Москва твърдо: САЩ да стоят далеч от Русия и Крим

Американски военни кораби пристигнат в Черно море
13 апр 2021 12:17, Елка Василева
185
Москва твърдо: САЩ да стоят далеч от Русия и Крим
Снимка: архив, БГНЕС

Москва предупреди САЩ да стоят далеч от Русия и Крим, като каза, че опасността от инциденти е много голяма, предаде Ройтерс, като се позова на цитирано от агенция Интерфакс изявление на руския заместник-външен министър Сергей Рябков.

Още по темата

Два американски военни кораба се предвижда да пристигнат в Черно море по-късно през седмицата в момент на изостряне на напрежението в конфликта в Източна Украйна. Рябков определи изпращането на корабите като "провокация".

Рябков също така заяви, цитиран от РИА Новости, че Русия защитава и ще продължи да защитава жителите на източния украински регион Донбас, контролиран от подкрепяни от Москва сепаратисти, посочва Ройтерс.

/БТА/
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


185
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Великанът Путин се изпъна и каза твърдо "Ньет" на американците.
36
16
 
3
 
! Отговори
Не се променя писано преди 3 години
Никой не може да промени писаното. Русия ще нападне Америка с ядрен ракети през Тихия океан , за да изчезне от картата на света. Жалко, че и в Русия има свестни и невинни хора. Никой ме няма да се защити от радиацията, нито ние. Господ да пази човечеството от комунистическите феодали в Кремлин.
35
8
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
САЩ нямат пари за нова война. 50 милиона американци гладуват.
34
10
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В една гореща война Русия буквално ще премаже Украйна за 2 дни. И никой няма да и помогне, никакво НАТО, никаква Урсула. Но за какво и е на Русия да побеждава Украйна, какво ще прави с Украйна, или пък, не дай Боже, да избива с бомби и ракети цивилно население в Украйна както САЩ избиха с бомби десетки хиляди цивилни граждани в Българи и Сърбия?
33
17
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тея руснаци много за паднали. Ни военна техника, ни коли, ни пари. Така им се пада.Виждате ли, с тези два кораба как ги изплаши ха. Малееееее, чудно ми е само като няма твърда почва под краката, за колко ли време потъва една такава гемия.?
32
10
 
5
 
! Отговори
Зозо преди 3 години
Болен, Чуколина и Копейкин ще ходят ли да се бият в Крим и ДНР-ЛНР? Или още допиват остатъка от последната субсидия? :)))))))))))))))))
31
5
 
7
 
! Отговори
Българин преди 3 години
Предлагам да изискаме от Русия да спре да придвижва войските си! Това демократично ли е, а? За да се присъедини към нашите западни цивилизационни ценности Русия трябва да спре да придвижва войските си, иначе ние българите няма да я приемем за слугиня в клуба на богатите от голямото цивилизовано западно демократично англосаксонско семейство към което и ние принадлежим!
30
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Казах ли ви че старчето в Белия черен дом живее в 1962!Тоя ни спретна нова криза и понеже яко е зациклил, като нищо ще направи война. А това случи ли се НАТО ще бъде длъжно да се намеси, което веднага превръща конфликта в световен. Турция ще се извърти, защото Зеленски си мисли че ще му върнат Крим на него, но всъщност се готвят да я дадат на Турция! Вие виждате ли друга логика в това Ердоган да забрави, че искаха да го отстранят с преврат? Май най-тъ?пи и използвани ще се окажат Украинците.
29
11
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Тия "2 кораба", могат да занулят рушките групировки в цял кримнаш за около 2 часа....ако ме разбираш. То затова е и воя откъм масковските блата."Аха хах а ха ха на единия кораб е само Рамбо с картечницата, на другия е Робокоп, нали :D :DСамо да не им угасне тока като на Доналд Кук :D :D
28
3
 
4
 
! Отговори
до 18 преди 3 години
До За лъжата 18Съгласен факт е че всяко море в света е американско или натовско
27
22
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тия "2 кораба", могат да занулят рушките групировки в цял кримнаш за около 2 часа....ако ме разбираш. То затова е и воя откъм масковските блата.
26
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"респективно всяка една от държавите може и има право да покани или да даде разрешение за пребиваването на американски кораби в техни води."Би трябвало да ти е ясно, че САЩ не чакат покана, а заповядват на обезоръжените си "съюзници" да им осигурят коридор.
25
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Цели два кораба ахахахах толкова голяма подкрепа за Украйна.
24
0
 
18
 
! Отговори
.......... преди 3 години
Правилно! Да си гледат какво се случва и при тях, че това е страната с най-много дискриминация.
23
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Искаш да кажеш между националсоциализма и интернационалсоциализма?Почти няма, единствено националсоциалистите изтребват повече чужди народи, а интернационалсоциалистите предимно от своите. Но иначе голяма разлика няма.
22
21
 
3
 
! Отговори
Хахаха преди 3 години
Зпадът направи голяма грешка, че не остави ядренитехаръжия в Украйна.Сега джуджето щеше да ходи с кафяви *** постоянно.
21
4
 
7
 
! Отговори
За 17 преди 3 години
Каква е разликата между фашизма и комунизма?
20
17
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
За да няма войни с русопатите, предлагам всички русолюби да се изселят в нагорнонахуйск и да живеят под благодата на императорчето, като крепостници. Ние горките ще влачим евроатлантическото робство. :)
19
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До РаковскиС такива като тиквата подарил им милиарди за турски поток руснаците нямат нито една причина да идват тук те си постигнаха своето.
18
23
 
10
 
! Отговори
За лъжата 18 преди 3 години
Я да видим дали ми куца логиката.Русия няма никаква работа в суверенната държава Украйна.Не е в съюз с Украйна и не е поканена от Украйна.Черно море граничи с България Гърция и Турция-членове на НАТО както и САЩ.респективно всяка една от държавите може и има право да покани или да даде разрешение за пребиваването на американски кораби в техни води.Черно море не е частния басейн на Путин.