Русия не е съгласна с обвиненията за сваления МН17

Нарече ги "голословни"
19 юни 2019 21:35, Нели Христова
147
Русия не е съгласна с обвиненията за сваления МН17
Снимка: Reuters

Днес бяха повдигнати обвинения на трима руснаци и един украинец за свалянето на малайзийския полет МН17. Руското външно министерство изрази днес съжаление за констатациите на съвместната следствена група, разследвала катастрофата с пътнически самолет над Източна Украйна през юли 2014 г., и нарече "голословни" твърденията на групата, че руски военни са виновни за трагедията, при която загинаха всички 298 души в самолета, предаде БТА.

Още по темата

Процесът срещу обвинените  ще започне в Холандия през март догодина.

Според руското външно министерство, и на днешната пресконференция на групата, както и на предишните, "не е било представено нито едно конкретно доказателство в подкрепа на подобни неправомерни твърдения".

"Въпреки това Руската федерация и занапред ще оказва съдействие на следствието, за да бъде установена истината за гибелта на полет МН17, а истинските виновници за случилото се да понесат справедливо наказание", подчертава руското МВнР.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


147
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
103
3
 
8
 
! Отговори
зг преди 4 години
Няколко дена след катастрофата с MH17, по-точно на 21 юли 2017 министерство на отбраната на РФ дава официална пресконференция (има я в юрюб) в която руски генерали пред чертежи пробутват идеята за атака извършена с рекета въздух-въздух от украински самолет СУ.Година по късно в официална оценка от Алмаз Алтай се признава че МХ17 е поразен с БУК.Защо така често се променят версиите на руснаците?
102
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Престъпленията на кремълската клика:- отравянето на Литвиненко- убийството на Политковская - разстрела на Немцов на червения площад- необявена война в Украйна и избиването на повече от 11 000 славяни- анексия на Крим- свалянето на МН17 в Донбас- отравянето на Скрипал- спасяването на сатрапа Асад и освобождаването му от сирийският Народ- ...!
101
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
https://youtube/watch?v=0SZy1gx2uDsотделете 11 мин.там точно е казано-обвиниха Русия за самолета за минути, преди да е паднал.....избързаха
100
2
 
11
 
! Отговори
Боби преди 4 години
До 61 До 59"Не, не точно обратното. Запада дадоха записите от радарите а руснаците не са още. Защо? Крият ли нещо?"Експерте сигурен ли си или просто се правиш на ***Руснаците обнародваха собствените си радарни записи на 3 ден след инцидента, Освен това обнародваха записите на техническото разузнаване къде са прихващали емиси от Бук М1 за седмица до инцидентаИ накрая при ремонт на радари на РВД след 3 години откриха че пазят първичната радарна информация и нея я побликуваха
99
1
 
4
 
! Отговори
Боби преди 4 години
До Щерю"По NG (ако не се лъжа) даваха, как военен сателит е заснел от космоса, че украински изтребител МиГ се е доближил до MH17 и е разстрелял пилотската кабина..."Това беше една от версиите. Руснаците изкараха на полигона един Су-25 и с него разстреляха няколко стари корпуса от самолети - дори простите журналисти видяха че пробойните не са същитеПП МиГ-29/35, Су-25/27/30/34/35/57 ползват еднакви боеприпаси
98
5
 
3
 
! Отговори
Боби преди 4 години
До МДАААА . . ."И Джугашвили така отричаше там нещо си незначително за Катинската гора . . . но колко години по-късно Русия призна . . . . ???"Елцин който все повече руснаци смятат за еднин от големите предатели на Русия призна.Доказателствата са: 1. Заповед за подготовка за прочистване!Следва въпроса къде е заповедта за ипълнениеКъде е отчета за изпълнението?2. Братските могили са намерени на терена на ПИОНЕРСКИ ЛАГЕР работил до немската окупация - Пионерчетата са марширували до трупове!
97
1
 
