Мъж нахлу в Столичната библиотека, преби охранител

Пострадалият е в болница в тежко състояние
Обновена: 8 апр 2019 11:31 | 8 апр 2019 10:50,
20

Снимка: Булфото

33-годишен мъж се опита да нахлуе днес в сградата на Столичната библиотека, където се намира Комисията за защита на потребителите и офисът на партия "Атака".

Мъжът е нападнал и пребил възрастен охранител на входа, след което е задържан.

Пострадалият е отведен в болнично заведение в тежко състояние, но без опасност за живота.

По информация на БНР нападателят е регистриран за психично заболяване. Към момента не са ясни мотивите му.

Сградата е отцепена от полиция. Не се допускат хора.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
0
 
4
 
! Отговори
ЗА ПОДРАЖЕНИЕ преди 5 години
И ДА НЕ БЯХТЕ ГО НАПИСАЛИ ПАК ЩЕХМЕ ДА ПОМИСЛИМЕ ЧЕ ИМА "ПСИХИЧЕСКО РАЗТРОЙСТВО"В СЕГАШНИТЕ ВРЕМЕНА ХОРАТА :1/ ПРАВЯТ "БИЗНЕС"2/ КУПУВАТ АПАРТАМЕНТИ "НА ДАЛАВЕРА"САМО "ЛУД"МОЖЕ ДА ХОДИ ДА ЧЕТЕ В "НАРОДНАТА БИБЛИОТЕКА" И ПОНЕЖЕ НЕ ПУСНАЛИ СЕ СБИЛ С НЕГО ЗА ДА ВЛЕЗНЕ И ДА ЧЕТЕ ,ЧЕТЕ, ЧЕТЕ.....ХВАЛА НА УЧЕНОЛЮБИВИТЕ "ЧИТАТЕЛИ".
15
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Явно е симпатизант на Атака.
14
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Партия Атака и библиотека са ми оксиморон... не мога да повярвам, нормално е човека да се обърка и да реши да набие някой.
13
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Сградата е една и съща, но за библиотеката се влиза през един вход, а за онази Комисия през друг.Освен ако в последно време не са променили нещо.
12
0
 
18
 
! Отговори
Гост преди 5 години
Искал е да се запише за член на ,,Атака " , даже си е носил и свидетелството , че е психично болен !
11
0
 
5
 
! Отговори
Софиянци помнят - 3 преди 5 години
В конкретния случай в столичната библиотека охранителят вероятно няма никаква лична вина, но онези, които са го наели, не знаят ли какво е състоянието на площада в момента и че сред онези ламаринени лабиринти лесно може да избяга и престъпник, и луд. Старец ли беше най-подходящ за охрана там сега?Преди години с приятели късно вечерта решихме да идем в заведението в сутерена на библиотеката. Влязохме безпрепятствено. Входът на сградата отворен, заведението вече затворено, пазачът го няма!
10
0
 
9
 
! Отговори
Софиянци помнят - 2 преди 5 години
Негодникът обясни също, че се прибрал в служебната си стаичка и си легнал да спи. Само на метри от него се е разигравала трагедията на онова момиче, което не е мълчало. Какво костваше на дъртия тепегьоз да отиде до някой уличен телефон и да се обади в милицията?Около този случай тогава много се разшумя и хората питаха защо за охрана биват назначавани немощни хора и защо те си считат в правото си да не реагират, когато пред очите им става нещо нередно, оправдавайки се с възрастта си?
9
1
 
6
 
! Отговори
Софиянци помнят - 1 преди 5 години
Преди повече от 40 г., рано вечерта, група махленски дрисльовци бяха спрели в Западен парк момиче, прекосяващо алея, по която много хора се прибираха след работа. Завлекли я в постройка в самия парк. Вследствие на зверското изнасилване момичето по-късно почина, но успя да даде покаазания. Докато я дърпали към постройката, минали край щатния ПАЗАЧ, който не реагирал на виковете й за помощ.После и пред телевизията този негодник заяви "Минаха едни и некой май викна помощ, ама я съм на 80 години!"
8
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ами постоянно ни набиват в главите, че лудите трябва да се лекуват сред нас. Постоянно ни набиват в главите, че имат права. Къде са нашите права? Какво още трябва да стане, та някои "експерти" да спрат да ръсят глупости и налагат безумия.
7
6
 
8
 
! Отговори
Рашко преди 5 години
Профилът отговаря напълно на редовия симпатизант на Атака. Психично болен, агресивен, само ще е някой от техните.
6
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Може да му се е четяло.
5
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тя тая Комисия за защита на потребителите май единствено защитава големите си заплати и нищо друго!Досега не съм чул да е защитила някой страничен!Как да не ги избие човек..
4
3
 
15
 
! Отговори
Елемаг преди 5 години
Не е луд.нека се съди с цялата строгост на закона.На Лудия няма да му прави впечатление Правителство или Парламент е.Ама той в библиотека.Нищо му няма.Вменяем е!!На кариерата,тогава!!!
3
22
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
За съжаление, повечето посетители на библиотеките са подобни на този.
2
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Пуснете го то има празник днес
1
1
 
39
 
! Отговори
Ветрувианския човек преди 5 години
Объркал е сградата. За Парламента е бил.