Джокович получил изключение, защото бил с COVID през декември

Сръбският тенисист е поискал да го преместят, за да тренира
8 яну 2022 12:08, Елка Василева
91
Джокович получил изключение, защото бил с COVID през декември
Снимка: БГНЕС

Световният номер 1 в тениса Новак Джокович получил медицинско изключение за участие на Аустрелиън Оупън, защото бил заразен с коронавирус през декември, обявиха адвокатите му в заявление в съда.

Още по темата

„Датата на първия положителен PCR тест бе регистрирана на 16 декември, 2021 г.“, споделиха те в заявление до федералния съд в опит да променят решението за отказ на визата му за влизане в Австралия.

Междувременно сръбският тенисист е поискал да бъде преместен от имиграционния хотел в Мелбърн, където е държан с още няколко играчи, за да тренира за Аустрелиън Оупън.

Спортни новини четете на Gol.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


91
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
49
4
 
7
 
! Отговори
В. преди 2 години
Държава на бивши рецидивисти депортирани от метрополията. Голяма законност. Да не говорим че не произвеждат нищо друго освен пэледно изкопаеми.
48
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Като гледам е получил затваряне в бежанско общежитие.
47
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
На 17 декември Джокович на ПУБЛИЧНО събитие е получил пощенска марка в PPT Museum Serbia. Т.е.той е бил официално потвърдено заразен докато е бил там. Гнус ме е от подобни 2ни стандарти.
46
11
 
16
 
! Отговори
Де е зората? преди 2 години
Аууууу....колко българи - сърби има тука... Забравиха как бащата на Джокович се нахвърли срещу Г. Димитров. Жалки хора.
45
31
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Явно Джокович е свикнал да е над правилата, но сега удари на камък. Може само да си представим какви ги върши в тениса.
44
25
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Май Жабокович не е във форма и за да не му се види излагацията на турнира направи всичко възможно да не го допуснат в Австралия.
43
15
 
29
 
! Отговори
11 преди 2 години
Да го махат тоя турнир от шлемовете и австралийците да си го наврът изотзаде. Не може да има такъв турнир без най-силния играч. Самият турнир става нелигитимен.
42
6
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Каква е позицията на другите тенисисти в турнира? Никъде нищо. Никой от тях не каза в прав текст Ноле не си прав, или Ноле прав си! Това мъже ли са, или жени?
41
8
 
22
 
! Отговори
До ... преди 2 години
Не на Джокович , а на ковидБЕЗУМЦИТЕ се смеят нормалните хора.При 95% имунизирано стадо тотални ограничения , периметър 4-5 км. и срок за излизане , КПП по пътищата и т.н. и ПАК БОЛНИ . Овцете , не си ли задават въпроса ,че някой от овчарите ги кръщава.
40
5
 
20
 
! Отговори
До gishena преди 2 години
Какъвто и да е Джокович, австралийските власти са "сложи най-гадното прилагателно тук". Като си карал вируса трябвало да се ваксинираш, защото си опасен за другите ваксинирани?!? Пълни "сложи най-гадното прилагателно тук" сте всички, които не разбирате че светът отива по дяволите заради вашия конформизъм.
39
18
 
29
 
! Отговори
Давай Ноле преди 2 години
Единственият достоен в спортният свят! Всички мижетурки чинно с ваксини барабар с наш Гришо, който горе доле преболедува тогава когато и Джокович. Гномите по-долу да си набият в главата, че има естествен имунитет, който е по-силен от 3+ нужните дози за придобиване на нищо, което обаче ти позволява притежание на сертификат. Що за *** трябва да си та да поддържаш фашизоидни правила и да плюеш Новак.Те и нацистите са вкараи маса правила, що па са им обявили война и никой не ги е спазвал
38
7
 
13
 
! Отговори
Muahaha преди 2 години
Изобщо не се съмнявам, че се е "заразил" ПОВТОРНО ама баш в Сърбия!Всекидневно излагане!
37
15
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Бил с ковид, ама друг път. Изобщо не се изолирал. Ходил нагоре-надолу с тайфата си. Явно в Сърбия е като в България. Ковидясалите си щъкат където искат.
36
15
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Супер, мачкай Ноле на корта и извън него!
35
23
 
24
 
! Отговори
aa1830 преди 2 години
Като няма AustralianOpen, да ходи на СрбиjaОpen. Има си правила, и някъде извън Балкана ги спазват.
34
24
 
25
 
! Отговори
... преди 2 години
Каквото и да реши австралийския съ в понеделник,авторитетът на Джокович е сринат,за което сам допринесе с шикалкавеното и шмекериите...
33
13
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Продължава с хитруванията и мишкуването. Прилича ми на онези наши бандити, които като ги окаушат веднага стават болни, вадят купен документ от ТЕЛК или родата им цялата е на легло и трябва някой да се грижи за нея. Балкански шмекерлъци!
32
0
 
14
 
! Отговори
23.12. преди 2 години
Бащата на лидера в световната ранглиста Новак Джокович - Сърджан, намекна в интервю за сръбска телевизия, че вероятно синът му ще пропусне Откритото първенство на Австралия през януари заради изискването на организаторите за задължителна ваксинация на участниците.Това е от 23.12.2021
31
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Сръбският тенисист ще бъде преместен след два дена. Първо към Дубай, после съм Монако.
30
6
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нали имал документ за автоимунно заболяване? Сега имал и за преболедуване (поне две преболедувания, по спомени); накрая ще извади и сертификат за пет ваксинации, направени още през 2018 година .......