличаше на концелагер. Сигурно са били в бараките, заключените тежки случаи. Човек по-добре да умре, отколкото да попадне там. Див ужас...
2
3
 
43
 
! Отговори
жалко за загиналите преди 5 години
Излишно е да питам дали са сработили на време противопожарните системи и тези за пожароизвестяване .... Да си със здравословни проблеми си е наказание, но освен това дя си в Бг- си е трижди наказание
1
39
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Електората на бсп-дпс полека си отива