Каролев: Няма да има нов парламент, а нови избори

До края на април трябва да се вкара планът за възстановяване
13 апр 2021 22:20, Нели Христова
96

Ще има ли кабинет, който да актуализира бюджета при необходимост?

Повечето анализатори предвиждат актуализация на бюджета, но това не е необходимо да се случи сега. Това каза за "Денят ON AIR" икономистът Владимир Каролев и добави: "Планиран е по-голям бюджетен дефицит".

По думите му е проблем, че се харчат пари от бюджета за губещи предприятия.

"Проблемът с българския бюджет е структурен. Според мен няма да има нов парламент, а нови избори, но в това няма нещо опасно. Най-много се страхуват от извънредни избори ГЕРБ и служебен кабинет, назначен от президента", посочи Каролев за Bulgaria ON AIR.

Според него някои хора са гласували заради ИМВ или Васил Божков.

"Може би постоянно правителство ще имаме в края на лятото или началото на есента", подчерта още събеседникът.

От думите му стана ясно още, че към днешна дата трябва да се вкара до края на април планът за възстановяване.

"От гледна точка на бизнеса - те се интересуват от условията за правене на бизнес, не толкова от парите от Европа. Една от класациите, които чуждестранните инвеститори гледат, касае корупцията. Не е достатъчен само ниският данък", обясни Каролев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


96
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
52
5
 
7
 
! Отговори
Щирлиц преди 3 години
Още един червен експерт,много изпълзяха напоследък...
51
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До АнонименОоооо, моля те,Литва ,Латвия,Естония не са по-добре от България,повярвай ми,особено в Литва е ужас и именно те са държавата първа по смъртност на глава на населението,а не България!Не слушай пропагандата ,а реалните факти!
50
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Хе-хе...Къде си тръгнал ти да се сравняваш с Естония, Литва и Латвия. Това са много качествени народи, да не говорим, че естонците са първи братовчеди на финландците....
49
11
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Вземете и погледнете в ютюб някаквистатистически данни за страните в есза последните години и ще видите, чеБългария се представя посредствено.Някакви Естония, Латвия и Литва стоятпо-добре от нас, явно техните правителстваработят по-добре от бойковото.
48
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ДианаДианче, какво ще кажеш за случая осемте джуджета? И това не е единствения случай. И не само са ограбвани хората,но и увреждани,сега кой ще плаща лечението и нов бъбрек на момчето? Без пари пак ще се справят, като си намерят работа и работят, но те съсипваха хората психически и физически,като ги разболяваха и им отнемаха възможността за нормален живот,па макар и ограбени и по-бедни.ГЕРБ не е лоша партия,но твърде много си бяха разпасали кадрите,които вече застрашаваха и живота на хорат
47
13
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бойко ти не е постигнал никаквиголеми резултати. Икономиката сивърви въпреки него. Такъв е цикълътна световната икономическа система.България е на последно място в ес.
46
4
 
12
 
! Отговори
Диана преди 3 години
До Анонимен55Никъде по света не дават власт на зайците! Нека ги поогледаме, да видим какво ще предложат, какво ще направят - иначе току виж ни окрали до шушка /с добри общи приказки!/ Трябва да си спечелят доверието! Да понаучат малко управлението, пък тогава...ВИж Мая и Дончева са стари хрътки на БСП - но на тях можеш да вярваш толкова, колкото на БСП!...
45
7
 
4
 
! Отговори
Диана преди 3 години
До Трябваше да изберемБедни, бедни, ама можеш да отидеш на курорт и дори на ресторант - при БСП броеше хапките в хладилника, защото те правеха средна класа богаташи, които за три месеца си купуваха нова кола, например..Избута ни, Бойко от дупката,където ни завря БСПто..И защо спретнаха тези протести при такъв успех за България да влезем в Еврозоната?Как ще ми обясниш, че БСП избухнаха в обвинения за некадърност на Бойко след един такъв голям негов и на страната успех?Видяха властта да им бяга
44
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Аз не искам герберите да влизат в затвора или някой да ги преследва,мачка,ограбва или наранява, но може да постоят за малко на резервната скамейка, да видим Слави какви ще ги надроби,също и Татяна Дончева и Мая, ако не се справят и пак мачкат народа,да се връщат ГЕРБ във властта!
43
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
От Каролев и Хърсев много по-гаден е Хърсев....
42
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Такива прически ни правеха в 1-ви клас през 60-те години. Викаха им бретонче. Карол ти да не стана комунист бе та се постригваш по комунистически. Нема да се учудим ако си станал и комунист пълен си с изненади. Гъ..зиш се на там къде дуа ветъро.
41
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ПАРАШУТИСТЪТ...ХА-ХА-ХА....
40
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нека бойко да си състави правителството,никой не го спира, така е по конституцияи да го гласуват в новия парламент.Каролевци не са ни последна инстанция.И като не мине има и други партии ивъзможни коалиции.
39
5
 
4
 
! Отговори
Диана преди 3 години
До Див врачанинСамо така Враца! Никакво БСП! Само дето не заслужават такава чест да ги мразиш, те не заслужават да ги погледнеш дори! Не.год.ници....
38
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 37 Каква ти обич,, бе какви симпатий бе???Става въпрос за ПАРИ!
37
7
 
9
 
! Отговори
Диана преди 3 години
До Анонимен39Истината е, че това не е политизиране, а манипулиране на БСП! Всички мръ.со.тии идват от БСП и сие, защото драпат със зъби и нокти за властта, която не заслужават! Трябва да им спретнем един народен съд, че да мирясат май...То бива нагло.ст, бива, ама чак пък толкоз! Нека платят по 300000лв. за всеки съкратен без социална помощ пък ще ги видим тогава...И не бъркай комунизма с БСП - те са на разстояние светлинни години един от друг! Идеите на БСП са власт и пари! Чисто и ясно!
36
5
 
6
 
! Отговори
Див врачанин преди 3 години
До 7 ДианаВраца-ГЕРБ-31%.БСП-16%ВРАЦА мрази БСП!
35
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тиквата отива в затвора!
34
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Вече 32 години ни лъжат едни и същи като Каролев, Хърсев.
33
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тоя в какво качество се явява икоментира, пратеник на някакъвкрал ли е, наследник на Ванга иликакво? С едно изречение отмениизборите, за които отидоха милионии се харчели пари в губещи предприятия.Точно за това ще си ходи бойкото за да се провери дали се харчат правилно или не. Няма да правим избори през два месецасамо защото на някой си джо не му харесалрезултатът.