Сергей Навални напусна Германия, завръща се в Русия

Руският опозиционер не се страхува, че ще бъде арестуван
Обновена: 17 яну 2021 17:56 | 17 яну 2021 17:50, Веселина Йорданова
77
Сергей Навални напусна Германия, завръща се в Русия
Снимка: БГНЕС

Руският опозиционер Алексей Навални се качи в Германия на борда на самолет за родината си, предаде Ройтерс, като се позова на очевидци.

Навални ще се завърне в Русия за първи път, след като бе отровен през август и откаран за лечение в Берлин.

Руският опозиционер ще се завърне в страната, въпреки че властите обявиха, че ще го арестуват веднага след като пристигне по обвинение, че е нарушил условията по условната си присъда.

44-годишният критик на Кремъл заяви, че не страхува, че ще бъде задържан в Русия, защото е невинен. "Аз, арестуван? Аз съм невинен човек", каза той пред репортери, преди да се качи на борда на самолета на руската авиокомпания "Победа".

Самолетът вече излетя по разписание от Берлин и се очаква да кацне на летище "Внуково" в 19.20 ч. московско време (18.20 ч. българско време). Мерките за сигурност на аерогарата бяха засилени днес, а привърженици на Навални бяха задържани "превантивно" или спрени да отидат да го посрещнат. (БТА)

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


77
Още по темата: РусияСергей Навални
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
48
1
 
8
 
! Отговори
Друг Помнещ преди 3 години
Сега всички сили за сигурност ще трябва да го охраняват от всяка евентуалност, включително от това сам да си навреди, защото случи ли му се нещо целия лебедарски свят ще гракне срещу официална Москва. За тях е по-изгодно Навални да пребивава където и да е, само не в Русия. Очевидно обаче и немците не го искат и са го натирили обратно откъдето е дошъл - никой не обича предателите. Така че ситуацията е малко цуг-цванг, но вярвам, че Москва ще намери подходящия начин да го неутрализира.
47
7
 
1
 
! Отговори
панчо преди 3 години
До Активист на БСПне е трудно да намериш отговорите ако се поразровиш цялото спонсориране на този опозиционер е прозрачно до стотинка за разлика от тези които се опитаха да го отровятработата му е също както на всяка опозиция във всяка друга страна само че този изстински патриот си я върши много по добре и заради това е постоянно задържан тровен и притискан
46
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Навални измива лицето на Русия, на тая велика страна, пъшкаща под ярема на Ботоксовата борджия с Високите токчета.Да живеят нашите братя руснаци, борещи се срещу терориста и масов убиец.Лилипутин!
45
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Няма вечна гадост, всичко все някога ще рухне.
44
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Я елате пиленца при баткоооо
43
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонименаргументирай се защо е ***?кой да вдига изтребителите?тези на които пречи ли? те само по насилствен начин умеят да виреят
42
4
 
3
 
! Отговори
бай ганю преди 3 години
няма по смел и по голям патриот от Навалниестественно е кремъл да скалъпи всякакво обвинение за да го прибере след като не успяха да го ликвидират със отрова първо му идадоха разрешение за лечение извън русия за да може или да не се завърне за да пречи или завръщайки се да бъде опандизен със обвинение че поради живото спасяващо лечение е напуснал страната нарушавайки каквото си му измислят
41
1
 
8
 
! Отговори
Активист на БСП преди 3 години
,,Критик на Кремъл,, професия ли е ? Какво яде,пие тоя? Кой му дава пари за да е ,,Критик на Кремъл,,???
40
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Вдигайте изтребителите и убиите тая свня
39
4
 
6
 
! Отговори
Другарят Сергей преди 3 години
Самият факт, че редакцията е сбъркала името на руския пишман-опозиционер, показва доколко сериозно гледат на него онези, които са поръчали написването на материала.
38
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ботоксовото джудже ще отиде да го посрещне. Носи кофа с Новичок...
37
1
 
2
 
! Отговори
много преди 3 години
До До 24 МНОГО, МНОГО! Там ако се разходиш е РАЙ ! Само лъжат западнярите и като иде народа им до там им падат ченетата и искат руско гражданство! Може да проверите в статистиката колко западняри искат руско гражданство!
36
1
 
7
 
! Отговори
Поразяващата ръка преди 3 години
Ако бяха решили да го убият, щяха да го направят и в Германия, без да им мигне окото.Дългата ръка на Джуджето застига всички непослушници във всяка точка на света.
35
2
 
2
 
! Отговори
няма накъде преди 3 години
До Анонимен Ама кой да го ХРАНИ в Германия, бе чиляк? Естествено, че му пращат мънита само ако върши глупостите си в Русия! Та затова се връща-няма накъде!Те и наште милионери затова са с бизнес тука - там има правила и паричките бързо ще свършат!
34
3
 
3
 
! Отговори
леля пена преди 3 години
До Нострадамус Аз леля Пена - ВИП гледачка, ти казвам че е ЛЪЖА...Оди се пери... и се напръскай с ла.няната вода от плиска, дето пръскаха и премиеринЪт!
33
3
 
5
 
! Отговори
Bond преди 3 години
Тоя смехурко, никой освен либерастките медии не го брои за човек, камо ли да е заплаха за управлението Путин. Дори самият Путин не може да вдене, каква е тази истерия около Нефелни.Ако беше толкова "опасен" и "неудобен", дали някой щеше да му маже гащите със Старичок.Абе нали трябва да има храна за умнокрасивите ***...
32
2
 
2
 
! Отговори
Ленин преди 3 години
Навални ще бъде второто гюле изстреляно от крайцера Аврора към Зимния дворец!!!
31
1
 
4
 
! Отговори
А бакалъм преди 3 години
Аз залагам 20 евро, че ще то оставят жив поне известно време за парлама.
30
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Смел мъж..
29
4
 
4
 
! Отговори
Информиран.нет преди 3 години
На летището ще го чакат хората на Путин със съвсем прясна доза "Новичок" за добре дошъл. Повече пропуски в прилагането на Новичок нямало да бъдат допускани.