Мъж преби до смърт англичанка във Великотърновско

35-годишният мъж убил 60-годишната жена от ревност
19 фев 2021 07:10,
37
Мъж преби до смърт англичанка във Великотърновско
Снимка: БГНЕС

35-годишен мъж преби до смърт 60-годишна англичанка в Ново село, Великотърновско. Жестокото престъпление е разкрито късно снощи.

60-годишната жена живеела сама в Ново село от около 8 години. В продължение на два дни никой не я видял. Не отговаряла и на телефона си, съобщава БНТ.

"Така изпратихме двама англичани да видят какво става с нея, които сварват там непознат мъж, който при вида им побягва през дворовете", описва случая кметът на Ново село Христо Христов.

Жената е открита мъртва в селскостопанска постройка. На място пристигат екипи на полицията, а местни жители организират обход.

"Започнахме обход на близките до пътя къщи, навързахме някои неща и търсейки дядо Георги, който си мислехме, че може да познава това лице, опитният инспектор веднага разбра, че дядо Георги има гости", разказва още кметът на Ново село.

Мъжът е задържан и по неофициална информация е направил самопризнания за убийството. Версиите за жестоката трагедия тепърва ще се изясняват. Пред полицаите обаче той признал, че е убил жената от ревност. Разследването по случая продължава.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


37
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
0
 
0
 
! Отговори
roma преди 3 години
като ти гледам досието не си нито от едната нито от другата по възраст. ако не разбираш от нещо по-добре не коментирай. и си включи телефона.
24
0
 
2
 
! Отговори
Дедо Шорош преди 3 години
Столетието на Ромското Включване.....
23
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
тоз от индийците ли е - оная прокудената каста дет никой не ги искал
22
9
 
1
 
! Отговори
Хохохоооо... преди 3 години
А, БЪЛГАРИТЕ КВИ СА БЕ , МОЙ ЧОВЕК..???НАЛИ ВИ ЗНАМ, КВИ ЛА"" НА СТЕ У ЧУЖБИНА И. ТУКА!!!
21
0
 
7
 
! Отговори
аз да ви обадя преди 3 години
Какъв 35-годишен , каква любовна драма- както пееше един шалгар "Мъни-мъни -мъни животът е пари..."
20
10
 
11
 
! Отговори
До 29 преди 3 години
Типичен комплексарски коментар...целящ да подцени английската нация и да ги изкараш, едва ли не по нисши от нас. Защото...нали...ние сме най великите.Комплексите на един народ...го дърпат винаги към дъното. А ние отдавна го дълбаем.
19
6
 
16
 
! Отговори
Китодар преди 3 години
Уви, в днешно време за англичаните нашите роми са като истински кралски джентълмени, имайки предвид как изглеждат и миришат 60% от сънародниците им по документи за самоличност. Справка - Садък Кхан, кмета на Лондон! 71860
18
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А 35 годишния мъж ли е дядо Георги?..Той ли е убиеца въпреки че е опитен инспектор?
17
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ревност?!Събирал е средства за изборите:)
16
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Сър Джеймсkу-ку
15
2
 
20
 
! Отговори
Гьобелс преди 3 години
Аааа ромите нагазиха форума.
14
4
 
10
 
! Отговори
Диана преди 3 години
До Банго БорисовПрав си, че англичаните ни имат за някакви *** в сравнение с тях - те са си шовинисти и то много голями - има хора, които са дошли в Англия преди 3 поколения, но никой от англичаните не се държи с тях като с англичани...Напрежението наистина е голямо, много комплексирани хора, все не могат да си намерят мястото, все някой им виновен, но защото англичаните са лицемерни с тях - не могат да им кажат нищо докато не избухне отново някой антирасистки протест...
13
2
 
13
 
! Отговори
Ф.С.В. преди 3 години
още ме напушва на смях-когато Зайков направи цялата Полиция и барети за смях!!!!
12
2
 
51
 
! Отговори
Банго Борисов преди 3 години
Не,тея са си виновни зашото не слушат като им се говори.В моето село има англичани семейство,и гам налите веднага ги наобиколиха.Ние им говорим,внимавайте,пазете се,дръжте ги на разстояние.Но те хич и слушат.Викат вие сте расисти и лоши хора.И първи дружки с Хан малите.Рано или късно,сакатлъка ще се случи.Никой не им е виновен.Таз новина не е изненада за мен.
11
6
 
3
 
! Отговори
Диана преди 3 години
До Анонимен9Не ти говоря за този случай, а за една позната - грозна и дебела, но от устата й се лее сласт...Цели се нависоко, значи! Правят я на луда мъжете, а тя била "влюбена" - срам и резил...Едно шофьорче се заплесна бая по нея, но тя - не! Не можела да се влюби в някакво шофьорче!...Тъпанарка! Ще си седи сама и ще я унижават както си искат, но не можела да живее без любов, значи...Ей такива "влюбени" *** и кучета да ги хванеш та не знам какво да ги направиш..Човек трябва да мисли малко.
10
8
 
25
 
! Отговори
ГРОБ за ГЕРБ преди 3 години
Ромулските лъжи са безкрайни ..както крадливоста на гербавите животни..
9
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ДианаКаква грозна сладострастница.Пребил я е за да и вземе парите.Дядото Георги и е бил съсед.
8
12
 
2
 
! Отговори
Диана преди 3 години
На дядо Георги явно не му допада сексуалната революция-да убиеш жена на тази възраст от ревност не си е работа..навира се където не му е мястото!..Много ниска култура имат някои-влюбват се като луди по хора, които явно нито разбират, нито ги разбират:ах,тази принцеса, ах,колко я обичам..Бе кой си ти бе?!На ти сега една принцеса!..Знам една грозна сладострастница, много влюбена в красавец, а той я преби и се пропи-накрая след 20г.брак я изхвърли,а тя пак търси "любовта" на място,което не е за нея
7
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Така е с либералната лЮбов! която замести християнските ценности.
6
2
 
15
 
! Отговори
Каскет преди 3 години
Лошо,лошо, остана сами лош матИриалъ. А с такъв материал трудно се върви напред. Стоим на едно място.