9 жертви на руския въздушен удар срещу военна база близо до Лвов

Там работят чуждестранни военни инструктори
121
9 жертви на руския въздушен удар срещу военна база близо до Лвов
Снимка: БГНЕС

При руски въздушен удар срещу военна база близо до град Лвов в Западна Украйна са убити девет и ранени 57 души, съобщиха военното управление в Лвовска област и кметът на града Андрий Садови, цитирани от световните агенции.

В поразената при удара база в Яворов, която се намира близо до полската граница, работят чуждестранни военни инструктори, каза украинският министър на отбраната Олексий Резников, цитиран от Ройтерс. Не е ясно дали някой от тях е бил на мястото по време на атаката.

"Русия атакува Международния център за поддържане на мира и сигурността близо до Лвов. Там работят чуждестранни инструктори. Информацията за жертвите се изяснява", посочи Резников в пост в интернет. /БТА/

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


121
Още по темата: Войната в Украйна
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
3
 
16
 
! Отговори
и какви преди 2 години
До Анонименрепарации до сега е платила америка за либия,сърбия,афганистан,виетнам ?? айде обясни кой и как ще принудят русия да плаща ....просто технически ми го обясни !! значи някакъв си съд казва те да платят но русия отказва и после кой и как ще ги принуди ??те северна корея не могат да изнудят или иран ти за русия говориш
31
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Наемници и "доброволци", чухте ли?
30
2
 
10
 
! Отговори
селянин преди 2 години
до 37 а дали ама нада ли руснаците могат да издържат при тия санкций коко си искат ама я питам коко предприятия вчера спряха производство поради липса на суровини у европата ходи си купи една ал плоча от складовете у нас ами нема другарю
29
30
 
12
 
! Отговори
?? преди 2 години
Стискаме палци Руснаците да се освободят от Путин. Дано успеят горките. Иначе стават като Северна Корея. Горките Руснаци.Вече няма да имат свобода да пътуват в чужбина, да пазаруват вносни стоки или да гледат чужда телевизия.Платените про-Путински *** са класика във форума на Днес. Желаем им съдбата която имат в момента да продължи за тях дълго.
28
19
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 34 "Това по скоро е една Хубава новина,с унищожаването на поредната доставка на оръжие от западните лицемери за Украйна се предотвратяват огромен брой жертви,нека такива удари станат ежедневни!" РЕПАРАЦИИТЕ, които руските терористи ще трябва да плащат за нанесените щети, ще бъдат ГИГАНТСКИ. Ще платят за ВСЯКО НЕЩО, което са повредили или унищожили. ПОКОЛЕНИЯ руснаци ще бъдат принудени да ги плащат.
27
19
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 26 "Нямат работа там." оооох, путинофилче ме "уверява", че защитниците от агресията на Кървавия Касапин, нямали "работа" да търсят начини да му се опрат. Направо се просълзих от вашите "мнения". П.С. Търсете си нов господар. Сегашния ви скоро отива в историята.
26
7
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Това по скоро е една Хубава новина,с унищожаването на поредната доставка на оръжие от западните лицемери за Украйна се предотвратяват огромен брой жертви,нека такива удари станат ежедневни!
25
2
 
20
 
! Отговори
селянин преди 2 години
не знам ама преди дни удариха уж детско отделение което после стана родилно после за психично болни а накрая показаха как са наредили дограмата цяла целеничка и една кофа боя за кръв и ужаст емче не ви вервам друзя демократи ползвате стари кадри на россия 24 и след тва ги лепвате уж били от харков и не знам къде си
24
10
 
18
 
! Отговори
Русия преди 2 години
Начи са 90 пукнал наркуманци.Нищу ФАЩ ши си надрусат нови.
23
6
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Баааам. И 'помощ' за 100 милиона в оръжия заминА! Барабар с инструкторчеАта!
22
4
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Осем жертви хубаво,нека сега марионетки на клоуна Зеленски ни осветят колко обурудване и на каква стойност отидоха в отвъдното?Това е пореден урок за тоя които се опитват да наливат бензин в огъня предоставяйки железа и оборудване на една загубена кауза!
21
4
 
30
 
! Отговори
Anonimen преди 2 години
Другата новина е, че днес по бензиноколонки в САЩ са били разлепени стикери с Байдън "I did that", сочещи високите цени на горивото.
20
6
 
39
 
! Отговори
мдааа преди 2 години
Миротворците ги умиротвориха. Това чака и всяка доставка на оръжие.
19
6
 
35
 
! Отговори
Руски терорист преди 2 години
Ако имаше руски терористи, досега нямаше да има един жив украинец дето да говори врели некипели.
18
18
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Инструктори Писането на книга не е като писането на опорките на Кремъл.
17
5
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Точно това целеше Байдън! Да има война между Русия и Украйна, за да наложи санкции на Русия, пък и Русия да разгроми Украйна, защото пречи на Байдън
16
18
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 10 "Какви са тия чуждестранни военни интруктори? Какво правят там?" Обучават украинските военни как да се противопоставят на руските терористи. Що, вие какво си представяте, че правят?
15
46
 
9
 
! Отговори
Русомраз преди 2 години
Слава Укаiнi !!! Руските opки ще горят в Ада !!! Путин и всичките му тpoлoве - Господ ще ви накаже !!!
14
1
 
36
 
! Отговори
Инструктори преди 2 години
Какво инструктират тези международни инструктори? Направо вече се забавлявам с тия статии. Почвам да си записвам заглавията и ще напиша една книга след войната. Ще се казва Пропагандата и хибридната война.
13
4
 
27
 
! Отговори
Щирлиц преди 2 години
Днес 9 инструктори,утре всичките!Амин!