Мъж заплаши двама с пистолет, не носили маски

Скандалът се е разиграл пред магазин
1 сеп 2021 07:39,
73
Мъж заплаши двама с пистолет, не носили маски
Снимка: Pixabay

Истински екшън в Стамболийски заради липсата на маски в Стамболийски. При скандал между трима мъже единият от тях извадил пистолет и го размахал срещу други двама. Причината –  не носили предпазни средста.

Свадата се разиграла пред хранителен магазин в града в присъстиврот на свидетели, сред които имало и деца. Тримата започнали да се обиждат и да разменят заплахи, пише „Марица“.

Още по темата
Според изданието участниците в скандала имали стар неразрешен конфликт. Мъжът с пистолета искал опонентите му да не го доближат поради факта, че нямали маски на лицата. Те обаче продължили да спорят и упорито отказвали да използват такива. Тогава въоръженият извадил пистолет и го размахал.

Всички хора наоколо се изплашили. Конфликтът се разраснал. Веднага бил подаден сигнал в полицията. Пристигналите униформени задържали мъжа с пистолета и го отвели в сградата на Второ районно в Пловдив. Още на следващия ден арестуваният се сдобил с наказание от Районния съд - глоба в размер на 200 лв.

На съдебното заседание се явил лично. Не признал вината си, казал, че може да е реагирал неправилно, но отрекъл да е удрял някого или да е отправял обидни реплики.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


73
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
58
0
 
1
 
! Отговори
Маскиран(по принуда) преди 2 години
Вчера ядох боб със зеле, имаше двама без маски до мен, напъна ме, изпуснах се, двамата паднаха без бой, без викове.
57
0
 
4
 
! Отговори
Селяндур с джип преди 2 години
До 64Ма те и немците не искат да работят за тая немска заплата, че се налага чак да си внасят афгани. Знаеш ли например, че ако афганите, турците и източно-европейците на запад спрат да работят, първото нещо, което ще колабира е хранителната промишленост?
56
2
 
1
 
! Отговори
До 62 преди 2 години
Експлоататори казваш?Ти какво очакваш? Да дойде немската фирма тук и да ти плаща заплата като на немец?Разбира се, че бизнеса търси по добри условия. За това се нарича бизнес.Явно повечко четеш Маркс, вместо учебниците по бизнес и икономика
55
15
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Жалко, трябвало е да ги застреля. Тези без маските са потенциални убийци на невинни хора
54
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
до 60: имаш грешни наблюдения за "инвестициите", аз ги наричам експлоататорите, твърде евтина работна ръка сме, за една и съща длъжност цифрата като заплата е една само че тука сме в лева а на запад е евро.....всеки си търси намаляване на фиксираните разходи макар и с недисциплиниран персонал, все ще намери 100 дисциплинирани, които ще му работят....
53
1
 
8
 
! Отговори
SS преди 2 години
И този битов инцидент е новина ? Някой като чуят за оръжие и се наакват. Хоплофобията ги тресе яко !
52
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 52Според теб японците са роби? Те още преди ковид ходеха с маски. Испанците ги гледам на Вуелтата. Всички с маски. Дори и децата??!! Между свободолюбие и вироглавство има разлика, ако не знаеш. Ами били сме най-бедни в Европа. Ама Монтана и Видин най-бедни в България. Ами най-малко ваксинирани и най-малко спазващи правилата. Въпрос на манталитет. здравно и икономическо състояние. Кой нормален инвеститор ще инвестира в район с такъв матреал?
51
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 58Маски не се носят на открито, ако се спазва 1,5м отстояние!!!!
50
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 49 - Кои мерки не са спазвали ? Били са на улицата ,не в магазина .
49
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Кричимлия - "Свадата се разиграла пред хранителен магазин в града" Все още маските са задължителни само в закрити помещения ,на улицата не .
48
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Май скоро няма да има места в лудниците, както е тръгнало. Лудите ще ни тормозят.
47
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Освен към маските да добавим и задължителното носене на патлак. Това е превенция с цел защита - ако някой срещне вируса да го гръмне преди да го е заразил. Съд за убит с оръжие вирус няма в закона. )
46
2
 
3
 
! Отговори
Възмутена преди 2 години
До Анонимен Не телевизиите, а политиците.
45
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 49Eдно време робите са носили маски ако не знаеш.
44
19
 
8
 
! Отговори
На преди 2 години
ативаксърите не трябва и от къщи да им се разрешава да излизат! На метри от вратата - в пандиза! При ромите!
43
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Важното е човек да е нахален и да не се оставя да го карат да носи маска.
42
23
 
14
 
! Отговори
Истината преди 2 години
Като разстрелят двама-трима мангъровисти и мерките ще започнат да се спазват и антиваксърската пропаганда ще секне. Тия наглеци разбират само от тоягата.
41
11
 
11
 
! Отговори
След преди 2 години
като от ковид се мре, а някой бълва слюнки срещу теб и вероятността да е заразен е голяма, значи си поставен в неизбежна отбрана. Напълно оправдавам тоя с пистолета. Другия път и по един куршум в капачката на коляното!
40
7
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Време е министъра да отмени носенето на маски понеже народа психяса.
39
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
За пореден път предизвикалите проблема се изкарват жертви. Правото на твоя страна, но нямаш ефективно средстава да си защитиш правото и се оказваш нарушител. Това лято на морето в съседен двор се настани компания от няколко ппишлигара. Тонколони, микрофон и "волуме на мах" турбо чалга и сръбско от 90-те. В съседните кооперации поляци, румънци, българи семейно. Викат полиция. Съставят им актове и нищо. Накрая цяла нощ пред подалите сигнала: задействане на аларми, пеене, викане.