Англичанката Роуз убита с лопата, намерили я в плевнята

Открили убиеца в двора до пресен изкоп
Обновена: 19 фев 2021 09:52 | 19 фев 2021 09:44,
144
Англичанката Роуз убита с лопата, намерили я в плевнята
Снимка: Pixabey

Тялото на 60-годишната англичанка Роуз, която бе убита снощи, е открито в плевнята на къщата й в Ново село. Най-вероятно тя е умъртвена с лопата по особено жесток начин, сочат данните от първоначалните огледи на местопрестъплението. За убийството търновските криминалисти арестуваха 35-годишен мъж, който е направил признания.

Още по темата

Престълението бе разплетено в четвъртък след сигнал до кметството в Ново село, че британката не отговаря на пощенската служителка, пише "24 часа". Първоначално кметът Христо Христов изпратил до дома двама други заселници от Острова, който да проверят какво се случва с нея.

Англичаните заварили в имота непознат мъж край пресен изкоп, който побягнал през дворовете. Местният полицай и кметът намерили в плевнята на къщата безжизненото тяло на жената. Те повикали екипи от ОДМВР и тръгнали на обход с цивилен автомобил, за да търсят убиеца.

Открили го да се крие в къщата на самотно живеещ старец, с когото се познавали от преди. Задържан е и е предаден на криминалистите във Велико Търново. Направил е признания, че е убил чужденката от ревност, разказа кметът Христо Христов.

Разплитането на жестокото убийство продължава.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


144
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
48
0
 
3
 
! Отговори
Dnеs.bg преди 3 години
Това е целта - намаляване на приходите на републиката чрез новини като тази. Благодърност към Иво Славов. Може да са няколко милиона паунда но все пак са нещо. Пишете, не спирайте имаме нужда от ВАС.
47
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Даа, а по брой полицаи на глава от населението сме в челните редици на света. Къде се крият, какво работят и защо най-безсрамно си получават заплатите?
46
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не е смешно!Това са реалиите в Бг за 30 г "демокрация" от български тип!А, по селцата е направо "Дивия запад"!За да живееш на село ще ти трябва цял арсенал и поне две обучени кучета от "тихите" породи, дето може да влезеш но надали ще излезеш!
45
3
 
3
 
! Отговори
Шафъл преди 3 години
Лопата Пауър ,ойейеееее
44
1
 
26
 
! Отговори
Anonimen преди 3 години
Нали щеше да има полиция по селата, ама това така и не се случи. Кой, кой е виновен за това? Искаме оставки!!!
43
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А тя защо е прелъстила мъжа му!
42
2
 
21
 
! Отговори
БХК преди 3 години
Особености на етноса.Да бъде освободен,и награден от патрона си Банго Борисов,защитник и спонсор на етноса!
41
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Затова има смъртна присъда, ама ние я отменихме, щото сме големи либерали. Такива хора не могат да се поправят, напротив - стават още по-зли в затвора.
40
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
и ся какво ще правите с извършиля - течен или на калъп
39
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен48 Очаквайте протести от БСП и компания,срещу власта. Престъпност е имало и ще има ...но комунистът яхва всяка възможност, да се добере до власта и да краде
38
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
очаквайте показна акция с-у престъпността в района, с поздрави от каскета... и да не забравяте кой ви пази ей! идва доброволно "посочване" на из мекяри не " избиране" ние вече сме ги избрали за вас просто посочете най-удобния за вас... ай спете овцИ.
37
5
 
23
 
! Отговори
приятески съвет преди 3 години
Призив КЪМ АНГЛИЧАНКИТЕ в България:Не спирайте да давате пари на БАНГО ВАСИЛИЙ иначе ще заиграе ПРАВАТА ЛОПАТА!НЕ БЪДЕТЕ расисти каквито са българите и обичайте гражданите от индийски произход!Да живее либерализЪма,онанизЪма,Истанбулската конвенция и ЛГБТ обществата....либерали от всички страни
36
0
 
36
 
! Отговори
Даскал преди 3 години
На бас, че има и други престъпления зад гърба си, криминални регистрации и пр., ама си се разхожда на воля. И убива!Съболезнования на близките на нещастната жена.
35
4
 
5
 
! Отговори
Звигойн Фон Дьо Тен преди 3 години
Аз бях, обичах я
34
1
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И през 2015 в Маламир мъж от познатото малцинство уби, насили и ограби английска заселничка. Посегателствата срещу българки са още повече. Позор за страната ни, която не може да осигури здравето, живота и честта на самотно живеещи по селата жени.
33
2
 
14
 
! Отговори
в съдебната зала преди 3 години
Тя ме нападаше вербално на чужд език, а аз отвръщах с удари с права лопата...Моля да бъда условно осъден...че знаете ли още колко такива "самотни" англичанки има в България...ВРЕМЕТО Е ПАРИ...АЙ ШУКАРИЯ,ПАЛАМАРКААаа...
32
3
 
12
 
! Отговори
банго василий преди 3 години
Таз версия не е изненада за мен...аз я лупам,а тя ми ломоти на английски че ме обича...и накрая ми писна и я излупах с правата лопата....при неизбежна самоотбрана!!!
31
0
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Горката жена! - да дойде дотук, за да намери смъртта си.А престъпникът лъже на поразия. Ревнувал е парите ѝ, макар че едва ли са били големи суми.Съболезнования на близките. Ужасно е да загубиш близък човек и то по такъв начин.
30
1
 
43
 
! Отговори
Що е то ревност? преди 3 години
35 годишен *** абориген от местния табор "РЕВНУВАЛ" 60 годишната хубавица англичанка Роуз...Как ли пък не...приказки от ШЕХЕРЕЗАДА от ИНДИЙСКИЯ ЕПОС....
29
2
 
26
 
! Отговори
Мдаааа.... преди 3 години
Тя му говори на английски ,че го обича ,а той мургавелникът УДРЯ с ПРАВА ЛОПАТА...това си е чиста проба неизбежна отбрана...