Деси Банова може да познае мъжът, откраднал автомобила й

По думите й, преди да изчезне возилото, човек се блъснал няколко пъти в нея
Обновена: 26 дек 2021 15:15 | 26 дек 2021 11:09, Петя Славова
163
Деси Банова може да познае мъжът, откраднал автомобила й
Снимка: БГНЕС

Преди дни стана ясно, че колата на Деси Банова е открадната в столичен мол. Вече има и арестуван. До днес няма обаче нямаше официално потвърждение от полицията намерена ли е колата и кой и защо я е откраднал.

"Има образувано досъдебно производство. Има задържано лице. Установява се съпричастността на други", заяви пред Нова тв Марио Киричков от СДВР. По думите му задържаният е от така наречения "тежък контингент". Той е криминално проявен и осъждан.

Още по темата

"Такива автомобили не биха могли да останат дълго на територията на страната, защото са видими и не са масови. В повечето случаи се изнасят зад граница", заяви Киричков.

Банова коментира, че се надява на справедливост. "Много се надявах да има щастлива развръзка. Това е огромно безобразие – да се случи посред бял ден, пред очите на толкова много хора, на място с толкова камери. Няма как да мълчиш за подобно безобразие", заяви Деси Банова.

"Дотук органите на реда си вършат добре работата. Надявам се да има справедливост и възмездие за всички хора, които са пострадали по същия начин", заяви Банова.

"Не ми е известно към този момент автомобилът да е намерен, надявам се да не е извън България. Най-вероятно е в нечий гараж. Силно се надявам да бъде намерена", заяви Деси Банова.

По думите й много хора са я потърсили, след като нейният случай стана известен. "Страшно много хора ми писаха, телефонът ми прегря. Най-фрапиращият случай е на една дама, с малко бебенце, спира за 10 минути в същия мол, за да купи пюре за бебето. Връща се и колата я няма. Обръща се към охраната и те започват да й се подиграват, че явно е забравила къде я е паркирала", разказа Банова.

Тя е категорична, че може да познае човекът, който няколко пъти се е блъснал в нея, преди да изчезне луксозното возило.

Към момента трима са заподозрените, един е арестуван, двама се издирват.

Още вижте във видеото на телевизия Bulgaria ON AIR

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


163
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
54
2
 
13
 
! Отговори
бананова преди 2 години
какво я пишете постоянно? нея не я мислете. Тя чакаше своя спонсор и си го намери. Ще се оправи. Ние да го мислим
53
2
 
8
 
! Отговори
Асан преди 2 години
Банова е инсценирали кражбата да гушне застраховката.... П левню не и давал джобни пари :)))
52
1
 
7
 
! Отговори
Джипа е ... преди 2 години
..при мен. Десито може да мине вечерта да си Го вземе.Е...и през деня става :))))
51
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Дреме ми на Мия за Банова и нейната справедливост А, колкото до медиите - хора, пускайки непрекъснато информация за джипа на Банова, просто опротивявате на публиката си. Тези хора не будят симпатии. Хиляди хора вече написаха и казаха, че ако на тях им се случи това, няма да има разкриваемост
50
0
 
5
 
! Отговори
Край преди 2 години
Когато политиците правят затворени комплекси за себе си вместо да подредят държава в която сигурността е за всеки се получава това Деска. В Мексико богатите излизат на разходка с охрана с пушки - на там сме тръгнали и мъжа ти понагаше.
49
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Някак си не мога да й съчувствам откъде дошло, там отишло.
48
2
 
11
 
! Отговори
Край преди 2 години
Е ми нали Плевнелиев прави затворени комплекси - живейте си там идеално и не излизайте. Затворените комплекси са символ на социалното разслоение - като в латинска Америка. Е да де ама излизаш и ти крадат лъскавата кола - тия дето са извън затворените комплекси. Сърди се на мъжа си - той беше президент Той такава България прави.
47
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Петя Славова явно и до втори клас не е стигнала. За членуване не е и чувала. Тук ги избират май с тест за неграмотност. Двете с *** Христова държат първенството.
46
5
 
2
 
! Отговори
до 56 преди 2 години
Свери си информацията мила, ходи по сайтовете да видиш какви заплати се дават от 8к чисти до 15к. Който има акъл си изкарва парите честно и си копува каквото иска, а не си ги изчуква като разни репортерки...
45
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Стига сте окупирали новините с драмите на тези клоуни!
44
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Хилядите други откраднати автомобили не представляват ли интерес за Вас,та ни занимавате с мъките на тази празноглава златотърсачка?
43
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
тъз не е ли унъз дет таковата мъжо й нещо таковата ама май едно момченце загуби живот . . колко жалко а сега й откраднали колата, Господи и всичко около Бъдни вечер
42
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тая бръмчалка половин София я издрънча.Хване я някой баровец мандръса я 2-3 уикенда и после се върне при жена си, а наша Деса пак почва да дири някой с кешовица. Е пускаше и на сиромаси, ама красавци и то само за да я олабят, а не за сериозна връзка. Да *** на *** мекия, че ако и оН я зареже става страшно. Не в Нова ами и в Евроком няма да я вземат.
41
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И да познаете пак ще го пуснат.Цяла България го знае кои са.
40
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ах, каква драма. Клоуни.
39
1
 
12
 
! Отговори
Справедливост преди 2 години
Падение на настоящата журналистика...! Цала България иска да знае дали едно успяло семейство ще върне автомобилът си на стойност два достатъчно големи апартамента за четиричленни семейства. Всеки с парички е наясно за този риск. Живи и здрави!
38
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Защо ни занимавате с глупостите на една лека жена и съпругата й росица?!?!?!
37
4
 
3
 
! Отговори
Радой Ралин преди 2 години
Честита Коледа, г-жо Банева!
36
1
 
14
 
! Отговори
Курейшо преди 2 години
Топ новина , водеща новина , сензационна новина ?! Браво на DNES . BG , невероятни сте !!!
35
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Така правят умните жени...Да живеят балъците, иначе нема изгода...Впрочем и жените са и познати...