Боян Чуков: Следва фаза 2, Киев и Одеса ще паднат

САЩ вкараха в прегръдка Китай и Русия, смята анализаторът
25 фев 2022 09:06, Александър Попов
82

"Мъдрите американски анализатори предупреждаваха за тази ситуация още през 2008 година. Обясниха, че Украйна е най-червената от всички "червени линии" за Руската федерация. Тогава имаше категорично световно доминиране на САЩ и не слушаха предупрежденията", коментира анализаторът Боян Чуков пред Bulgaria ON AIR.

Той посочи, че първата фаза на операцията е приключила, следва фаза 2 - руснаците ще влязат в Киев, Одеса също ще падне. Чуков коментира и последните изказвания на Байдън и Зеленски.

Още по темата
"В думите на Байдън четем между редовете - "Ние се отказваме от Украйна, ще ви подкрепяме, но американските въоръжени сили няма да се намесват. В последното изказване Зеленски заяви, че иска да говори с Путин и че Украйна може да остане неутрална държава. Той в момента разбра, че е оставен сам", каза Чуков.

Според него обявените санкции срещу Русия реално укрепват позицията на Путин.

"През последните седмици американските медии започват да извеждат Доналд Тръмп на преден план. С тази своя политика САЩ вкараха в обща прегръдка Китай и Руската федерация", коментира Чуков.

И отбеляза, че китайски кораби навлязоха в териториалните води на Тайван, а китайски самолети навлязоха във въздушното пространство.

И добави, че пренареждането в световния ред е факт, започнали са го Китай и Русия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


82
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
11
 
31
 
! Отговори
Много прост преди 2 години
Анализ. Украйна е доказателство, как с някакви мижави пари няколко милиарда грешни пари, сигурно и България има дял от тях, се прави марионетно правителство, което отклонява още пари, за да създаде тази ситуация... Същото е и при нас, нима някой има усещане, че нещо се промени... В Нато сме, защото ни изнудват с Кърджали, етнически...В момента, в който не сме в Нато, ще се случи този сценарий... Така, че това, че трябва да има референдуми за важните неща, забравете... България е пионка...
7
34
 
18
 
! Отговори
Ще има разплата преди 2 години
До Атанас ВелмазовЧуков е за затвора за държавна измяна като всички агенти на КГБ в България.Кой си ти че да говориш от името на Българската нация?Ген. Колев сигурно се върти в гроба като пумпал.Те и тогава бяха тръгнали да ни "освобождават" ама 30 хил останаха завинаги в Добруджа.Последва Брест Литовския мир с което Украйна се появи на картата.Това е началото на края на Путин!!!Никога вече няма да може да задържи Украйна дори и да успее да я превземе.
6
29
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Изперкал, русофилски кacкет... Това е Чуков.
5
5
 
11
 
! Отговори
анонимен преди 2 години
Боян Чуков е умен, но, ако не е русофоб, се присъединява към русофобите. Това са тенденциозни хора. Война се задава, ако не е започнала всъщност. Ако избухне Трета световна война, този път наистина ще се мре от глад. Пандемията не можа да докара нещата до това, но конфликтът Русия-Украйна може и да го направи.
4
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Гледам неадекватни същества да говорят глупости по тивитита.
3
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тайванците и те сами, къде са инвеститорите на чипове
2
34
 
14
 
! Отговори
бат Наско, преди 2 години
Този път Жужи яко се обърка. Вярно че Байдън е мек, но това няма да продължава още много. А ковчезите вече пътуват към матушките
1
11
 
59
 
! Отговори
ТТТ преди 2 години
Един свестен и разбиращ анализатор. Браво на Боян Чуков