6
 
! Отговори
Боби преди 4 години
До мазепа"Холандците искат само едно от руснаците: да получат за експертиза ''Бук -м3'' N 213, на 53 зенитен полк, втори батальон, трета рота, разположен в Курск с командир полк. Мукачев. Ако Русия говори за съдействие - да предоставят въпросната машина"Мазепа защо се излагаш в ЕФИР КАТО ЗАРЗАВАТЧИЯ1. Бук М1 е не М3(М3 е модификация която РФ изкара миналата година и дори слабо прилича на старите Бук)2. РФ има БУК М1-2 който е цифров и съответно с различна ракета, Украйна има АНАЛОГОВИЯ М1
96
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Владо -Лекарствата трябва да се вземат редовно .
95
10
 
4
 
! Отговори
Владо преди 4 години
Не че червена *** Кажи нещо за българските проекти за ТЕЦ Варна за златните мини за въздушното пространство за Южен поток за Бургас Черно Александрополис,за правната с-*** и многото други,в Бг мошеничество. И после плюй по тези които те дадоха родина и ти позволиха да се наречеш българин. Воювайки затова с целия свят.
94
10
 
17
 
! Отговори
Анон преди 4 години
Типичния съветски отговор. Същия като за сериала Чернобил. Същия като... за каквото и да са ги обвинили последните 80 години.
93
10
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Очакваме обвинението да докаже, ама последните години само рисунки ни тикат пред очите.
92
10
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Никой неочаква дс признае . Кога са признава ли нещо.
91
11
 
14
 
! Отговори
E АЙДЕ ДЕ! преди 4 години
Запушете устата на Русия - предоставете доказателства!Или това е непосилна задача? :):)
90
5
 
7
 
! Отговори
NG преди 4 години
До ХъшаВземи една карта, начертай маршрута и отклонението му , виж къде са обкръжени укрите и може да ти светне:-)Обясни логично промяната на курса и височината на полета.
89
3
 
6
 
! Отговори
хъша преди 4 години
До NGпълни глупости
88
4
 
5
 
! Отговори
панчо преди 4 години
До Анонимен 98това е пълна измислица
87
12
 
19
 
! Отговори
бай ганю преди 4 години
русия няма да е себе си ако не нарича черното / бяло или обратно
86
8
 
15
 
! Отговори
мазепа преди 4 години
Холандците искат само едно от руснаците: да получат за експертиза ''Бук -м3'' N 213, на 53 зенитен полк, втори батальон, трета рота, разположен в Курск с командир полк. Мукачев. Ако Русия говори за съдействие - да предоставят въпросната машина.
85
16
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Почти веднага след инцидента руснаците казаха: "Вадим си ракетите "Бук" с паспортите и със серийните номера. Окраинците и те да ги покажат." От Окраiна се чу оглушително мълчание...
84
7
 
6
 
! Отговори
ЕЖК преди 4 години
https://youtu.be/J3K_6XHNNp8https://youtu.be/8Oym9pDe2ekЗА КОИТО ЗНАЕ ЕЗИК, МОЖЕ ДА РАЗБЕРЕ И САМ ДА ПРЕЦЕНИ! ДИСКУСИИТЕ ПО ТАЗИ СТАТИЯ МАЙ ВЕЧЕ МИ ИДАТ В ПОВЕЧЕ! ЯСНО Е, ЧЕ ВИНОВНИЯТ, ПО ПРАСТАР ЗАДОКЕАНСКИ МАНИЕР, Е НАЗНАЧЕН! АМА НА БРАТВАТА ИМ ДРЕМЕ НА УШАНКИТЕ И *** И ПО АМЕРИКАНСКАТА *** НЯМА ДА ТАНЦУВАТ, ЗАЩОТО, ЗА РАЗЛИКА ОТ МНОГО ДРУГИ, МОГАТ ДА СИ ГО ПОЗВОЛЯТ! А, НИЕ, МОЖЕМ ЛИ?