Украйнското разузнаване е изнесло секретни документи от Киев

Действието се определя като проява, че Киев се готви да ескалира ситуацията
Обновена: 30 яну 2022 11:08 | 30 яну 2022 10:57, Ния Христова
99
Украйнското разузнаване е изнесло секретни документи от Киев
Снимка: БГНЕС
Украинското разузнаване изнесе секретни документи от Киев, съобщи Washington Post, позовавайки се на неназовани източници, предаде БГНЕС.
 
"Украинското разузнаване премести секретни документи и оборудване от централата си в столицата на безопасни места в западната част на страната", пише вестникът, цитирайки официални лица, пожелали анонимност.
Още по темата
 
Тези действия изданието определи като "външните прояви" на факта, че Киев се готви да ескалира ситуацията. 
 
Според вестника обаче западните служители са били "разтревожени от обществения скептицизъм" на украинския президент Владимир Зеленски, който каза по-рано, че вече не вижда по-голяма ескалация на ситуацията от преди. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


99
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
8
 
3
 
! Отговори
Звигойн Фон Дьо Тен преди 2 години
Утре сутринта в 4 Съветите нападат. Диктатора не държи 200 000 автоматчици току - така. Ще станем свидетели на нещо като китайско виетнамската война . навлизане на 70-100 км, унищожаване на инфраструктура. Така ще покаже на другите постсъветски републики, че не пуска от хватката.
35
0
 
5
 
! Отговори
СТАР преди 2 години
Лошото е, че бързайки допуснах някои буквени пропуски. Съжалявам и моля за извинение.
34
1
 
9
 
! Отговори
Василев преди 2 години
Какви предизвикателства има пред България, които не са оценени от българските политици?Първо може да сключим много неизгоден газов договор!Второ, ядрената енергия е поставена пред въпросителна, ресурсно, ремонтно, удължаване на договорите, и нови енергийни мощности!Трето , не е за подценяване и умрелия туристически бизнес, който може да бъде спасен от инвазия руски туристи, както беше направено по-рано!Четвърто, Лукойл е монопол на енергийния пазар на горива и може да манипулира цените!Джил!ЦРУ!
33
0
 
9
 
! Отговори
СТАР преди 2 години
"Украйнското" Кой ще вярва на пишещи неграмотно? Украинско, а не украЙско. Защо за щяло и нещяло блъскате това Й не е ясно. Всъщност може би, защото така неграмотно и говорите - украЙнците, полицаЙте подобни.
32
3
 
5
 
! Отговори
Същото преди 2 години
До Анонимен Ами поради що Русия да пощадИ Кримското ханство? Тия са отвлекли и продали по робските пазари в Османската империя стотици хиляди хора - и от Полша,и от Русия. Полша също до към 17-ти век е васал на татаро-монголите. Това с Крим е същата Реконкиста като в Испания и Сицилия.
31
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Как точно Украйна мисли да ескалира ситуацията, ако изнася секретни документи от Киев? Украйна сама себе си ли ще напада?
30
5
 
13
 
! Отговори
Пресметливо преди 2 години
Като пресметливо еврейче Зеленски накрая се е досетил,че в края на краищата става въпрос за парииии. През последните 2-3 години Украйна е пропуснала към 3 милиарда инвестиции и над 2 милиарда от туризъм. Градовете на 30-40 км от Донбас и Луганск опустяват защото населението се изселва и производствата замират. За оръжия,учиния,логистика,бойна готовност Украйна е потрошила към 3-4 милиарда на вятъра. Собственото му разузнаване е проамериканско и го манипулира.
29
8
 
4
 
! Отговори
Василев преди 2 години
Ако американците навлязат по-дълбока в украинската държава, икономически, политически,енергийно, военно, тогава се отваря картбланш на Ердоган и му се развиват малко ръцете на Балканите и в Черноморския регион!!!САЩ ще се опитат да привлекат Турция пак в американското гнездо на световната геополитика!!!Агент Матилда Хъдълстоун!ЦРУ!!!
28
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Жалко, че колегата Боби отсъства. Като руски познавач щеше да е добре да чуем експертиза му за ситуацията. :)
27
8
 
2
 
! Отговори
Василев преди 2 години
Това не са просто някакви поредни геополитически преговори между Русия и САЩ, вече говорим за физиологическото и биологическото оцеляване на руския народ, култура и алтернатива на англосаксонската перфидна световна мрежа за контрол,манипулация и зависимости!!!Агент Сара Мишел!ЦРУ!!!
26
3
 
3
 
! Отговори
Василев преди 2 години
Русия ще се опита да привлече в дипломатическите преговори европейски страни като Германия и Франция, които са по въздържани и не искат ескалация на европейския континент!!!Агент Лайъл Фланиган!ЦРУ!!!
25
5
 
7
 
! Отговори
само питам преди 2 години
Новорусия ли ще се казва новата руска република която ще се създаде на територията на днешна ***?
24
7
 
7
 
! Отговори
запознат преди 2 години
По всичко личи, че след няколко месеца в Киев ще се пазарува само с руски рубли!
23
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Без помощи от ЕС, МВФ и САЩ тази псевдодържава не може да съществува.
22
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Украинското разузнавач съобщава за всичко в централата у Вашингтоне.
21
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тактиката на НАТО беше да демотивира замръзналата руска армия на границата. И се получи, деескалацията е факт. Остава въпросителната, какво печели НАТО от това? Защото Русия раздава паспорти и получи това което искаше... санкциите не действат. :)
20
5
 
3
 
! Отговори
Василев преди 2 години
Един от най-важните въпроси, който трябва да реши американската държава,американската дипломация и тайни служби, от кризата между Украйна и Русия , това е откъсването на колкото се повече европейски държави от руска енергийна зависимост!Агент Линда Първати!ЦРУ!!!
19
0
 
7
 
! Отговори
пфффф преди 2 години
Наистина ли ще напишеш "украйнското" бе, naтко неграмотна...
18
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Баси тайните служби имат тия!?! Цялата им работа ли е такава циркаджийска?
17
8
 
2
 
! Отговори
Василев преди 2 години
На пето място, когато имаш балистични ракетОт сега нататък, когато се водят преговори между велики сили, каквито са САЩ и Русия независимо за какво ще става на въпрос, за суровини,пазари,геополитика,международни договори и т.н., ако американците разположат балистични ракети в Украйна те ще влизат в преговорите с едни гърди напред и с един американски надървен член!!!Агент Ксара Миранджа!ЦРУ!!!