Рецидивист избяга по време на разпит в Разград

Мъжът е обявен за национално издирване
16 яну 2020 10:15,
42
Рецидивист избяга по време на разпит в Разград
Снимка: МВР

Арестант избяга по време на разпит от полицейското управление в Разград. Мъжът е бил с прокурорска заповед за задържане за 72 часа заради кражба и теглене на пари от чужда дебитна карта.

След разпита в областната дирекция на МВР в Разград, 28-годишният Емил Великов си е тръгнал. Вече обявен за национално издирване и има заповед да не напуска страната.

Заместник – окръжният прокурор на Разград Емилиян Грънчаров съобщи, че все още не е ясно къде е беглецът.

"Емил Великов е осъждан многократно, предимно за кражби. Изтърпявал е наказание "лишаване от свобода" ефективно. Той не е опасен, защото се занимава основно с извършване на кражби. Предполагам, че не е напуснал страната", уточни още прокурор Емилиян Грънчаров.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


42
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
... и изхвърчал през отворения прозорец. Помещението се намирало на нисък първи етаж и явно не е имало решетки. Не успели да го настигнат.Не знам какво е станало впоследствие с този тип.
34
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Аз знам за случка с рецидивист, избягал от съдебната зала. Една моя възрастна близка по онова време е била съдебен заседател.Случило се е през 80-те години на 20-и век. Най-смешното е, че чак в съдебната зала ромът разбрал за какво всъщност го съдят, тъй като първоначално бил останал с впечатлението, че е подведен под отговорност за друго свое деяние. Изглежда е бил много наблюдателен и с отлични рефлекси, защото в мига, в който адвокати и съдия се вторачили в някакъв документ, той скочил и ..
33
2
 
7
 
! Отговори
БПФ преди 4 години
Прасюгите, които са го оставили да си ТРЪГНЕ дори, а не да избяга - арестувани ли са? Ще бъдат ли уволнени - и ако не: защо? Аз като данъкоплатец не желая да храня такива безполезни *** !!!
32
0
 
8
 
! Отговори
нема Страшно преди 4 години
Джоко че го фане.
31
1
 
20
 
! Отговори
кръпел преди 4 години
Той не е опасен, защото се занимава основно с извършване на кражби уточни прокурор....с това се занимават и министри , депутати , кметове , чиновници , митничари , полицаи , доктори .... те не са опасни , кражбата трябва да се узакони
30
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Родната Милиция ни пази......хахахахаха
29
1
 
9
 
! Отговори
Опасен чар преди 4 години
Прокурора да си подаде оставката. Незабавно! С такъв морал и възприятия кои закони точно представлява? Тези на държавата или тези на бг джунглата?
28
1
 
21
 
! Отговори
Де пусто дърво! преди 4 години
Ако беше изял един вагон бой при задържането и ако знаше,че след като го хванат го чакат най-малко още една композиция лабут и през ума му нямаше да мине мисълта за бягство!
27
0
 
14
 
! Отговори
123 преди 4 години
Как да не е нищо сериозно и да е безобиден?Ако открадне от пенсионер цялата пенсия го обрича на гладна смърт.Предлагам ,ако открадне докато пак го хванат,този който го е изтървал да възстанови щетите на потърпевшите.
26
0
 
25
 
! Отговори
Бай х преди 4 години
Много хора в тия служби въобще не знаят къде се намират.... Ако работеше в кварталния магазин щяха веднага да я уволнят.Едната го пуснала сам до тоалетната..... Другият му дал личната карта....направо като комедия..... А прокирора го раказва като нещо рутинно в смисъл...абе нищо особено не е станало.
25
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Нали уж си тръгнал,как тъй ще е избягал?
24
0
 
16
 
! Отговори
МРВ преди 4 години
Тоз индивид не е опасен защото само краде! Отделно няма парични ресурси и не може да избяга от БГ- Лицето е безобидно -навърта се около пощенски станции при раздаването на пенсиите -и само краде пенсии от бабите-през свободното си време се занимава с обири в хранителни магазини като краде суджуци луканки и бира-отвреме на време краде по някой велосипед и мотор с кош и без кош! Ако го видите -моля ви незабавно да му купите една баничка и да му дадете дребни пари!-така няма да бъдете обрани,,,
23
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Той не е опасен, защото се занимава основно с извършване на кражби. Предполагам, че не е напуснал страната", уточни още прокурор Емилиян Грънчаров.========Този прокурор, направо за Главен прокурор да го изберат, точен и ясен изказ и замитане на нещата !МВР то направо са за разпускане...
22
0
 
14
 
! Отговори
АНТИ преди 4 години
Родната полиция ни пази !!
21
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ид*иот*ия до шия!
20
0
 
21
 
! Отговори
Щом преди 4 години
прокурор разсъждава така за доказан рецидивист...E, няма такава държава! Следва ли да разбирам, че прокуратурата гарантира, че този престъпник НИКОГА няма извърши и по-тежко престъпление, а ще си остане с кражбите?
19
0
 
10
 
! Отговори
физиономиста преди 4 години
Аааа, този не е рецидивист, направо на бенгалец ми прилича!
18
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Демек някой некадърник не разбрал че човека е арестуван и след като го разпитал го пуснал да си ходи по живо по здраво, а сега като разбрал че е направил гаф, арестанта бил 'избягал'
17
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Аз предлагам да узаконят кражбата щом не е опасна да си берат електората на спокойствие и да не ги пребират
16
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Обществената опасност е изискване да се квалифицира едно деяние, като престъпление драги ми журналета невежи !!! Сайт от преписвачи и преводачи !!