Кечистът Русев вече е американец: Гордея се!

Пловдивчанинът се сдоби с американски паспорт
30 сеп 2019 08:09, Александър Попов
214
Кечистът Русев вече е американец: Гордея се!
Снимка: Instagram

Роденият в Пловдив Мирослав Бърняшев е единственият български кечист, който е част от световната федерация в развлекателния спорт. Познат под името Русев, той вече е официално и американски гражданин. За новия си статут той се похвали в социалните мрежи, пише Boec.bg.

"Това беше дълъг път. 14 години в процес на създаване. Толкова трудности и препятствия по пътя, но в крайна сметка на кого му пука! Гордея се, че съм американец", написа Русев в пост след получаването на американско поданство.

Русев се завърна в WWE след тримесечно отсъствие, разбивайки в две поредни седмици Майк Канелис и Итън Картър III (EC3) в главното шоу на компанията – Monday Night Raw.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


214
Още по темата: кечистът Русев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
141
3
 
7
 
! Отговори
лично мнение преди 4 години
Чак пък да се гордее? Разбирам,че се е уредил добре в САЩ,но мен да накарат не бих целунал ничие друго знаме. Все пак можеше да каже,че няма да забрави и родния си град и страна,че нищо че е роден в България неизвестна за американците страна, обича майка си, баща си и приятелите,които са му били истински в България,ще си останат такива.Звучи ми по-скоро горделиво, не гордо. Не го пиша със завист(ако някой като чете си го помисли),живея в Германия,но никога няма да се почувствам истински германец
140
4
 
15
 
! Отговори
Русев мачка преди 4 години
Браво, честито за паспорта, само така честен човек може да успее с честен труд - като се измъкне от блатото на таткукувината.
139
9
 
7
 
! Отговори
Рон Бургунди преди 4 години
Абе нека се гордее хахаха. Америка не е това което беше преди 20 години. Идете да живеете там а не на екскурзия. Мексиканци, мукамби дебели, стрелби всеки месец и хубави пътища на Запад. Работа няма , е има ама за 2 бона макс на месец. Ако искаш повече 12 часа не ден не ти мърдат. Отпуски няма като в БГ по месец. Една седмица макс след 3 години работа за някоя фирма.Болничните са 3 дни на година. Здравните са скъпи. Докторите са некадърни, храната е лоша.Колите са достъпни, жилищата скъпи.
138
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ако отида в консулството и им кажа че съм биолог няма да ме пуснат в САЩ. Даже като турист. Но явно културисти и кечисти са добре дошли.
137
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
аз избягах кат на власт бяха червените, защото разбрах че след червения тармък трева не никне, и нито Симеон Велики нито Супер Бойко ще може да засади каквото и да е,а британския паспорт си го ползвам за да си спестявам ненужни бюрократични главоболия, редом с Българския когато пътувам
136
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Това беше дълъг път. 14 години, с толкова трудности и препятствия по пътя...---------------------Да е живо и здраво момчето!Всичко което е постигнал, го е постигнал сам с много труд и усилия преодолявайки трудностите по житейския път.Може да се гордее със себе си!
135
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Всички бягат от държавата на Тиквата и бандитите около него.Срамота е вече 10 години да ни управляват някакви невежи и полуграмотни измамници и крадци.
134
2
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ами не знам...нормално е да се радва човека! На теб ще ти прави ли кеф да живееш в тоя клозет! Много сме добре!!! Ако питаш Бойчето и Герб! Толко сме добре че заплата от 200 евро чисти се води масова за страната ( на за София, за страната). 200 евро бате! Скандално е!
133
20
 
21
 
! Отговори
Българин преди 4 години
Всички мишки напуснали кораба България, не трябва да имат никакво право на гласуване провеждащо се в България! Не може Пени Джон /Пена Иванова/ да ми избира президент, народно събрание, кмет и др. Като е предпочела САЩ, да си стои там и да си гласува за Тръмпчо! Също пълна забръна за лечение на емигрантите-мишки в България /дори внесли минимални здравни вноски / Та нали са много добре платени там..., а идват да си правят зъбите и операции тук!
132
6
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И аз щях да се гордея! Ако някой ми подаде ръка за да се измъкна от тази дупка, която все още наричаме държава ще запаля с 330! Няма и да погледна назад! *** Бг паспорт, *** патриотизъм....нема бате! Хвърлям вс в кофата и тръгвам! Ама няма кой да подаде ръка...
131
12
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 142Предател какво се гордееш.......Гордее се с това че вече не се причислява към стадото лаййнннаааррцции и клошарци като по голямата част от обитателите на Л:айййааннааррия!
130
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Много ясно че ще се гордее човека! България вече е частна собственост на чалгаджии, партийни връзкари, мутри, чорбажии със съмнитена репутация и обикновени крадци които племето нарича вождове. С какво да се гордее човек че е българин,
129
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 147казармата беше място на позор и деградация - юркане и извращения, кражби от командирите на храна и пособия, глад и мизерия!
128
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
то затова премахнаха казармата а и клетвата -защото никои вече не може с гордост да нарече територията Балгария своя родина та камо ли да загине за нея-45 год комунизъм дотам ни доведе
127
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Гкк 139ренегат, тези продали Род и Родина за долари и евро са проклети до гроб и не живеят дълго.........Никой не се нуждае от лаййнннаааррссски род като този който го изградиха селияндуристанци у нас! Халал да вие!!!
126
15
 
8
 
! Отговори
Възмутен преди 4 години
Не оправдавам никой българин напуснал България. Било им трудно...!? Та нима на нас останалите ни е било лесно с експериментите през всичките години. Ако толкова им мила България щяха да останат , та всички да се постараем да подобрим нещата тук. Те ни оставиха старците си , за които малкото работещи в България да им заработваме пенсиите, колкото и мизерни да са те, а те с труда си хранеха Джон, Лиза и Гертруд! Били пращали пари, но те не влизат през системата и допълват само пенсиите на технитен
125
7
 
18
 
! Отговори
Един от Юг преди 4 години
До Анонимен 142На какво е предател бе каскет?Предателите са комуноидите които затриха и ограбват българския народ!
124
6
 
9
 
! Отговори
гражданин преди 4 години
Хубаво за него, не знам. Но не може с такива статии да очаквате да ръкопляскаме на един емигрант, че се е махнал от нашето общество, колкото и проблемо да е то.
123
17
 
8
 
! Отговори
Гкк преди 4 години
ренегат, тези продали Род и Родина за долари и евро са проклети до гроб и не живеят дълго....
122
1
 
11
 
! Отговори
Обичам Кеча преди 4 години
Жив и здрав да е,дано му стигне ъкъла да задели достатъчно пари за да не работи друго докато е жив.Иначе кеча е едно шоу като цирка,американците обичат подобни шоута и дават пари да ги гледат.Преди да стане фалшив естествено си е бил наистина,но редовно е имало вчупени кости и тежки травми,там правилата са по свободни от ММА,наричала са се свободни римска-гръцка борба,практивала се е и в европа стотици години.Но с цивилизоването на обществото са западнали,хората не искали да гледа осакатявания