Тръмп: Вярвам в двата пола, има мъже и жени

ЛГБТ се е вкопчила в тази расова теория
25 юли 2022 14:38, Александър Попов
101
Тръмп: Вярвам в двата пола, има мъже и жени

През уикенда Доналд Тръмп се обърна към младите хора на митинг във Флорида и каза за ЛГБТ общността: "Тази общност се е вкопчила в лявата джендър идеология и токсичната расова теория", съобщи Fox News. Ние вярваме в два пола. Има само мъже и жени."

"Не можете да се доверите на тези хора, на които не бихте позволили да гледат децата ви и за 20 минути. Така че защо трябва да им позволяваме да обучават милиони американски ученици в продължение на дни или дори години?", посочи той.

Бившият президент на САЩ Тръмп също така заяви за транссексуалните лица: "Трябва да въведем строги забрани за преподаване на расови, сексуални и политически елементи, които могат да бъдат неподходящи за децата, живеещи в САЩ".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


101
Още по темата: Доналд Тръмппол
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
5
 
28
 
! Отговори
Нема лабаво преди 1 година
Тръмпи е чешит, което не му пречи да се придържа към фактите. А левундерите никак не обичат фактите и неумолимите закономерности в природата и общгеството, доказали са го и с приказките, и с делата си през последното столетие. Особено с кървавия запъртък социализъм, заради който са умрели преждевременно и в страшни мъки поне 100 милиона души. И сега със стремежа да наложат болното и уродливото като норма в западната цивилизация. Ще се провалят, защото нищо не могат да градят, само рушат.
4
4
 
31
 
! Отговори
смях преди 1 година
Бай скрудж, го изпързаляха пощите в САЩ. И го направихда доооста добре. Не случайно сега сложиха еконтий на водеща позиция в нашия кабинет.
3
8
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Симпсън е велик, както винаги
2
16
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Бай Дончо си изтърва шанса. Кукловодите много хитро го финтираха с ковид постановката. А може и директно да са му казали "избирай"...
1
5
 
49
 
! Отговори
смях преди 1 година
Скрудж, подкрепям те. И аз вярвам че има мъже и жени. Точка.