Радева признала, че полицаи от 4-то Районно занесли стълба на Семерджиев

Той изгубил ключовете си при катастрофата
7 юли 2022 19:20, Нели Христова
364
Радева признала, че полицаи от 4-то Районно занесли стълба на Семерджиев
Снимка: Facebook

Симона Радева от столичното Първо районно управление, за която се предполага, че е била заедно с Георги Семерджиев по време на катастрофата, му е осигурявала "полицейски чадър", съобщават от БНТ.

Още по темата

Тя е пътувала и друг път с него, за да не се стига до проверки от полицейски патрули.

По време на разпита ѝ Радева е разказала, че след катастрофата полицаи от 4-то Районно управление са отишли до автомивката на Семерджиев, откъдето са взели стълба и са я занесли до апартамента в "Лозенец", където е живеел.
С помощта на тази стълба Семерджиев се е прибрал през прозореца, тъй като няма ключове. Те били изпаднали при катастрофата и са намерени от разследващите по време на огледа.

Според източници на БНТ, Радева е имала връзка със Семерджиев и го е допускала до секретна информация от службата си. Когато не е била на работа, е оставяла радиостанцията си и така той е можел да подслушва работата на полицейските служители.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


364
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
306
0
 
4
 
! Отговори
Католик преди 1 година
Полицията е пълна с такива престъпни урволяци.Да се направи чистка и да бъдат назначени в "обществени" домове.
305
1
 
4
 
! Отговори
Инкогнито преди 1 година
Според мен тази друс.алка не е минавала нито през школата в Симеоново, нито на курс в Пазарджик или Варна.А е спусната лично да обгрижва и обслужва Семерджиев
304
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Пълни измислици. Защо не признаят, че са се опитали да го покрият? Освен това, да си мислите, че тази жена е нещо повече от лице за контакт е абсурдно. Тя ли е главата на мафият в Бг? Тя ли върти целият бизнес? Абсурд. Колкото и да ми е антипатична, в момента тя е изкупителна жертва за цялата корупция в 4то Районно и всички останали районни.
303
0
 
12
 
! Отговори
Малоумна работа преди 1 година
Аз по-*** история не съм чувала. А това със стълбата да катери през прозореца за да се укрива вкъщи е като от виц. Иначе жената, че си е едно к.ве си личи от далече. Нищо чудно и да и е сводничил. Те повечето са влюбени в сводниците си, а с истинска униформа и клиенти с такъв фетиш ще се намерят
302
4
 
4
 
! Отговори
До 325 Тук преди 1 година
Това дето го описваш се отнася за Сороските НПОта които подкрепят и защитаеат убийци, наркобосове, дилъри, крадци от етноса и всякакава престъпна криминалнаИзмет и плащат на наркозависимиГендарТролове като тебе да драскат по весниците
301
3
 
10
 
! Отговори
Тук преди 1 година
Някой възхвалява Възраждане. Те са проект не за управление, с за създаване на несигурност и недоверие, разделение и разбиване на държавността. Това са целитф на Руската империя ужким помагайки ни ни завладява. Четете Захари Стоянов, Раковски, Левски.
300
5
 
12
 
! Отговори
Пенсионер преди 1 година
Баси мамата..! Не може да бъде.Рашков да подава оставка и да се маха за винаги от политиката.Има бая грижи по край 19-те имота.
299
1
 
14
 
! Отговори
Държава преди 1 година
ПР.оКаза. Крадци убийци, предатели, лентяи. Политически и управленски елит.Не е от вчера, не е от днес.
298
15
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Добре дошли в балканското политическо блато! Поради липса на доверие и алтернативи желая на Възраждане абсолютен успех и ако успеят съм отново в България!
297
2
 
11
 
! Отговори
= преди 1 година
До АнонименДа прав си,много грозни вежди и устни!
296
4
 
3
 
! Отговори
рибока преди 1 година
Е,някой трябва да е виновен,но няма как да е тя след като не е с обвинение по приказките на обществото,които все още не са НИКАКВО доказателство,въпреки нечии напъни.
295
42
 
3
 
! Отговори
рибока преди 1 година
Това "признание" води до НИЩО,тъй като ако полицаите са знаели щяха да го закопчеят след като търсят по това време неизвестно за тях лице,а за нея само СЕ ПРЕДПОЛАГАЛО,че била в колата му.Големи доказателства,няма що.Медиите го разсипаха това момиче заради една стълба.
294
0
 
16
 
! Отговори
До 312 преди 1 година
Коя е тая спокойна и бяла държава?
293
0
 
69
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Айде към Сливенския затвор, моме! Изнасяла секретна информация, оставяла си полицейската радиостанция на престъпник, злоупотреба със служебно положение, пряко съучастие при убийство на повече от 1 човек и възпрепятстване на полицейско разследване!!! Синята лампа и полицейската стоп-палка в колата на Семерджиев вече е ясно откъде са.
292
12
 
20
 
! Отговори
Шерше ла фам преди 1 година
Както винаги в дъното на всяко зло стои жена.
291
3
 
21
 
! Отговори
Бай Илийчо преди 1 година
А бря ? Кък мислите ? Дъл пуска отзад ? Нищу лично ба просто питам от любопитство ?
290
4
 
17
 
! Отговори
Бай Илийчо преди 1 година
Дудучета дъли прай? За едно аверче питам ?
289
2
 
25
 
! Отговори
Пешо истината преди 1 година
Сигурен съм че в момента Веско Маринов се поти при записи на ремикс на родната полиция ни пази. А муза му е неотразимата "полицайка" или каквато там
288
6
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тоя дано изгние в панделата, но преди това бай Ставри да му направи девствената халка на попски ръкав. За полицайката - не е виновна тя а женските полови органи с мъжки имена дето нямат топките да застанат срещу *** на модерната политика и допускат жени до постове в полицията, армията, правото и т.н.
287
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Казвам Ви, тоя няма пукнат лев. Иначе, щеше да си плати горивото, не да го краде и да викне ключар за вратата.