Студентка в САЩ бе убита след като се качи в грешен Uber

Нейният шофьор пристигнал няколко минути по-късно
1 апр 2019 19:27, Нели Христова
43
Студентка в САЩ бе убита след като се качи в грешен Uber
Снимка: BBC

След вечер, прекарана с приятели в бар The Bird Dog в Колумбия, Южна Калифорния, Саманта Джоузепсън си поръчва Uber, който да я откара у дома.

На следващия ден нито съквартирантките й, нито родителите й могат да се свържат с нея.

21-годишната студентка е обявена за издирване в петък. 14 часа по-късно тялото й е открито на 130 км от бара с множество прободни рани. Но какво се е случило?

Саманта излиза от бара около 2 часа през нощта. Охранителни камери са я запечатали как си вика Uber и се качва в черен Шевролет Импала, който паркира пред заведението. Това, което студентката не знае е, че това не е шофьорът, който тя чака. Нейният Uber пристига минути по-късно и отменя повикването, мислейки си, че Саманта се е отказала от превоза.

Тази проста грешка коства на момичето живота й. Тялото на студентката е намерено от ловци на пуйки, захвърлено край пътя.

Няколко часа по-късно полицията забелязва черна импала, която се движи в района на убийството. Кара я 24-годишният Натаниел Роуланд. Когато полицията се опитва да го спре, той излиза от возилото и се опитва да избяга. Въпреки това е арестуван, а в колата, освен телефона на Саманта,  са открити мокри кърпички и белина. Седалките били покрити целите в кръв.

Въпреки множеството разпити, мотивите на убиеца още не са ясни.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


43
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
0
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Anonimen 36Ако убиецът е с някакъв вид психични отклонения, може просто да е пренебрегнал това, за което ти пишеш. Някои видове шизофреници например си въобразяват, че са богоизбрани и "чуват" гласове от Отвъдното, които им нареждат какво да направят. Някои психично болни са способни виртуозно да планират престъплението, други пък изобщо не се замислят за последиците от него.
38
0
 
38
 
! Отговори
Момичета! преди 5 години
Винаги, когато ще пътувате сами с такси, нека някой да ви изпрати до самата кола, шофьорът да знае, че някой го е видял да ви качва в колата си.Поръчаните по телефона таксита от солидни таксиметрови фирми са по-надеждни в това отношение, но както виждате, стават грешки.
37
1
 
39
 
! Отговори
Fck преди 5 години
Така се случва защото купоните свършват рано. Едно време купонясвахне по два дена. Афтъриииии ,афтъриииии. Жалко за момичето за мен версията е ,че сигурно е отказала да спи с него. Понякога така се случва :(
36
2
 
36
 
! Отговори
Петърчо преди 5 години
За този дето е нацвъкал няколко коментара все по отношение за цвета на кожата на убиеца. Да не би бели да не убиват и изнасилват? Разбира се че за такива плиткоумни нацистите и комунистите не се броят въпреки че точно тях няма кой да ги стигне по убиване. И относно това че светът е полудял. Не е така такива неща са се случвали и ще се случват за съжаление. Човек трябва да си отваря очите и да внимава какво прави. Няма оправдание в нищо след като крайния резултат е да ти отнемат живота.
35
1
 
33
 
! Отговори
Anonimen преди 5 години
Дали не е някаква постановка? Може ли да си толкова ***, че да те запишат, че си бил повикан на адреса, камерите да те запишат, че си взел девойката и да убиеш? Че то е ясно, че ти си първият, когото ще заподозрат. Не може някой да е толкова ***. Или може?
34
3
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ще им дойде акъла на западняците. Жалко, че много ще пострадат докато това се случи.
33
10
 
42
 
! Отговори
Fake News ... преди 5 години
Цялата митична и сърцераздирателна притча напомня на анти-Uber акция платена от лобисти на тасиметровите превозвачи.
32
5
 
69
 
! Отговори
Киро Х преди 5 години
Поредното доказателство, че мултикултитализма унищожава Бялата раса.
31
1
 
34
 
! Отговори
Додо преди 5 години
Hели, зле си. Много си зле.
30
3
 
51
 
! Отговори
Моше преди 5 години
Носенето на оръжие трябва да стане свободно.А използването му по собствено усмотрение.Престъпленията ще намалеят до 0.
29
3
 
56
 
! Отговори
5 преди 5 години
В център стои и чака 5ца та. Гледа странно, скача на едно място и сложил качулка. Типичен изнасилвач и убиец на бели момиченца.Вече спряха да правят дори статистика на ***, които убиват и насилват бели жени. В youtube бели момиченца говорят как били изнасилени от ***. Това е масово
28
4
 
49
 
! Отговори
да преди 5 години
Как ясни са мотивитре. Живее в САЩ!
27
4
 
59
 
! Отговори
масово преди 5 години
Ако потърсите малко в нета ще разберете,че *** изнасилват всяка година десетки хиляди бели момичета. Повече не могат да се защитят. За да запазят живота си оставят да ги !%@%%@#.
26
10
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Селяните съсипаха София. Кметицата е една от тях.
25
11
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Селяните вонят защото са прости и не се къпят!
24
13
 
56
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А аз питам, защо в София все по често се срещат негрри? Тиквата си ги вкарва от Европа и ги разпределя във всички квартали по малко, но те се увеличават! Тиквата и в това е предател сккапаняка му мръсен!
23
3
 
36
 
! Отговори
MaйMyнaтa преди 5 години
Дааа но може да стане при сестрати, бе кестен
22
9
 
38
 
! Отговори
София преди 5 години
Селяните все на софиянци завиждат.
21
2
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това не е станало в София бе селянин!
20
13
 
35
 
! Отговори
MaйMyнaтa преди 5 години
Ае да ви го кажа, по селски, че евтиното иэлиза скъпо.Ама нали, сте ми едни софеянци... че трея да пътувате евтино в големиот град