Кечистът Русев вече е американец: Гордея се!

Пловдивчанинът се сдоби с американски паспорт
30 сеп 2019 08:09, Александър Попов
214
Кечистът Русев вече е американец: Гордея се!
Снимка: Instagram

Роденият в Пловдив Мирослав Бърняшев е единственият български кечист, който е част от световната федерация в развлекателния спорт. Познат под името Русев, той вече е официално и американски гражданин. За новия си статут той се похвали в социалните мрежи, пише Boec.bg.

"Това беше дълъг път. 14 години в процес на създаване. Толкова трудности и препятствия по пътя, но в крайна сметка на кого му пука! Гордея се, че съм американец", написа Русев в пост след получаването на американско поданство.

Русев се завърна в WWE след тримесечно отсъствие, разбивайки в две поредни седмици Майк Канелис и Итън Картър III (EC3) в главното шоу на компанията – Monday Night Raw.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


214
Още по темата: кечистът Русев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
121
1
 
11
 
! Отговори
ОК преди 4 години
Има си привилегии да е с американско гражданство човекът - нека се радва. Това за гордостта обаче сякаш е е театрално изпълнение, за почитателите му зад океана. Пито - платено, както се казва :)
120
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
това че е станал американски гражданин не означава че се е отказал да бъде българин!531гледал съм интервюта с него , оставя впечатление на скромен и интелигентен човек
119
3
 
13
 
! Отговори
др преди 4 години
когато държавата ти обърне гръб, ти също обръщаш гръб на държаватаАмин
118
10
 
5
 
! Отговори
venix преди 4 години
е..и.чар
117
5
 
2
 
! Отговори
така е преди 4 години
Всеки който живее от 10 г в Чубина няма нужда вече от Български Док. за самоличност защото Дискриминирането няма край особено като видят че някой е от малка страна от Източна Европа като България , тези които не знаят езика на съответната Държава никога няма да получат Граждансктово защото има Тест за Гражданство на съответния език
116
1
 
3
 
! Отговори
анон преди 4 години
хляб и зрелища... народееее... народееее!
115
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Кечът е по-прошляшки спорт и от бокса, доколкото изобщо е спорт. В него само нараняванията и ранните смърти са истински. Страшно *** американски екшън медиен спектакъл с мелодраматични елементи, който South Park в един епизод правилно охарактеризираха като театрална постановка.
114
4
 
15
 
! Отговори
да преди 4 години
не е голяма загуба - цирков артист станала американец
113
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Личи си от снимката, че е интгелигентен човек. В САЩ нивото е високо, само интелигентни хора като кечистът Мирослая Бъняшев от Пловдив могат да станат американски граждани.
112
9
 
12
 
! Отговори
вЕтъра на ПОДмяната преди 4 години
"С настоящото заявявам, под клетва, че абсолютно и напълно се отказвам и се отричам от вярност към чужд княз, държава или суверенитет, на когото или на която досега съм бил гражданин ..Тъче не му викайте че е българин този вече американец.Отказал се от българското си граждаство за един биг мак едни големи картофи и голяма кола ! Скоро ше го гледаме по " Моето 200 килограмово тяло"
111
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
На снимката изглежда доволен.
110
2
 
11
 
! Отговори
СЪЩОТО Е преди 4 години
Някогашните комунисти станаха капиталисти само за една нощ.Обичаха Русия,но вече обичат Америка.
109
3
 
4
 
! Отговори
Край преди 4 години
Всеки има право да се гордее. Виждал съм човек, който се гордее че му е голем дирника. Друг с мустаците на баба си. Трети с чорапогащника на деда си.Годеенето е препоръчително и за добър сън.
108
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Да си ходи ФъФ щатите.В краварника кравите са много добре охранени и дебели.
107
2
 
10
 
! Отговори
Хейтър преди 4 години
Великан е Русев. Още в NXT при всяко излизане беше с българското знаме. После сценаристите измислиха да го правят руснак и Лана се правеше на рускиня (тя е американска актриса). Не съм го гледал скоро, но явно пак мачка разни измислени герои във федерацията. А това, че има американски паспорт е съвсем естествено, все пак живее там дълги години. Въпреки това не е забравил корените си, скоро води Лана из родопските села :)
106
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
STANAL KRAVAR I SE GORDEE.
105
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тоя е клоунът в кеча.Първо се състезаваше за Русия и лично за Путин. Така крещеше на български, а всички му се смееха.Ся гледам тихо е станал български американец.Потърсете в тубата Rusev udria, Rusev machkaЖенен е за рускиня Лана.
104
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
човек от връзкарско чалгаджийско тъпунгерско общество да нарича една от великите държави краварник хаха
103
10
 
12
 
! Отговори
прочетете бавно това преди 4 години
В краварника има 31 пола.В Русия са само два-мъжки и женски.На който не му харесва това,синът му да доведе мъж за булкаи майка му да присъства на първата брачна нощ.После да обясни на баща му,че е сбъркал с жена си.
102
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Уолмарт изхвърли всички американски стоки от рафтовете си, и сега във всяко кътче на САЩ се продават китайски стоки. Американската икономика не може да конкурира китайската по цени и качество, американците които преди произвеждаха стоките които сега са заменени с китайски са без работа. В САЩ има цели пустеещи градове пълни с бездомници и безработни защото няма работа.