Мъж с ограничителна заповед души жена си

Той е задържан за 72 часа
18
Мъж с ограничителна заповед души жена си
Снимка: БГНЕС

Софийска районна прокуратура задържа до 72 часа 37-годишен мъж, нарушил заповед за защита от домашно насилие.

На 3 юни, между 21:30 и 21:40 часа, в нарушение на заповедта да не доближава до жена си и сина им, Н.Н. влязъл в апартамент в ж.к. "Дружба" в София. Той започнал да удря жената и да я души, а после по ръцете и главата и детето им. След това си тръгнал, но след 15 минути се върнал в жилището и заплашил жената.

По случая е образувано досъдебно производство за престъпление, за което се предвижда наказание "лишаване от свобода".

Предстои да бъде внесено искане в съда за разглеждане на дело за вземане на мярка за неотклонение "задържане под стража".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
еми така де, имал е заповед да и ограничи дишането.
10
2
 
3
 
! Отговори
една преди 11 месеца
До име - а защо мъжете стоят при такива, дето им вадели душите, нали такива като теб дружно пищите как на жените така ми се падало, защото стояли при насилници? То бива двоен стандарт, ама женомразството ви заслепява....
9
2
 
4
 
! Отговори
До Име - 8 преди 11 месеца
Какво има да знаем по случая ? Садът вече е отсъдил , има издадена ограничителна заповед която тоя нарушава и бие и ния и детето , ако е нормална страня от тук на сетне няма никой да го бави деректно в затвора . А ти ходи се карай на жена си че бави ракията и я зашлеви юнашки да е ясно какъв смел мъж си
8
4
 
5
 
! Отговори
Име преди 11 месеца
Разбира се, най-много минуси ще получа от разни бити женички, които не са успели да направят мъжете си на *** или да им извадят душите. Типично. Мен минуси не ме притесняват. така или иначе знам, че тоя народ от истината най-много го боли и си е "негатив".
7
5
 
2
 
! Отговори
До Марс преди 11 месеца
Ако разкажа какво и по какъв начин направи една жена спрямо мен, сигурно всичките тук "защитници" и "конвенцаджии" ще ме посъветват да отида и да я убия незабавно. Нещастен народ от безмоозъчни, ама иначе се правите на големи защитници.
6
7
 
4
 
! Отговори
Име преди 11 месеца
Айде, поредната статия, за който случай никой нищо не знае, ама се надпреварвате да дрънкате глупости. Само на човек, който не е минал по мъките не му е ясно, че за да стигне някой до такова състояние, значи ИМА НЕЩО, малоууумници. Никой не го прави просто така. Не знаете нищо, но веднага пишете кой за къде бил и какво трябвало. И ще се напълни пак с "конвенции" тук. Не разбрахте ли, че никакви конвенции не спират това. Все едно увеличаването на глобите вече 20 години да спряха катастрофите.
5
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Аман от Баш мъже.
4
1
 
13
 
! Отговори
Георги Илиев Митев преди 11 месеца
По тази логика повече от половината мъже в Република България трябва да бъдат с такива заповеди .
3
18
 
12
 
! Отговори
ДРАГАН преди 11 месеца
ДА Я ДУШИ! ИМАМ ТОЛКОВА ПРОЯТЕЛИ САМИ, СВЕСТНИ МОМЧЕТА! А ТИЯ ПИ КЛИ СЕ ХВАЩАТ С ТАКИВА ДЕТО ГИ БИЯТ, А ТО ИМ КЕФ!
2
33
 
6
 
! Отговори
Ядрен вампир Z преди 11 месеца
Влизам му в положението на човека.Като се разделят двама души винаги цената получава всичко.Нищо че една стотинка не е дала заа апартамента а детето го е изгледало майка и.Душене е най малкото което заслужават.Добре че не може свободно да се купуват пистолети
1
6
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Толкова ненормалници ходят свободно по улиците. По байтошово време поне ги прибираха.