Кристиан, блъснал колата на Милен Цветков, бил изгонен от училище

Той рисувал графити, откраднал от супермаркет
22 апр 2020 09:12, Нели Христова
256
Кристиан, блъснал колата на Милен Цветков, бил изгонен от училище
Снимка: Facebook

Момчето, което блъсна автомобила на журналиста Милен Цветков, няма други провинения на пътя, но 22-годишният Кристиан Николов не е бил и примерно дете. Той е бил преместен от 73-то училище в 91-ва немска езикова гимназия, съобщи bTV.

Причината била лоша дисциплина в училище - Кристиан рисувал обидни графити, а след кражба от супермаркет бил изгонен. Тогава той е бил 10-ти клас.

Синът  на депутата от ГЕРБ Лъчезар Иванов - Георги е осъден условно, когато е на 17. Тогава тийнейджърът опитва да обере бензиностанция, отмъква по-малко от 1000 лева.

Осъден е и да плати 10 000 лева, потвърдиха източници на телевизията от съда. В деня на катастрофата Георги бяга от местопроизшествието.

"Най-вероятно това момче е вярвало, че ще избегне правосъдие и си е вярвало, че за пореден път ще надхитри системата. Те са гледали на всички това като на телевизионна игра – натискаш Undo и рестартираш", коментира Младен Владимиров.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


256
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
178
0
 
9
 
! Отговори
Събудете се преди 4 години
Ето защо полицията трябва да се отнася сериозно към наркотрафикът, а не да си мисли че закона за забрана на наркотици е пресилен и че никой не кара никой да ги взема на сила и затова да си затваря очите непрекъснато за това престъпление, стига наркодилърите да им дават процент от печалбата. Може утре да са вашите деца. Младежта ни се превърна в *** от това нещо. В Китай разстрелват за това.
177
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Да бе ,как така Елитните директори , на Елитните гимназии правят този "Бартер"..всеки ден се изявяват по ТВ ,дават акъли как да учат в другите училища? Г-н Стаматав ,къде сте да ни обясните този "научен" метод в образователната ни система -правиш провинения и те Награждават с елитна училище,а добрият ученик от кварталното училище чака да му подарят лаптоп ,че той наистина иска да учи
176
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Значи според медии и коментари отново са виновни политици, комунисти, русофили, русофоби, руснаци, путин, тръмп, САЩ, ЕС и т.н.... само манталитетът на българина не е виновен явно. Само възпитанието на българите не е виновно. Само родителските способности на българите не са виновни.Това е един случай, капка в морето! Жалко за Цветков, наистина много жалко, но той не е нито първият, нито последният убит от поредната ***.
175
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Е как така го местят и не къде да е, а в най- елитното училище на държавата- първа немска! Деца не могат да влезнат с отличен успех, а тоз влиза с корупция! Разследване веднага!! Скандално!
174
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Писане,писане.Не сте доволни и се възмущавате. По време на избори все ви лъжат или не гласувате.Едни и същи ви обират 30 години.Като не сте доволни протестирайте ама сте бъзливци.Затова е такива ще ви газят грабят и т.н.На прости хора /Миньо/ им дали пари от дрога и др.бизнеси.Децата им същите *** и прости.Спасява ги това че и народа е същия.По умните народи отдавна си сложиха ред в държавите и живеят по-добре и по- сигурна.
173
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До ПепиСтига,беееее,толкова хора са убити в катастрофи напоследък и дори днес,ама за тях не пишат по сто статии и по няколко дена в медиите,сега учителите и директорката са ви виновни и половината град ще обвините,заради този наркоман-убиец!Да не би учителката да е държала в ръцете си волана и да е гълтала наркотици,уляхте се вече!
172
14
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До РеалистХората ,които стоят зад Милен,са най-мощните,от които всички се страхуват в България и извън нея,те дори събориха ГЕРБ,ДПС неотдавна,със сигурност убиеца ще бъде наказан и е възможно дори да бъде убит рано или късно,но дано не закачат невинните случайни участници в този инцидент,защото не те са държали кормилото и не те са предизвикали катастрофата,нито майка му е виновна за тази катастрофа,тя не е държала волана.
171
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До БунтарСтига с тези диващини,да не се намираш в джунглата,че да нараняваш и убиваш хора?Няма да се изтрепеме помежду си,заради твоята жажда за изтезания!Имаме си полиция и съд.
170
2
 
20
 
! Отговори
Бай Ганя преди 4 години
Хайдути трябват на Майка България.Да се изправят срещу съвременната тираниядраги ми смехурковци
169
3
 
28
 
! Отговори
Бунтар преди 4 години
Разберете с писане в интернет няма да се случат нещата. Време е да се организираме по някакъв начин и да започне саморазправа. Например съда пуска някой индивид, като този на снимката. След месец-два той и/или съдията бива причакани някъде в тъмното. Режат се я крайник, я глава. Според заслугите... Следващите сами ще искат да ги вкарат в затвора!!
168
1
 
6
 
! Отговори
Ели преди 4 години
Не е ли достатъчно вече? Този процес се превръща в показателен.
167
0
 
38
 
! Отговори
Антрополог преди 4 години
Проблема с децата на внезапно и полузаконно забогателите "селяни" е ,че не признават закона в България.Повечето наследници отиват на обмен на опит или курсове в Европа и САЩ и там нямат дори глоба за изплюта дъвка на улицата.Защото знаят ,че мама и тате там са редови граждани и парите не минават за оправдание.
166
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Какво можеш да кажеш за тези лекнца, лигльовци!
165
1
 
23
 
! Отговори
Реалист преди 4 години
Повтарям и дано не съм лошият пророк. Родителите и на двете момчета ще ги надживеят, това ще им е присъдата. Иначе ще му дадат най-много 3 години условно и то вероятно към края на следващия главен прокурор.
164
3
 
28
 
! Отговори
КВО СЕ ПРАВИТЕ НА преди 4 години
учудени, бе? Къде сте спали до сега? Защо чинно си плащате под масата да ви записват децата в училища или ясли близки до вас и после се измъквате от личната си отговорност, че стимулирате проказата наречена "корупция в образованието" и сега се правите на моралисти и толкова много учудени как са записали богаташче в "елитна столична гимназия". Ми ей така. Не са по-различни от вас освен, че са с пари. А вие си ближете изпъкналите части на директори и "величия" и си се "чудите", защо ви клатят...
163
3
 
8
 
! Отговори
българите преди 4 години
Катастрофа е ЕДНО, убийство е ДРУГО! Две различни неща!!!
162
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Хъй колко е храсив.......
161
13
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Хюго Бос до 168При БСП бяхме 10 пъти по-зле. :)))))))
160
1
 
55
 
! Отговори
Нямам думи! преди 4 години
Как така те изключват от училище в 10-и клас и се озоваваш в Първа немска, където знаем колко трудно се влиза?! Страшна услуга са му направили родителите, още от малък да знае, че за някои всичко е позволено и законите не важат ... щом парата играе.
159
0
 
35
 
! Отговори
имам възражение преди 4 години
към заглавието. Много елегантно инсинуира, че "Кристиан блъснал колата", а трябва да бъде "Кристиан, причинил смъртта". За кинти ли, за много ли?