Преместиха убиеца на Кристин за лечение в София

Мъжът бе задържан на 16 август
3 сеп 2019 19:07, Петя Славова
26
Преместиха убиеца на Кристин за лечение в София
Снимка: Bulgaria ON AIR

Мартин Трифонов, обвинен за жестокото изнасилване и убийство на 7-годишната Кристин от село Сотиря е преместен за лечение в София, предаде "Дарик". 21-годишният мъж бе задържан на 16 август след преследване с полицията и бе прострелян в краката. След първоначално лечение в Сливен, днес той е преместен в затворническата болница в София.

Още по темата

Трифонов направи пълни самопризнания, което означава, че наложената му присъда може да е максимум 30 години лишаване от свобода. Междувременно продължава подписката на жителите на село Сотиря, които искат от парламента законови промени, които да отменят съкратеното съдебно следствие при убийства и други тежки умишлени престъпления.

Преди дни в селото бяха задържани и други двама мъже, които блудствали с 8-годишно момиче. 

След случая жителите на селото заплашват с протест пред парламента, както и че няма да пуснат децата си на училище от 15 септември, ако няма повече полиция в района. Кметът на селото Димчо Георгиев заяви, че полицейското присъствие в селото е засилено, но дали ще има първи учебен ден зависи от родителите.
 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


26
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И както е болен, ще избяга и после ще изчезне и после и европейската заповед за задържане няма да го намери. И проблемът е решен. Така се отнасяме в БГ към убийците, лекуваме ги, обгрижваме ги и после отиват да си живеят живота някъде
19
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Дано да го лекуват в нак-добрата ветеринарна лечебница в София
18
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
За какмо ни го дотътрихте тука в София, зер малко психопати си имаме? Качвате го на електрическия стол
17
1
 
13
 
! Отговори
ined преди 4 години
Източват здравната каса защото полицаите ни не могат да стрелят като хората, ако вместо в крака го бяха мелнали в кофата щяха да спестят сумати пари на данъкоплатците.
16
0
 
2
 
! Отговори
NISAIBE OT BURSA преди 4 години
Nashia gen e posaden tam....parvo dedito ako nema pradedo. Da jivei demookraciata i narkoticite
15
0
 
8
 
! Отговори
(-_-) преди 4 години
Не може ли просто да го предоставят на близките да го излекуват перманентно? Що за справедливост е това??
14
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ще си го защитят насила Християнизиранато/българизирано ромче , техен Проект си е , иначе Ромите ще настанат из цяла България че са побългарени , интересно по кое време
13
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Май полицаите които са го арестували са се опитли да дадат възмездие. Едно време при бай Тошо такива не стигаха до съд а ги застрелваха при "опит за бягство". Ще кажете че може някой невинен да е пострадал. Може, ама сега не страдат ли невинни , когато такива изверги ги пускат на свобода?
12
1
 
2
 
! Отговори
Bg izmet преди 4 години
Velik e nashiat voinik.velik.velik.velik. samo f16 shte ni opraviat....chakaite ot umrial pismo.
11
1
 
4
 
! Отговори
х преди 4 години
дайте ми този ***, аз ще го излекувам
10
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
След 30 години ДЕМОНИкрация какви други освен убиици и изнасилвачи да се пръкнат. Този е роден във време на безвремието на безморалните мутри какъв искате да е. Примерно Чавдарче или Пионерче.Образован и възпитан в морални и етически ценности ли. Не това *** на ЕвроАтлантическата ценностна система с която ни проглушават ушите по всички мутренски радиа и телевизии. Ето това е пример за ценностна система. И нее само тоя много са.
9
1
 
6
 
! Отговори
АнонимеН преди 4 години
ДЯТКАТА И 15-ГОДИШНИЯ СИ ПРИЗНАХА , ЧЕ СА ИЗНАСИЛИЛИ ТОВА 7-ГОДИШНО МОМИЧЕ КОЕТО В ПОСЛЕДСТВИЕ УМРЯ!!ОТ ГДБОП МЪЛЧАТ ЩОТО ГО ОБВИНИХА И НАТОПИХА ТОЗИ САМО И САМО ДА ИМА ОБВИНЯЕМ!!!
8
0
 
3
 
! Отговори
милицай преди 4 години
За ситуацията държавата също има вина! стандарта определя и съзнанието, и културата, и манталитета на ВСИЧКИ
7
3
 
4
 
! Отговори
милицай преди 4 години
Идиотията няма край. Малоумието също. Според много българи пенсионери с ниско образование е редно да се върне смъртната присъда и веднага Бг ще мине и задмине раСвитите капУталистически страни и България ще е рай. Рай,а? Ами Кой ще ви плаща не само пенсиите,а и лечение и други екстри??
6
1
 
19
 
! Отговори
БПФ преди 4 години
Що направо не го пратите в някоя швейцарска клиника, бе - за наша сметка разбира се? В тая държава болни деца умират без лечение - мие лекувате за дявол знае колко пари детеубиец, който в нормална страна 24 часа след доказване на вината му щеше да бъде екзекутиран !!!
5
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
От какво е болен този?Сега да не го изкарат л..у..д и след няколко месеца лечение да го пуснат по живо, по здраво, щото не е добре с главата. Хем ще му дадат и пенсия, и жълта книжка, та занапред като върши зверства дори да не си правят труда да го арестуват,щото е л..у..д и не може да носи отговорност.А ние ще му плащаме издръжката, свикнали сме. Такива като този още щом се пръкнат и се абонират за джоба ни. Ром да си в днешно време в Бг!
4
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
На санаториум няма ли да го пратите тази хлеб арка, Бора Бора, Малдивите нещо ...Държавара цирк, няколко цикламени е разиграват както си искат.
3
1
 
11
 
! Отговори
ДртПрч преди 4 години
Да, кастрацията може да се нарече лечение.
2
2
 
12
 
! Отговори
ПроСоТо преди 4 години
е какво?--На нашата територия "коли и беси" мосю Шороморош,а неговия катун е от такива като тоя-"лекувания в София"....за тежко болни,като..да не дава Господ раковоболните нема лекарства,но убиеца,който е трябвало да го отстрелят "на момента",го ОБГРИЖВАТ така,както се обгрижва пеленаче.....бих написал като какви "ценности" са това,но при всеки подобен мой коментар написаното "отлита в Небитието"..
1
2
 
7
 
! Отговори
zeus преди 4 години
На полицаите изрично е било наредено да го пазят при ареста, иначе ви гарантирам, че нямаше да го стрелят в краката.