Емили била настанена в самостоятелна килия, далеч и от мъжете, и от жените

Малко вероятно е по това обвинение Емили да влезе в затвора
9 апр 2023 15:37, Нели Христова
128
Емили била настанена в самостоятелна килия, далеч и от мъжете, и от жените
Снимка: Димитър Кьосемарлиев

Емили Тротинетката е в самостоятелно жилищно помещение, тоест килия в пловдивския арест, съобщават от "24 часа"

Повод за питането станаха десетките коментари и дори бъзикни във Facebook в каква килия е Емили. Някои предположиха, че "е в мъжка, други - в женска, а трети - по средата". Оказва се обаче, че пловдивските служители на съдебната охрана и местата за лишаване от свобода са взели най-разумното решение - да я настанят сама в килия, далеч и от мъжете, и от жените.

По лична карта 21-годишната блондинка се води Даниел Йорданов, но се представя като Емили Йорданова. Самата тя се определя като лесбийка, която живее в семейна триада, или още в полиаморна връзка. В тази връзка са 36-годишният Тихомир Рангелов, който нашумя покрай участието си във "Фермата". Тогава той беше гей, който имаше дълга моногамна връзка с мъж. После стана блондинката Мелиса и започна процедури по смяна на пола, включително с хормонални медикаменти. Отслабна много и мускулите му на фитнес инструктор и експерт по здравословно хранене, се стопиха. През миналата година обаче Мелиса отново стана Тихомир. Причината беше, че искаше да сключи брак с Емили, а както е известно, нашата конституция не разрешава еднополови бракове.  Дали обаче е възможен този брак не е много ясно, защото по лична карта пък Емили се води мъж.

Тихомир обаче може да се ожени за третия човек в тяхната полиаморна връзка - Елизабет, която е бисексуална. За любовта си тримата споделят обстойно в ютюб канала им и много хора се радват на хармоничните им отношения. Самите Тихомир и Елизабет казват, че са моногамни, а в триадата само Емили има любов и извън връзката.

Щастието им обаче помръкна преди няколко дни, когато 21-годишната Емили, добила популярност и с прякора си Тротинетката, заради скоростта, с която хвърчи по улици и магистрали, от няколко дни е в пловдивския арест. Тя беше задържана заедно с други двама т.нар. инфлуенсъри - Чеченеца и Тошо Куката. Тримата се гавриха с младеж със специални  образователни потребности. Клипът, на който се вижда как те водят момчето като куче и му хвърлят чаша, за да им я донесе, възмути стотици хора, а прокуратурата повдигна обвинение на тримата за хулиганство.

Малко вероятно е по това обвинение Емили да влезе в затвора, защото има чисто съдебно минало, няма други криминални прояви, и най-вероятно наказанието и би било условно или административна глоба.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


128
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
81
1
 
18
 
! Отговори
До 82 преди 1 година
Ми то си има биологичен пол. Пише го в личната карта и в акта за раждане. Всъщност, цялата държавна машина се съобразява само и единствено с него. :-)
80
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не мога да реша, да се смея ли, да плача ли. :-)
79
3
 
12
 
! Отговори
??? преди 1 година
До Аз - Тогава на какво да вярваме? В друго интервю сам заявява, че си е нормален мъж, но се прави на травестит, защото му плащат за това. Дали пък наистина сам не знае какво създание се е родил?
78
1
 
7
 
! Отговори
Йордан преди 1 година
Време е да се въведе понятието "биологичен пол" и разни такива, които не знаят какво са, да бъдат съдени и третирани според това, какви са се родили.
77
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Жалко. Биваше да го(я) пуснат при останалите затворници. Няма значение мъже или жени. И в двата случаи щяха да го обработят добре това същество
76
3
 
9
 
! Отговори
Защо?! преди 1 година
Когато разни хулигани закачат на улицата някое хубаво момиче, злобните лелки и баби съскат след нея, че сама си е виновна, защото се е облякла предизвикателно. Така постъпват и в случаите, при които нищо в поведението и облеклото на момичето не е предизвикателно. Изобщо, нашето общество е склонно най-напред да търси вината у жертвата, дори да няма такава вина. Защо тогава да сме длъжни да угаждаме на този "Емили", след като той сам, по собствено решение се прави на момиче и предизвиква?!
75
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
След като се налага да бъде в отделна килия, нека сам да поеме разходите по издръжката му в ареста. Ако се беше родил с някакви отклонения щеше да е медицински случай и тогава щеше да има смисъл за него да се осигуряват специални условия. Но след като сам е решил да се прави на жена, макар че е мъж, тогава да плаща от джоба си тези специални условия или да си тегли последствията, когато го сложат при мъжете.
74
1
 
14
 
! Отговори
До Анонимен 70 преди 1 година
Защо да е с неясна ориентация? Не много отдавна той самият, в интервю си призна, че е нормален хетеросексуален мъж, но се прави на травестит, защото за това му давали пари. Дори се похвали, че благодарение на това има много секс-партньорки, защото много момичета наивно се опитвали "да му помогнат", вярвайки, че е с неясна секс.ориентация и мислейки, че могат да му съдействат да стане нормален. Ето това трябва да се разнищи - кой и защо дава пари на мързеливи момчета да се правят на от.ка.чени?
73
2
 
19
 
! Отговори
Направихте ли извод? преди 1 година
Сега на третополовите ще трябва да им осигуряваме специални условия, самостоятелни килии и в предварителния арест, и в панделата, ако се окажат там, за да не им се случват случки при мъжете и да не налитат самите те на жените. Това означава допълнителни средства, пак на гърба на данъкоплатците.
72
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Сега отделни килии ли трябва да им правим.
71
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Да не би в България да са свършили психиатриите, че ги настаняват на други места?
70
1
 
18
 
! Отговори
Рв преди 1 година
Правилно, иначе ше вземе да забременее момчето.
69
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Щом са с неясна сексуална ориентация, значи са невинни, независимо какво вършат...
68
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Глобите само го окуражават да върши по-големи престъпления- от безразсъдно шофиране до гавра с хора. Трябва ли да чакате да извърши следващата логична стъпка- убийство, за да го вкарате в затвора?
67
29
 
4
 
! Отговори
Аз преди 1 година
Лицето е БИЛО едно време със специални образователни потребности. Днес е младеж на 20 години, който сам се е навил да участва в Tъпия клип.
66
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Какви са тези глупости? Вкарайте Даниел в панделата да се научи че действията имат последствия. Вече видяхме, че не го е грижа за нищо докато създаваше опасност за ПТП с тротинетката си.
65
2
 
22
 
! Отговори
Шишо преди 1 година
В мъжкия затвор трябва да бъде, макар че толкова може да му хареса на Даниел, че да не иска да излезе повече.
64
2
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Защо говорите за Даниел в женски род? И защо въпросното лице не е настанено в психиатрично заведение за да бъдат лекувани отклоненията му?
63
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
каква емили, бе... туй нЯщо си е емо трътката...
62
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Името му е Емил.