Емили била настанена в самостоятелна килия, далеч и от мъжете, и от жените

Малко вероятно е по това обвинение Емили да влезе в затвора
9 апр 2023 15:37, Нели Христова
128
Емили била настанена в самостоятелна килия, далеч и от мъжете, и от жените
Снимка: Димитър Кьосемарлиев

Емили Тротинетката е в самостоятелно жилищно помещение, тоест килия в пловдивския арест, съобщават от "24 часа"

Повод за питането станаха десетките коментари и дори бъзикни във Facebook в каква килия е Емили. Някои предположиха, че "е в мъжка, други - в женска, а трети - по средата". Оказва се обаче, че пловдивските служители на съдебната охрана и местата за лишаване от свобода са взели най-разумното решение - да я настанят сама в килия, далеч и от мъжете, и от жените.

По лична карта 21-годишната блондинка се води Даниел Йорданов, но се представя като Емили Йорданова. Самата тя се определя като лесбийка, която живее в семейна триада, или още в полиаморна връзка. В тази връзка са 36-годишният Тихомир Рангелов, който нашумя покрай участието си във "Фермата". Тогава той беше гей, който имаше дълга моногамна връзка с мъж. После стана блондинката Мелиса и започна процедури по смяна на пола, включително с хормонални медикаменти. Отслабна много и мускулите му на фитнес инструктор и експерт по здравословно хранене, се стопиха. През миналата година обаче Мелиса отново стана Тихомир. Причината беше, че искаше да сключи брак с Емили, а както е известно, нашата конституция не разрешава еднополови бракове.  Дали обаче е възможен този брак не е много ясно, защото по лична карта пък Емили се води мъж.

Тихомир обаче може да се ожени за третия човек в тяхната полиаморна връзка - Елизабет, която е бисексуална. За любовта си тримата споделят обстойно в ютюб канала им и много хора се радват на хармоничните им отношения. Самите Тихомир и Елизабет казват, че са моногамни, а в триадата само Емили има любов и извън връзката.

Щастието им обаче помръкна преди няколко дни, когато 21-годишната Емили, добила популярност и с прякора си Тротинетката, заради скоростта, с която хвърчи по улици и магистрали, от няколко дни е в пловдивския арест. Тя беше задържана заедно с други двама т.нар. инфлуенсъри - Чеченеца и Тошо Куката. Тримата се гавриха с младеж със специални  образователни потребности. Клипът, на който се вижда как те водят момчето като куче и му хвърлят чаша, за да им я донесе, възмути стотици хора, а прокуратурата повдигна обвинение на тримата за хулиганство.

Малко вероятно е по това обвинение Емили да влезе в затвора, защото има чисто съдебно минало, няма други криминални прояви, и най-вероятно наказанието и би било условно или административна глоба.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


128
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
61
1
 
16
 
! Отговори
Юрист преди 1 година
Така, че отново "различните" се радват на привилегии. А ГДИН (службата отговаряща за следствените арести ) е в нарушение на собственихе си правила и разпоредби. Вярвате или не престоя на тази тротинетка в мъжка килия, защото по закон трябва са е в такава щеше та е ад. Или щеше да се радва на ласките на кирливи и миризливи роми. Или щеше да попадне в килия с хомофоци и да ира тежки физически посегателства. Всичко тома го пиша в качествохо си на действащ адвокат запознат със закони и разполедби
60
2
 
9
 
! Отговори
хммм преди 1 година
Какво обясняваш на господата от днеса дали е мъж или жена, да не искаш бан за 1 месец? Като ти казват че е жена само се съгласяваш и припяваш същата песен като тях иначе ще ти изтрият коментара веднага, те образоват обществото не знаеш ли. Като ти кажат че Путин и руснаците са терористи пак се съгласяваш. Като ти кажат че трябва да се ваксинираш 6 пъти от Ковид се съгласяваш и не пишеш за собствено мислене защото нямаш право. Тук са много западни само на приказки, въздух под налягане.
59
0
 
16
 
! Отговори
Юрист преди 1 година
Принципно в арестите НЯМАТ право да оставят сам човек в килия. Това се прави с цел някой от задържаните да не посегне на живота си. Въпреки, ме на вратата на всяка килия има шпионка за да може надзирателите да проверяват задържаните на всеки 15 минути. Когато задържаните излизат на открито и остане сам човек в килията на вратата се слага бележка "1" защото тогава стават много инциденти и самоубийства. Но разбира се за този индивид има специално отношение. Може би за да не бъде тормозен и гаврен.
58
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Вкарайте това извращение на природата в една килия с десетина загорели некъпани от лани ромея,та да му мине мерака.
57
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тва нещо , да не по специално от другите ,че сте му дали отделна килия .....
56
2
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Истината е че и Тротинетката и Чеченеца и Куката имат много сериозни психически проблеми.Живеят в техен си розов Тик Ток свят и се мислят за велики и неповторими.Трябва да бъдат настанени в психиатрия и лекувани от специалисти.Другият вариант е при бай Ставри и Чугуна те също са специалисти но в друга специалност.
55
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тази изкривена човешка издънка сега кара ли тротинетка в килията ? - затворът е друг свят, сега него го карат като тротинетка и го пълнят като шаран :)
54
2
 
16
 
! Отговори
Даниел Йорданов преди 1 година
"На 12 години наръгах баща си с нож в бедрото", призна първо пред "България Днес" Даниел Йорданов от Плевен ( Емили с тротинетката).
53
1
 
14
 
! Отговори
Шофьор преди 1 година
Тази изкривена човешка издънка сега кара ли тротинетка в килията ?
52
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
а тя толкова искаше при мъжете...
51
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Каква килия? Трябва въдворяване в самостоятелна стая в Карлуково докато се излекува.
50
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Със сигурност няма да влезе в затвора!!! България дами и господа!
49
5
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Е такива като тоя травис са гласоподавателите на ПП плюс висшистите от Факултета. Неизбежния Караколев ги разкри. Цената е била от 70 до 100 лв за номер 12. Намерете го в YouTube канала на Караколев и гледайте и се абонирате за канала.
48
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
За съжаление ще е "всяко чудо за три дни". И на тези ще им се размине
47
0
 
22
 
! Отговори
Lina преди 1 година
Няма ли килии за Тротинетки? А паркоместа? ;)
46
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Чугуна от Пловдивският може да е четвъртият участник във връзката им.
45
8
 
17
 
! Отговори
ХА ХА ХА преди 1 година
Мутантите от ***
44
1
 
31
 
! Отговори
Qwerty преди 1 година
Защо изобщо продължавате да ни занимавате със жалкото съществуване на тия тримата? Спрете да пишете за тях, защото те от това се хранят - от медийния шум и човешкия интерес. Дръжте ни в течение за разследването, процеса, евентуалните присъди и това е ..
43
1
 
16
 
! Отговори
абе преди 1 година
това с некакви преференции ли е та в отделна килия ?!
42
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Нищо объркано няма във връзката им - двама мъже плющят една жена. Това е в действителност. А това, че се представят за някакви си модерни половоопределили се, е чисто и просто за пари. Всичко е толкова прозаично.