Русия към САЩ за ракетите: Вашингтон допусна сериозна грешка

Москва продължавала да е готова на преговори
2 авг 2019 18:41, Нели Христова
65
Русия към САЩ за ракетите: Вашингтон допусна сериозна грешка
Снимки: Reuters

Русия е недоволна от изтеглянето на Вашингтон от Договора за ликвидиране на ракетите със среден и малък обсег, предаде Франс прес, цитиран от БТА.

Още по темата
"Вашингтон допусна сериозна грешка", заяви в комюнике руското външно министерство.

В комюникето се изтъква, че Русия продължава да е готова за преговори със САЩ за възстановяване на доверието и засилване на международната сигурност, предаде ТАСС.

Външното министерство призова също така Вашингтон да се откаже от наземното разполагане на ракети със среден и малък обсег.

"Призоваваме САЩ да се откажат от разполагането на създавани от тях наземни ракети със среден и малък обсег и да последват примера на Русия в предприемането на всички необходими стъпки за гарантиране на глобалната стабилност и предсказуемост. В противен случай цялата отговорност за засилването на напрежението в света ще бъде на Вашингтон", каза руското министерство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


65
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
14
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Фашиска Просия разчита само на наглост и лицемерие. Путин се хвалеше, че с похватите на уличните гамени ще превземе света. Първо се из сира на масата за преговори, после вика Аре върнете се бе, кво толкова е станало!.
22
3
 
1
 
! Отговори
М преди 4 години
Гледай документалният филм на РТВ от 28.07.19 за засекретената руска подводница преди игралния филм, и ще ти стане ясно за много неща в живота.
21
7
 
6
 
! Отговори
Поживьом увидим ! преди 4 години
Проблемът е, че с дребно хитруване и без икономическа база СССР изгуби Студената война със САЩ и същото ще се случи и с Русия, но последствията ще са по-лоши ! Жалко за обикновенния руснак, защото не го заслужава и са добри хора !
20
2
 
4
 
! Отговори
Жо преди 4 години
СЛЕД прекратяването на Договора, ще започне надпревара във въоръжаването.Предишната надпревара започна при Брежнев, продължи при Андропов и Черненко и когато се видя, че СССР изнемогмва икономически и финансово да се съревновава със САЩ, руснаците избраха Горбачов да спасява положението. Оказа се, че руснаците са боси, гладни и не могат да ядат ракети, но имат 4 пъти повече ракети от САЩ. Затова започна съкращаване- за 1 американска ракета се унищожаваха 4 руски.СССР се самоунищожи!
19
3
 
9
 
! Отговори
ASD преди 4 години
Русия направи хиперзвукови ракети, които достигат САЩ за 15 минути!!! САЩ не могат да сътворят такива защото са ТЕХНОЛОГИЧНО ИЗОСТАНАЛИ. За да компенсират САЩ излизат от договора и почват разполагане на ракети в Румъния и Полша, които да достигат и те за 15 минути Русия.Най-вероятно след разполагането на ракети в Полша и Румъния /вероятно и в България/ ще се появят ракети и във Венецуела. П.П.Разполагането на ракети в Б-я автоматично ги превръща в ЦЕЛ. А населението в 40км в съпътстващи жертв
18
0
 
4
 
! Отговори
М преди 4 години
Много си в грешка драги и тя ще ти бъде последната в този живот. Вече отдавна ги има на руските подводници. Ако искаш вяр, ако не искаш не вяр. За твоя сметка си е.
17
2
 
4
 
! Отговори
М преди 4 години
Понеже Русия много изостава в самолетостроенето и корабостроенето ( не може да разположи такива ракети не остава нищо друго освен да ги разположи на камиони, скрити в горите, затова Юесето да яде кюфтето.
16
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Сия , да си говорим направо ,има една поговорка "на тъпана ли да вервам или на онази работа " , казало ром4ето след първата бра4на нощ . Та и аз как да вярвам на руснаците кат лъжат за Украйна ве4е 5 години и се превърнаха в рекетьор номер 1 .Краят на кремльовската банда се вижда .Спасибо!
15
9
 
6
 
! Отговори
И Русия нама избор ! преди 4 години
Договорът е за ограничаването на производството, използването и съхранението на НАЗЕМНО базирани ракети със среден(1000 до 5500км.) и малък (500 до 1000км. ) обсег на действие ! Договорът не засяга ракетите базирани на кораби и самолети и понеже Русия много изостава в самолетостроенето и корабостроенето ( не може да разположи такива ракети ) не остава нищо друго освен да ги разположи на камиони, скрити в горите и по този начин да наруши договора ...........
14
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Просия никога не е владяла Европа и сега няма да я владее.
13
13
 
2
 
! Отговори
Руснак преди 4 години
Българино, кога ще преглътнеш егото си и ще се присъединиш към Великата Руска Федерация. От това само ще спечелиш. Горива на преференциални цени!! Руска електроника с отстъпки!! Руски автомобили с бонус гаранция!! Достъп до последните Руски технологии от 1999 ( цена по договаряне). Защита от всички западни чужденци опитващи се да достигнат секретните Слънчев Бряг и Банско!! Русия ще върне България обратно в прекрасната 1956 година!!
12
11
 
3
 
! Отговори
Нямат друг избор ! преди 4 години
Русия нарушава договора чрез разполагането на батальони с ракети Новатор 9М729 , които са забранени от договора и как САЩ да накара Русия да спазва договора, след като тя не иска и хитрува освен да го напусне и да разположи свои ракети ?
11
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Русия пак ще владее Европа!!!! И Американските прасета ще пищят. Но този път Русия ще издигне, не желязна стена, а ядрена стена!! И никой няма да може да я премине!!
10
2
 
3
 
! Отговори
Симо преди 4 години
Браво на публикацията, на новината, все такива радостни новини, без понт, всичко е хорошо.
9
5
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Русия ще спаси Европа отново. Руснаците са спасявали Европа хиляди пъти!! Спасявали са я от Арабски нашествия, от Турски нашествия, от Африкански нашествия, от Имперски нашествия, от Еврейски нашествия, от Фашистки нашествия. Сега пак ще я спаси.
8
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Външното министерство на РФ призова и Лондон да се откаже от създаването на военни подразделения за нападения в киберпространството и за дезинформационни атаки.
7
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Е ние пък ЩЕ си имаме някога 8 (осем) допотопни американски кошници - съвсем достатъчно за да станем на прицел, на руските атомни ракети . А на територия , като нашата и стига само едно попадние - и няма да остане и помен от Българската нация !Успокоителното е , че заедно с нас ще си идат и милион и половина - два , роми ....
6
13
 
6
 
! Отговори
Ме преди 4 години
Да, щатите не могат просто да нарушат договора както русия прави.
5
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Русия е велика сила!! Тя ще унищожи, всеки когото поиска! Ще унищожи целия свят, ако поиска.
4
1
 
28
 
! Отговори
Свинаря преди 4 години
Всички са виновни, но нашите медии показват почти винаги американската гледна точка. Напълно нормално е да има толкова промити мозъци