Деветима са ранени при нови взривове във военен склад в Русия

Eксплозиите били причинени от мълния, ударила снаряд
10 авг 2019 09:50, Анисия Иванова
72
Деветима са ранени при нови взривове във военен склад в Русия
Снимка: Bulgaria ON AIR.

Деветима човека бяха ранени при нови взривове в склад за боеприпаси край руския град Ачинск, в Красноярския край, предаде ТАСС, като се позова на властите.

Министерството на отбраната съобщи, че експлозиите са били причинени снощи от мълния, която ударила снаряд по време на дейности по разминиране.

Пострадали са деветима души - на петима от тях е била оказана амбулаторна медицинска помощ, а четирима са настанени в болница, съобщава БТА.

Още по темата

След взривовете в склада е избухнал пожар. В Туитър беше публикуван видеозапис, показващ огромно огнено кълбо, което се издига над дърветата край обекта близо до Ачинск. Движението по близка железопътна линия е спряно.

Нанесени са щети по къщите около склада. В oблacттa e oбявeнo извънрeднo положение. А жителите се извозват с автобуси на безопасно място 

Това е вторият подебен инцидент в района от началото на седмицата. В понеделник във военно поделение край село Каменка възникна пожар, което доведе до смъртта на един човек и евакуацията на 16 хиляди души, припомня Bulgaria ON AIR.

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


72
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Легия Антимафия изпрати убийствен сигнал до Етичната комисия на ГЕРБ, комисия, с която пропагандно Бойко Борисов разтръби, че ще бори своите.Убийственото е, че Легия Антимафия изпраща изключително подробен и фактологичен сигнал до Етичната комисия на ГЕРБ, който е срещу Кръга Борисов и братовчеда на Бойко Борисов Радослав Иванов Ради.Григор Здравков от Легия Антимафия заяви, че сигналът е изпратен по Еконт и в него /публикуваме целия сигнал под статията/ става дума за откраднати милиони левове от еврофондовете. Сигналът е както срещу Борисов, така и срещу кметицата на София Йорданка Фандък
35
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Абе другари.... има едно нещо викат му гръмоотвод измислен преди няколко стотин години от Бенджамин Франклин. Сложете си по един на военните складове поне.
34
15
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Сега сме по-добре. Имаме европейски ценности - ге й паради, много наркомани и ровещи по кофите.При омразния соц такива екстри нямаше.
33
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Кви латиноси ви гонят мълния ударила снаряд как ви звучи?Даже е и гръмнал разбираш ли!А ние мижиме да ни лажат!Поо-голяма измислица не бях чел!
32
8
 
3
 
! Отговори
Боби преди 4 години
До ДртПрч"Стават такива работи, ама два пъти, в два последователни дни, в един и същи склад..."Ех четете бре първия ден е гръмнал склад край Каменка като е разхвърлял неизбухнали боеприпаси на няколко километра наоколовоенните почти денонощно разминиратпри разминиране във същия район този път край Ачинкс са пострадали едновременно 9 човека - толкова са едно отделение на инженерни войски за разминиранедобре че са оцелели
31
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Да бе от мълния хахахахаха пиянсурите нещо направиха серия пак.
30
1
 
6
 
! Отговори
ДртПрч преди 4 години
"В резултат на произшествието на военния полигон в Архангелска област при тестването на реактивен двигател на течно гориво загинаха петима служители на държавната корпорация "Росатом". Още трима наши колеги са били тежко ранени и имат изгаряния от различна степен"Това е от официалното съобщение на Росатом.И там навярно мълния.
29
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 29Латиносите според теб каква религия изповядват :)) понеже голям процент то тях са силно религиозни християни :))) ***.
28
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Поредната западна пропаганда целяща да разруши комунистическия модел на една модерна и развита дъуржава като Русия!!!!
27
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В САЩ има християни само в 5-те малки североизточни щата, носещи името Ню Ингланд.По южните щати са само латиноси и не гроци, а в така наречения Среден запад са само турбоселяндури и отка чалки, или както са известни - реднекс.
26
1
 
10
 
! Отговори
сссс преди 4 години
До 23Пич, личи си, че мозъка ти стига колкото да не се блъскаш в стените. Християните в САЩ са 71%. Това са официални данни, а не на теб какво ти се иска разбираш ли ? Официални данни са, че и в Русия християните изчезват и там скоро ще бъдат предимно мюсюлмани. Не случайно всяка година се събират по няколко милиона мюсюлмани в центъра на Москва за Курбан Байрям. Ако мислиш, че това са неверни неща си аргументирай мнението с факти, защото иначе си оставаш един лаладжия !
25
9
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Най-големите етнически групи в САЩ са афро-американците и латиносите, които все пак е трудно, ама много трудно да бъдат причислени към християните.
24
12
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Христяните в САЩ са не повече от 2.5%Това са основно руснаци, гърци и сърби.Българите са под 0.0001% от жителите на САЩ, така че не влизат в класацията.
23
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Сега пък мълния. :-)
22
13
 
0
 
! Отговори
до 21 преди 4 години
Умен, в САЩ преобладават мюсюлманите, католиците и будистите. Християните са много малка част.
21
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Кочиината си е кочиина....
20
10
 
2
 
! Отговори
до 19 преди 4 години
Ха-ха, в САЩ били християни. Ти изби рибата. Печелиш на момента жълтата фанелка.
19
7
 
3
 
! Отговори
до 18 преди 4 години
Така ли ви учат в Академията на Зорош ?
18
8
 
12
 
! Отговори
сссс преди 4 години
И САЩ не ги гледай. Това е най-християнската държава. Гледай си русия където християните са едва 41%, а до 2050г Русия ще бъде изцяло мюсюлманска страна !
17
6
 
11
 
! Отговори
сссс преди 4 години
До 2Е и ? В Русия на година стават двойно, че даже и тройно повече убийства от клкото в САЩ и то при положение, че Русия е с два пъти по-малко население. Единствената разлика е, че колхозите се избиват с кирки и лопати,а не с оръжия,,