Продължава драмата в "Овча купел", мъжът се е барикадирал у дома

Снощи той заплаши да застреля всички около себе си
Обновена: 22 сеп 2019 14:41 | 22 сеп 2019 12:50, Александър Попов
27
Продължава драмата в "Овча купел", мъжът се е барикадирал у дома
Снимка: bTV

Инцидентът в столичния квартал "Овча купел", където 57-годишен мъж заплаши да застреля всички около себе си и се е барикадирал в апартамента си, все още не е приключил.

Продължават опитите за безопасното извеждане на психичноболния мъж, който според лекарите от Спешна помощ страда от шизофрения.

Още по темата
Екипи на полицията са обезопасили периметъра, цяла нощ е имало и дежурни пред блока.

С помощта на психолози бил направен опит за контакт с мъжа, казаха от МВР. Полицията засега не го е извела със сила, защото преговаря с него.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


27
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
0
 
0
 
! Отговори
Комшията преди 4 години
Айде полЮцайте да го самоубиват психо,че да си пия спокойно ракията....
21
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ми, полюцаите да му хвърлят една звуково-димна граната или си ги пазят за следващата демонстрация пред детската градина в Силистра?!
20
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Смятай ако са барикадират 5-*** джихадисти с калашници. 5 години ще преговарят с тях щом с един психо толкова време не могат да се оправят
19
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Нали газовият пистолет е невинно оръжие? Защо полицаите не смеят да му разбият вратата ???
18
2
 
13
 
! Отговори
Факт преди 4 години
Какъв 'инцидент', какви 5 лева? Този е луд, освидетелстван. Разполага с официално зачислено оръжие, въпреки, че е освидетелстван. Абсурдистан сме. Преговорите в този дух ще продължат докато му свърши манджата и поогладнее. И никой все още не се е разтърсил кой му е дал разрешително за оръжието и кой го е пуснал от психодиспансера без никакъв контрол и попечител. Аман от луди на всяка крачка
17
2
 
23
 
! Отговори
Комшия преди 4 години
1. Не могат да влезнат при човека, защото нямало прокурорско разрешение.2. Миналата година почина жена му - ако наистина има шизофрения, то най-вероятно тя е следяла за взимането на лекарствата му. Между другото бяха голяма любов :/3. До колкото знам си работи в СОТ и за това има разрешително за оръжие. А защо са му дали такова, ако наистина е освидетелстван, това е друг въпрос... но мисля, че няма да се изненадам от отговора му.
16
2
 
10
 
! Отговори
психо преди 4 години
Преговорите между луд и полицай продължават много дълго цяла нощ сме на второто изречение.
15
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Нема държава ,Нема здравеопазване ,а Психиатрията е най-зле , в бараките на сточна гара "лекуват" , никакъв контрол , няма свестни доктори , някви частни кабинети - Пълна катастрофа ! А тези болести са от най-страшните,най-трудните за лечение .Обществото страда ,болните страдат а кервана /магистралата/метрото ..... си върви
14
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Този е фен на Славия! След снощната загуба,с недомаслен шеф като Венци Стефанов и след като е видял погрома от колегите-фенове от Левски, да трошат любимата Овча купел, си е казал - "Не'ам нерви"
13
3
 
15
 
! Отговори
Sichtpunkt преди 4 години
Психическите болести се дължат на силните стресови ситуации, с които хората не могат да се справят сами в средата, която са - финансови, служебни, лични проблеми.Напротив много хора психясват от успехите на ГЕРБ, благоденствието и просперитета, към които ни води.
12
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Кандидатствал за работа в охранителна фирма, но го отхвърлили. После изтрещял. Журналята, защо не напишете всичко, както си е? А го пишете шизофреник. Случайни хора в Бг не притежават оръжие.
11
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Как шизофреник се сдобива с оръжие ?
10
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
силно се притесняваме, защото мъжът като нищо може да се окаже наш Цецо- борецът срещу Култа към личността на Бирисьоф Банкельовски Бористалин и на въпросният след като не е сработило нито касата с бирата, нито Альото са шгъ разболеят с АК екзема в прав откос.Нека се декларира че това не е Цецо, защото Цец никога не демонстрирал шизофреничност въпреки че 10 години се бе збрал точно с такива пациенти
9
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Психическите болести се дължат на силните стресови ситуации, с които хората не могат да се справят сами в средата, която са - финансови, служебни, лични проблеми.
8
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Командоси имали?Ако има да внимават ,да не дадат фира ,като в случая с психото във Велико Търново!Кадето един луд разказа играта на цял взвод спец полицай!
7
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Щеше да е драма,ако не е ежедневие.Знае се колко хиляди са зле с социалната ориентация,но като с ромейте следващите да решават про-блема.Отделно измислят нови такси( такса телевизор,падпорт сграда) ,увели-чени застраховки,данъци ,билети.Ивсичко това се трупа още и още.Минималната нестига да покрие мизерията.Това е с политическа цел.
6
1
 
30
 
! Отговори
ined преди 4 години
Като огладнее сам ще излезе.
5
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Това е вследствие на някакъв сериозен проблем. Има причина или причини! Когато се изясни причината, тогава ще се реши и проблемът. Трупаните негативни емоции и преживявания са отключили тези негови страшни действия.
4
4
 
10
 
! Отговори
Sichtpunkt преди 4 години
След като е куку и е заплашил , че ще застреля хора влизат баретите и го ликвидират -Сложих ти плюс имПолСиВно. То тъй се влиза при БАРИКАДИРАН! Те (баретите) докато влязат те той ще има време да убие всичките!!
3
5
 
12
 
! Отговори
Адолфо Хит преди 4 години
И всичко това, защото снощи Левски би Славия на Овча купел. Ако бяха паднали, човекът щеше да е доволен и нямаше да...лудне. А може да е слушал, новините по българската телевизия, там Тръмп заплашваше, да подпали трета световна война, но се отказа в последният момент. И аз щях да лудна, като видях сметката си за лекарствата ми, 123 лв. и ми стана все тая.От пенсията останали 111 лв. а още не съм платил тока, водата, кабелната, телефона.... и после с останалото ще трябва да съществувам.