Москва твърдо: САЩ да стоят далеч от Русия и Крим

Американски военни кораби пристигнат в Черно море
13 апр 2021 12:17, Елка Василева
185
Москва твърдо: САЩ да стоят далеч от Русия и Крим
Снимка: архив, БГНЕС

Москва предупреди САЩ да стоят далеч от Русия и Крим, като каза, че опасността от инциденти е много голяма, предаде Ройтерс, като се позова на цитирано от агенция Интерфакс изявление на руския заместник-външен министър Сергей Рябков.

Още по темата

Два американски военни кораба се предвижда да пристигнат в Черно море по-късно през седмицата в момент на изостряне на напрежението в конфликта в Източна Украйна. Рябков определи изпращането на корабите като "провокация".

Рябков също така заяви, цитиран от РИА Новости, че Русия защитава и ще продължи да защитава жителите на източния украински регион Донбас, контролиран от подкрепяни от Москва сепаратисти, посочва Ройтерс.

/БТА/
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


185
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
57
13
 
5
 
! Отговори
АнонимеН преди 3 години
ТЕРОРИСТИЧНАТА КОМУНИСТИЧЕСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ ОФИЦИАЛНО ОБЯВИ ВОЙНА НА ФАЩ!!!БОЙДЪН ДА НЕ СЕ ДЪРЖИ КАТО СТРАХЛИВЕЦ АМИ НАПРАВО ДА ГИ ПОЧВА!!!!
56
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Много се иска на краварите отново да бъде заглушена апаратурата на някое тяхно корито за да опитат да схванат за какво иде реч. За сега определено няма да им се получи.
55
0
 
8
 
! Отговори
Bay Hoy преди 3 години
До За лъжата 18"Черно море граничи с България Гърция и Турция"Якоооо и с Гърция ли ?!
54
12
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Черно море и то ли стана руско, че Русия казва кой да стои далеч от него?Путин и за него ли има нотариален акт от баба си?
53
8
 
6
 
! Отговори
Striker преди 3 години
Няма как да ги "предупреждава". Черно море е +50% натовско. Така, че кораби на България, Турция, Румъния или която и да е друга натовска държава могат да си плават колкото и където си искат, в съответствие с международното право. И с оглед на поведението на Мужикистан, спрямо Украйна, натовското присъствеие в Черно море ще е все по-осезаемо. Каквото повикало, както се казва.
52
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
За да "спрат тока" на кораб от класа на Д.Кук, на ръждясалото су му трябва омп с големината на стая 3х3х3 метра. Но за русопатска вяра бронебойни куршуми нема. Вервайте си другарЕ.
51
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
При един конфликт между Русия и САЩ, Китай веднага ще си гепи каквото може от необятната шир.
50
7
 
11
 
! Отговори
Войната е неизбежна преди 3 години
За Русия е ясно, че да се договори с Америка - изобщо няма да се получи. Америка е държава построена изначално на насилие и убийства. Америка е основана на доктрината за Manifest desteny, тоест: ние имаме право на всичко, на нас всичко ни е позволено от съдбата, тази земя винаги е била наша, а индианците живееха на нея и затова ще ги избием и унищожим. Е, позволено е да мародерстват жалки васални държави като България, но с Русия не се получава.
49
6
 
4
 
! Отговори
до 45 преди 3 години
ами то по тази логика, досега да бяха направили комунизъм по цялото кълбо, щом няма кой да им се опре!!!
48
2
 
10
 
! Отговори
Ще бъдат ударени преди 3 години
Прави впечатление, че съименникът на Тед Карпентър, политик с "ястребова" репутация, заместник-министърът на отбраната, отговарящ за взаимодействието с Русия, Украйна и Евразия при Обама Майкъл Карпентър също призовава за сдържаност в наши дни. В интервю за "Форин Полиси" той каза: "За украинците е много по-изгодно да останат в тази безизходица, отколкото да ескалират и да бъдат ударени".
47
14
 
8
 
! Отговори
Зозо преди 3 години
А самолето-влекачът "Кузя", този горд Шлеп не може да достигне Черно море и на буксир :)))))))))))))))))))))))
46
9
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Пръдливото джудже го е страх от 2 кораба :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))"Заблуденото ми *** то ахахах. Тези два кораба ще изчезнат с едно щракване на пръстите. Това което мозъчето ти не може да вдене е, че самата поява на тези корабчета може да доведе до война между Русия и САЩ.
45
7
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Едно е сигурно - който посегне на Русия, със сигурност ще бъде унищожен.
44
9
 
5
 
! Отговори
За 34 преди 3 години
Не те знам на какво си а не е лошо да смениш дилъра.Русия никога няма да посмее да нападне Украйна.Колкото до това дали някой ще помогне-не само ще помогне, Ами тамън ще видиш на живо какво могат да свършат прехвалените ръждясали оръжия на Путин.От друга страна само *** може да иска война
43
2
 
9
 
! Отговори
Историк преди 3 години
америка е единственната страна която е използвала атомна бомба против човечеството.Неуспорим ФАКТ.Така че русия да внимава.
42
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
много ми е интересно, дали ще посмеят да ударят по американски кораб... а пък що да не ударят, после... крайно време е.
41
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Г-да анализатори. И дамите естествено. След като, в коментарите си разпалихте война между САЩ и Русия някой наясно ли е с потенциалът на военната техника с която разполагат тези две страни.Или се гордеете, че сме поръчали някакви там самолетчета и вече сме световна сила.
40
8
 
2
 
! Отговори
За 26 преди 3 години
Господи помилуй толкова ли си ***?Турция ли е обезоръжена или Гърция?САЩ Били заповядали-Абе ти май още си живееш в съветско време където Съветския съюз заповядваше а всички изпълняваха.За другия ***-Черно море не е и частно американско.Само че точно Путин няма право на никакви претенции там.
39
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
На Байдън не му се ще да започва президенството с провал в Украйна и провал със Северен поток 2, но ще му се наложи, c'est la vie!
38
15
 
7
 
! Отговори
Зозо преди 3 години
Пръдливото джудже го е страх от 2 кораба :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))Изкарал 80000 крепостници да плаши гаргите. Клоун.