Затворник изнасили и преби брутално жена в Девня

Той бил пуснат в домашен отпуск
72
Затворник изнасили и преби брутално жена в Девня
Снимка: БГНЕС
21-годишният Кристиян от Девня е бил привлечен към наказателна отговорност за извършено брутално изнасилване и блудство с млада жена. 
 
На 5 март тази година мъжът бил пуснат в домашен отпуск от управата на варненския затвор, където на 28 януари тази година започнал да изтърпява поредната си присъда за грабеж. До 28 януари той търпял предходна ефективна присъда за кражба и грабеж.
 
В нощта на 5 срещу 6 март той бил в компания в дома на своя позната от Девня. Там била и пострадалата 32-годишна жена, която познавала домакинята от дом за сираци, където израснали двете.
 
След употреба на алкохол възникнал скандал, а разправата била потушена от пристигналите след сигнал полицаи.
 
Малко след това пострадалата си тръгнала от дома на познатата си. С нея излязъл и лишеният от свобода Кристиян.
 
В двора на бившата професионална гимназия по химия в Девня Кристиян изнасилил жената брутално, извършил и блудствени действия с нея, като през цялото време й нанасял удари по лицето и цялото тяло. След това зарязал жертвата си в двора на училището.
 
Жената потърсила помощ в къща, близо до изоставената гимназия. Дошлият полицейски екип я намерил в тежко състояние – дезориентирана и обезобразена.
 
Пострадалата е разпитана пред съдия. Насилникът е върнат във варненския затвор. Действията по разследването на бруталното сексуално насилие продължават под ръководството на прокурор от Териториалното отделение в Девня на Районната прокуратура във Варна.
 
Срещу него са били повдигнати две обвинения.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


72
Още по темата: МВРизнасилванеДевня
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
0
 
25
 
! Отговори
въпрос преди 4 години
за етноса да питам ли, или отговора е ясен?
30
4
 
26
 
! Отговори
Тодар Правешки преди 4 години
До анонимен 26Кой убиец не е влизал в затвора, другарю?Ако питаш "Америка за България", ще ти отговорят, че законите се спазват. Явно не си запознат съм правото в Америка. Ако си осъждан два пъти за кражба, при третата присъда за кражба всеки съдия в Америка ще каже, че си рецидивист и ще ти даде 20 години строг тъмничен затвор! Това е в Америка. За Русия не знам. Питай Николай Малинов!
29
0
 
43
 
! Отговори
роб на влаЗта преди 4 години
Сега който го е пуснал отпуск заедно с него на подсъдимата скамейка и в затвора без отпуск и обжалване.
28
0
 
38
 
! Отговори
Нострадамус преди 4 години
Такива само разстрел.
27
0
 
22
 
! Отговори
1 преди 4 години
Този ще бъде назначен за "булка" в пандиза!
26
3
 
30
 
! Отговори
АнонимеН преди 4 години
КЪДЕ ТОЧНО В САЩ ТЕ ПУСКАТ ПОД ДА СЕ ПРИБЕРЕШ В ОТПУСК ПРЕЗ ГОДИНАТА ДОКАТО ИЗЛЕЖАВАШ ПРИСЪДА!!!!ЗАКОНОДАТЕЛСТВОТО НИ Е ПЪЛЕН ФАРС НО БОРИСОВ НЕ ГО ПРОМЕНЯ ЩОТО ТАЗИ ПРЕСТЪПНОСТ МУ ХАРЕСВА ТАКА СЕ ОТКЛОНЯВА ВНИМАНИЕТО ОТ КРАЖБИТЕ МУ НЕПРЕСТАННИ И ФИНАНСОВОТО СКАПВАНЕ НА БЪЛГАРИЯ И НАСЕЛЕНИЕТО И!
25
0
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Този който го е пуснал в отпусск също трябва да носи отговорност.
24
0
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Какво значи домашен отпуск за осъдени престъпници?! Следващия път какво, ще пуснете масов убиец в домашен отпуск ли?Осъдят ли те, край! Докато не си излежиш присъдата никакви отпуски, разходки, купони и т.н. Другото е направо да си търсим белята!
23
4
 
25
 
! Отговори
до Тодор Правешки преди 4 години
А кой да питаме? Америка за България, Отворено общество или БХК? Да ги питаме как убийци да не влизат в затвора и как да стават хора на годината?
22
0
 
25
 
! Отговори
Справедливост преди 4 години
Смърт!
21
0
 
28
 
! Отговори
до 19–20 преди 4 години
Ей аман от профани! Какво да измислям бе? В САЩ, осъден за федерално престъпление може да излезе в отпуск (но не сигурно, решава съдът) САМО при смърт на близък роднина, САМО за погребението и то под полицейска охрана и в присъствие на ШЕРИФА или негов помощник! Каква СК или СА!
20
6
 
9
 
! Отговори
Тодар Правешки преди 4 години
До ЕлемагАми питай "форум България - Русия", "русофили" и други НПО - та.Ще те подкрепят за камъните и ще ти напомнят, че по време на най-справедливия строй имаше лагери, пардон, трудови общижития за такива неблагонадеждни елементи на обществото.Тези общижития продължават да съществуват на територията на РФ, но няма данни, че съществуването им възпира други граждани от извършване на същите престъпления!
19
21
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Jenata ima saschto vina
18
1
 
25
 
! Отговори
Елемаг преди 4 години
Дайте ми причина,да не *** камъни по Канала Русе-Варна в продължение на 30 години след това престъпление?Искам някое НПО ,да се изкаже....
17
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
до 21 Само няма си измисляш, брат! Сега ми кажи Северна Корея и Саудитска Арабия и ще те призная! ))))
16
3
 
1
 
! Отговори
до 21 преди 4 години
В коя го няма?
15
0
 
3
 
! Отговори
До 18 преди 4 години
Не е точно в цял свят!
14
0
 
45
 
! Отговори
Любопитен преди 4 години
а отговорност на този дето е разрешил така любезно домашната отпуска на затворника дали ще бъде потърсена? Аз за един преател питам.
13
25
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
до 16 В цял свят го има този домашен отпуск, бе! Да не сме го измислили ние? Вие от Луната ли падате? Номер 10 ви го обясни най- добре!
12
1
 
33
 
! Отговори
Николас Мадуров преди 4 години
Преди 30 години този *** щеше да е дал фира , но сега ще има човешко отношение с опит да му дадат ценности и превъзпитание по либерастки европейски модел до следващото насилие